Muži a diskusní fóra především o dětech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12154
29.8.12 19:26
@sophinka píše:
@radúna chceš říct, že ty ostatní chlapy menstruační diskuze zajímají 8o.

Nepodsouvej mi laskavě své myšlenkové pochody.....ju? ;)

• načítám...
sophinka
29.8.12 19:29
@Jura007 píše:
@sophinka A to je možná ten kámen úrazu. Píšete o citlivém tématu, ale o konkrétních osobách psát nechcete. No asi potom teda nemáte čisté svědomí. Logika mě vede bohužel jen k tomuto závěru.

ale proč konkrétně? vadil mi ten co píše sexuální narážky, na tobě mi vadí, že si byl vůči mně vždy dost zaujatý, nevadí mi michalrosky protože píše pro mne zajímavé info a takto mohu pokračovat, není to přece jen o tobě… nejsi pupek světa
celkově mi tady chlapy vadí protože mám pocit, že mají vedlejší úmysl. Vadí mi jejich dvosmyslné řeči, prostě se to sem nehodí.....atd.

Příspěvek upraven 29.08.12 v 19:38

• Upravit
sophinka
29.8.12 19:30
@radúna píše:
Nepodsouvej mi laskavě své myšlenkové pochody.....ju? ;)

to byla tvoje slova…

• Upravit
12154
29.8.12 19:32
@sophinka píše:
to byla tvoje slova…

Brzdi! Já jsem mluvila pouze konkrétně o Jurovi a o tom, že jsem jej nikdy neviděla v takových citlivých ženských tématech.
Jiné chlapy jsi mi podsunula ty.

• načítám...
22236
29.8.12 19:32

Weru, přiznej se, že ty chceš být v davu populární? :D
Jinak jsem si nevšimla, že by tu někdo někým manévroval nebo někoho pranýřoval. Je to prostě ošemetné téma a každý si to může přebrat trochu po svém, což se tady taky stalo. Určitě bych tuhle diskuzi nepřirovnávala k nástupu fašismu.

• načítám...
12154
29.8.12 19:35
@sophinka píše:
@radúna chceš říct, že ty ostatní chlapy menstruační diskuze zajímají 8o.

Nicméně na tuhle otázku ti můžu pouze odpovědět, že nevím. A i kdyby tam lezli, tak co jako? Co s tím mám jako udělat? Mám se také pasovat do rádoby samozvané obránkyně emimina a bránit to tu? Jak?

• načítám...
18305
29.8.12 19:36

Sophinko, já nejsem zaujatý vůči tobě jako fyzické osobě. Vadí mně tvoje afektovaná soutěživost (tak jsem se choval na začátku puberty, to přiznávám… :oops: ) a další čertovo kopýtko tuším pod povrchem toho, jak prezentuješ svoje křesťanské přesvědčení (abstraktně i každodennost). Můj umouněný život po fabrikách mě naučil, že za přehnaným zdůrazňováním osobního křesťanství se skrývá nějaký potlačovaný konflikt s obecnou morálkou společnosti - a kromě toho vedle takových osob bývá často nedýchatelno. Troufnu si říct, že na 90 procent se v tomto nepletu.

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 19:38
@sophinka píše:
ale prd. To že je toto téma pro tebe citlivé, za to nikdo z nás nemůže. A hlavně stále mě to udivuje 8o Proč je to tak citlivé? Klidně prosím SZ ať mám jednou taky v něčem jasno :think:

Hele, já ty minulé štvavé diskuze četla, jednu ze zakladatelek chápu, Juru taky, ale ty ostatní inkvizitorky už ne. Když je něco mezi dvěma lidmi, je to mezi dvěma lidmi a hotovo.
Být na jeho místě, tak taky zbystřím u názvů diskuzí typu „Co si myslíte o..“ - která tak nějak míří mým směrem. A když si pak přečtu první stránky „všeobecné“ diskuze, kde zakladatelka tvrdí, že ona nic, ona muzikantka, přitom skoro cituje slova z těch starších, tak se nedivím, že sem pak dotčená osoba vleze, protože je prostě k tomuto tématu citlivá - jak moc dobře víš, dostala tu nedávno dost na pr.el, až z ní chlupy lítaly. Je jedno, na které straně barikády jsi, pokud jsi na jedné ze stran - důležité je, že se to již jednou uzavřelo..
A když tu Juru pořád několik stránek vytahuješ a omýláš, jak on, on, on.. Tak si nehraj na blbou, že nevíš, co se děje. Blbá nejsi, taky tě trochu znám, a pokud se zrovna v tvé blízkosti neobjeví Jura, jsi fajn holka.
A weru to samé - jestli jsi opravdu taková lilie, co se jen diví, tak si projdi minulé diskuze, pak možná budeš tolerantnější - upozorňovala jsem tě na tuto rozbušku již ve svém prvním příspěvku, tak se nediv, že to tu opět bouchlo..
Aneb, jak říkával kdysi jeden můj kolega: „osmá cé na výletě, hadr“ :roll:

• Upravit
18305
29.8.12 19:40
@radúna píše:
Já jsem mluvila pouze konkrétně o Jurovi a o tom, že jsem jej nikdy neviděla v takových citlivých ženských tématech.

Tohle je součástí „mého Desatera“, které jsem si stanovil tak dva tři měsíce po registraci na eMiminu. Jeden z bodů je nelézt do témat, které se týkají nejniternějších pocitů a úvah té které uživatelky, pokud není jako anonym. No a pak do témat, co se týkají fungování ženského těla, těhotenství atd. Není to proto, že bych se styděl - vím, že je to výhradně ženské téma. A chlapi by tam lézt neměli.

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 19:41

Mimochodem, to není obhajoba Jury, já nevidím do jeho vztahů s konkrétními osobami, to je snaha o už definitivní ukončení těchto sporů ne eMiminu, když to jedna ze stran sama ukončila.
Nám ostatním do toho lautr nic není, a akorát tu zbytečně vyvoláváme emoce :nevim:

• Upravit
12154
29.8.12 19:43
@Jura007 píše:
Tohle je součástí „mého Desatera“, které jsem si stanovil tak dva tři měsíce po registraci na eMiminu. Jeden z bodů je nelézt do témat, které se týkají nejniternějších pocitů a úvah té které uživatelky, pokud není jako anonym. No a pak do témat, co se týkají fungování ženského těla, těhotenství atd. Není to proto, že bych se styděl - vím, že je to výhradně ženské téma. A chlapi by tam lézt neměli.

Tohle si dej do podpisu Juro. A možná už zdejší kočky přestanou zakládat takováto témata ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
sophinka
29.8.12 19:43

@Jura007 juro moje křeťanství myslím prakticky nevytahuji :mrgreen: snad jen v případech, kdy napíšu, že počet dětí opravdu není odvozen od víry, že bychom je měli i tak.Jo vlastně ještě jsem psal že víra by měla být černobílá, věřící by si neměl hledat postraní uličky -hluboce se mě dotkal kniha Pět dimenzí kříže. To že mi vadí rasizmus a vyčůranost, tak to teda zas jo. Dokonce ani soutěživá nejsem ale je fakt, že dřív kam jsem přišla tam jsi mě setřel, takže na tebe jsem obzvlášť obezřetná.

• Upravit
23505
29.8.12 19:48

Takže evidentně tady má někdo proti někomu, to se snad dá vyřešit nebo s respektem zkomunikovat nebo jen respektovat a nereagovat.

Za mě, chlapy tady moc nechápu, ale kde je jejich příspěvek OK, k tématu nebo podnětný, tam s tím nemám problém. Kde je to víc o hlášce, která už nemá za sebou další reakce na to, co si o tom myslí ostatní, tam s tím problém mám. Ale to už jsem Jurovi xkrát říkala :oops:

• načítám...
18305
29.8.12 19:50

@sophinka No, víš - ale já jsem tady neměl v úmyslu nikdy nikoho stírat… No přiznávám, že se někdy blbě prezentuju, to jo. Možná že jsem reagoval na nějakou tvoji štiplavou poznámku, to připouštím - ale úmysl za tím nebyl.
Tak co, zakopeme válečnou sekyru???
A s tím křesťanstvím - problém bude možná i v tom, že stejným slovům dáváme mírně odlišné významy. Nemůžu si teď hned vzpomenout, ale minimálně tak v deseti tématech jsem si říkal - tak tohle by snad člověk bez vyznání říct ani nemohl… Pokud na něco takového v budoucnu narazím, ozvu se ti přes SZ, slibuju (jen tak pro info).

• načítám...
20296
29.8.12 19:53

Mě to nevadí, ale divné mi to přijde. Dělat to můj chlap, tak už můj není :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová