Muži a diskusní fóra především o dětech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
29.8.12 20:47
@RyBANA píše:
Mě to nevadí, ale divné mi to přijde. Dělat to můj chlap, tak už můj není :mrgreen:

tvuj chlap bu to nikdy nedelal, pac je tvuj :mrgreen:

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 20:49
@Anonymní píše:
Nečetla jsem diskuzi celou, ale nedá mě to, abych nereagovala.
Měla jsem po porodu obrovské potíže, záněty, horečky, každou chvíli jsem byla v nemocnici, jednou jsem měla dcerku sebou, jindy byla doma s manželem.
Každou volnou chvíli seděl manžel na e-miminu (zaregistroval se) a zjišťoval, diskutoval a rozhodně to nebylo jen o rodinných financích a jak ušetřit na povinném ručení.
Zjišťoval nejen, jak se postarat o dcerku, ale také vše o mých gynekologických a poporodních potížích. Neměl problém se ptát nebo založit na toto téma diskuzi, když to bylo potřeba.
Takže… břeberte si to jak chcete.

No vidíš, to je hezké - je vidět, že eMimino je informačně přínosné, nejen pro maminy :)

• Upravit
Anonymní
29.8.12 20:49

@RyBANA né, běžně tady není. Ale když malá jeden týden jen plakala a už jsme nevěděli z čeho to může být, tak tady zase seděl a pročítal, kde co…
Ale aby tady seděl a házel moudra do každé diskuze to zas né.
Jen když potřebuje.

PS: a k Jurovi… mám ráda jeho příspěvky a kolikrát už mi docela pomohl.

• Upravit
23505
29.8.12 20:50
@Amber_1977 píše:
@blorchi V této diskuzi z mé strany ironie nepadla. A k tomu minulému se nebudu dál vyjadřovat, ať si každý udělá vlastní názor na to, kdo co vytahuje a v čem se patlá. Možná, že je to citlivé téma pro nás všechny, když tu diskutujeme.
Nicméně jsem ráda, že se tu trochu pročistil vzduch, tihle staří kostlivci, co se jim pořád otevírají skříně mi nedělají dobře.

Tak promiň, ale mě příjde, že zas tak moc se tu vzduch nečistí. Otevírá se jen půlka a je bez reakce. Ale jestli to řešíme SZ, tak v poho.

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 20:52

Holky, svoje jsem řekla, jestli jsem se některé z vás dotkla osobně, tak je mi to líto - eMimino osobně neberu a snažím se nereagovat na lidi, ale na výroky. Tak mi, prosím, promiňte, pokud jsem z vašeho pohledu vůči vám přestřelila :oops:
Budu ráda, když se potkáme na jiných diskuzích nad neutrálnějšími tématy, protože některé z vás znám odjinud a je fajn s vámi pokecat.
:mavam:

• Upravit
46867
29.8.12 20:52
@Anonymní píše:
@RyBANA né, běžně tady není. Ale když malá jeden týden jen plakala a už jsme nevěděli z čeho to může být, tak tady zase seděl a pročítal, kde co…
Ale aby tady seděl a házel moudra do každé diskuze to zas né.
Jen když potřebuje.PS: a k Jurovi… mám ráda jeho příspěvky a kolikrát už mi docela pomohl.

To je jina situace. Tvuj manzel ma deti. :nevim:

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 20:53
@janine24 píše:
Tak promiň, ale mě příjde, že zas tak moc se tu vzduch nečistí. Otevírá se jen půlka a je bez reakce. Ale jestli to řešíme SZ, tak v poho.

Nevím, já ne, ale snad se to řeší - už konečně jednou provždy :(

• Upravit
46867
29.8.12 21:01
@Amber_1977 píše:
Nevím, já ne, ale snad se to řeší - už konečně jednou provždy :(

Jednou ano ;)

• načítám...
50725
29.8.12 21:01

Tak když teda k tématu - tatínci mi přijdou trochu zvláštní, ale beru to, ne vždy je žena natolik přítel s počítačem, aby chodila na nějaké fórum a muž může být takový, že chce získat informace - tak nakonec proč ne. Když sem chodí někdo kdo nemá a v dohlednu ani neplánuje děti, tak mi to přijde zvláštní. Přirovnala bych to k tomu, že bych se zaregistrovala na traktorfórum, aniž bych měla traktor :mrgreen: Sice se tam řeší určitě spousta užitečných věcí (např. taťka říkal, že se tam dají sehnat za dobrou cenu brambory na uskladnění, které by se mi taky hodily :lol: ), dala bych si i závazek, že nepolezu do témat, kde se řeší technické věci okolo traktorů, ale přišla bych si tam prostě nepatřičně a jistě by si ostatní uživatelé taky pomysleli, co mě to proboha napadlo :lol:

Jinak to ale beru tak nějak - když má někdo potřebu tu být, tak ať tu je. Na to, aby byl úchyl nebo stalker se nemusí registrovat :mrgreen:

A teda nedá mi to, abych nedodala, že moc nevěřím tvrzení, že toto je naprosto obecná diskuze, která se vůbec neptá na situaci na emiminu :kytka:

• načítám...
8781
30.8.12 09:10

@ivana-domca @Amber_1977 holky, jak je možné, že jsem probírána v uzavřené skupině elitek, když nemáte žádný problém a jste nestranné? :nevim: ;)

• načítám...
24603
30.8.12 09:12
@kcechovka píše:
@ivana-domca @Amber_1977 holky, jak je možné, že jsem probírána v uzavřené skupině elitek, když nemáte žádný problém a jste nestranné? :nevim: ;)

Diskuzi po očku sleduji ale nereaguji, ovšem tady mi to nejde nenapsat proč si myslíš že si v elitě probíraná? :nevim:

• načítám...
8781
30.8.12 09:18

@1simona1 protože mi doslo upozornění že me jayylee zmínila. nechápu jakto, když v té skupině nejsem, ale došlo ;)

• načítám...
24603
30.8.12 09:19
@kcechovka píše:
@1simona1 protože mi doslo upozornění že me jayylee zmínila. nechápu jakto, když v té skupině nejsem, ale došlo ;)

Tak o Tobě tam padla jedna věta a sice kdo jsi, neber to zle ale nás jen zajímalo od káď znáš elitu, jak si se včera vyjádřila že nás znáš a né dobře, to bylo vše, :kytka:

• načítám...
50725
30.8.12 09:19

To je spíš na pováženou, že někdo někoho pomlouvá a dá ho zmínit :lol:

• načítám...
Metamorphosis
30.8.12 09:20
@kcechovka píše:
@ivana-domca @Amber_1977 holky, jak je možné, že jsem probírána v uzavřené skupině elitek, když nemáte žádný problém a jste nestranné? :nevim: ;)

Mám prošmejdit všechny uzavřené skupiny, abych zjistila, kde kdy kdo probral mě? Tento tvůj příspěvek mi už přišel trochu přes čáru, nehledě na to, že se netýká tématu a zakladatelka jasně vyjádřila svoje požadavky - přispívat pouze ženy a probírat pouze téma diskuze.
Myslím si, že téma se vyčerpalo, pokud ovšem diskuze nebyla založena s cílem pomlouvat konkrétní lidi. Ale i tak to považuji za vyčerpané.
Tebe jsem do včerejška neznala a upřímně - jsi mi ukradená z toho pohledu, že tě vůbec neznám, ani nikde v diskuzích nepotkávám. Až tě někdy někde poznám, utvořím si na tebe názor, a pak ti ho mileráda napíšu, pokud budeš chtít.
Jak už jsem psala, eMimino neberu osobně, ale příspěvkově a hodlám to tak ponechat i do budoucna, toto je virtuální svět, každý si tu může hrát, na co chce, a nebo taky nemusí. :think:
Tak, jestli zase někdo někde třeba probírá mě, tak ho pozdravuj :mavam:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová