Muži a diskusní fóra především o dětech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46867
29.8.12 14:26

Muzi a diskusni fora predevsim o detech

Ahoj zeny,

nejen dnes jsem premyslela o muzich, co navstevuji fora predevsim o detech.
Vadi vam, ze fora navstevuji? Co si o tehle situaci myslite?
Dle meho nazoru je to opravdu zvlastni, pokud nejde o muze na materske a nevedi si rady. Normalni muz se jde, dle meho nazoru, seznamovat, pokecat, vybit svoji „e..nergii“ :mrgreen: jinam nez na fora, kde se resi „stolicky“, „hovinecka“ atd. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
48576
29.8.12 14:27

@Weru a tys tu nákého normální chlapa viděla?? :mrgreen:

• načítám...
sophinka
29.8.12 14:29

Mám stejný názor, chápu že občas zabrousí, ale pravidelné návštěvy mě stále překvapují.

• Upravit
46867
29.8.12 14:29

@Kamča.dalmatinka praveze ne :mrgreen:. Bohuzel nemuzu rict na plnou pusu, co si o urcitych muzich na forech tohoto typu myslim, jelikoz by me urcite dna osoba zazalovala :mrgreen:

• načítám...
46867
29.8.12 14:31
@sophinka píše:
Mám stejný názor, chápu že občas zabrousí, ale pravidelné návštěvy mě stále překvapují.

Jelikoz sveho muze znam a zahlidla ho na foru o detech, jak smiruje napr. fotky deti, ci diskutuje v jakekoli diskusi zamerene na deti, tak me to zarazi. :nevim:

• načítám...
sophinka
29.8.12 14:31
Sta
@Weru píše:
@Kamča.dalmatinka praveze ne :mrgreen:. Bohuzel nemuzu rict na plnou pusu, co si o urcitych muzich na forech tohoto typu myslim, jelikoz by me urcite dna osoba zazalovala :mrgreen:

lo se zas něco nového o čem nevím? 8o

• Upravit
46867
29.8.12 14:33
@sophinka píše:
Stalo se zas něco nového o čem nevím? 8o

Stale pri starem. Ale uz i tak je to dostacujici :cert:

• načítám...
35411
29.8.12 14:33

Muzi na e-miminu mi nevadi. Ale vzdycky me prekvapi, ze nekdo, koho jsem povazovala za matku, je chlap :pankac:
Vadi mi nekteri uzivatele, nezavisle na pohlavi :oops: Ale to je na jinou diskuzi… :kytka:

• načítám...
46867
29.8.12 14:34

@sophinka je toho tolik, kdyz ctu, jak muzi -vedouci na tabore, vedouci krouzku pro deti, pak osahavaji deti a stale vse pokracuje a policie nic nenadela, tak je mi z toho smutno :(

• načítám...
12154
29.8.12 14:38
@Weru píše:
Ahoj zeny,nejen dnes jsem premyslela o muzich, co navstevuji fora predevsim o detech.
Vadi vam, ze fora navstevuji? Co si o tehle situaci myslite?
Dle meho nazoru je to opravdu zvlastni, pokud nejde o muze na materske a nevedi si rady. Normalni muz se jde, dle meho nazoru, seznamovat, pokecat, vybit svoji „e..nergii“ :mrgreen: jinam nez na fora, kde se resi „stolicky“, „hovinecka“ atd. :nevim:

Nevadí mi tu.
Ale ještě jsem neviděla chlapa v tématech veskrze ženských - viz menstruační problémy, těhotenství apod. No, já tam taky nelezu, tož se možná pletu :oops: :D.
Jestli čtou ty ostatní témata, což asi čte hooooooooooooodně chlapů, to je mi fuk. A že je občas vidět nějaký mužský pohled na tématech o manželství (třeba) není až tak na škodu.

Jen teď ale nechápu smysl této diskuze :nevim:.

• načítám...
1058
29.8.12 14:40

Muži na tomto fóru (a jim podobným) mi nevadí. Co se týče obav z pedofilů a podobných nekalostí, tak ty nemám - nedávám na net žádné nahaté fotky své dcery, svoji fotku taky ne, snažím se nepsat nic, z čeho by bylo jasné, kdo jsem kde bydlím, kdo je moje rodina… :nevim:
Jinak osobně znám několik zapálených otců, kteří rodičovství fakt prožívají, takže mi nepřijde divný, že se chlapi vyskytnou i tu.

• načítám...
46867
@radúna píše:
Nevadí mi tu.
Ale ještě jsem neviděla chlapa v tématech veskrze ženských - viz menstruační problémy, těhotenství apod. No, já tam taky nelezu, tož se možná pletu :oops: :D.
Jestli čtou ty ostatní témata, což asi čte hooooooooooooodně chlapů, to je mi fuk. A že je občas vidět nějaký mužský pohled na tématech o manželství (třeba) není až tak na škodu.Jen teď ale nechápu smysl této diskuze :nevim:.

Otazka byla co si o tom uzivatelky, ktere tohle tema zajima a dava jim smysl, mysli ;)

• načítám...
46867
@Suzume píše:
Muži na tomto fóru (a jim podobným) mi nevadí. Co se týče obav z pedofilů a podobných nekalostí, tak ty nemám - nedávám na net žádné nahaté fotky své dcery, svoji fotku taky ne, snažím se nepsat nic, z čeho by bylo jasné, kdo jsem kde bydlím, kdo je moje rodina… :nevim:
Jinak osobně znám několik zapálených otců, kteří rodičovství fakt prožívají, takže mi nepřijde divný, že se chlapi vyskytnou i tu.

A kdyz ti muzi rodinu nemaji?

• načítám...
8781
29.8.12 14:41

Muži mi tu rohodně nevadí… Pokud sem chodí šmíráci, pedofilové apod, myslím, že tu nemají profil a jen koukají… Ale Ti co tu mají profil jsou v rámci možností OK a chodí do témat typu sex, nevěra, manželství a nějaký neutrální témata… Jak už tu někdo psal : do porodů, menstruací, poporodních poranění apod se nehrnou…
:palec:

• načítám...
22236
29.8.12 14:42
@Weru píše:
@Kamča.dalmatinka praveze ne :mrgreen:. Bohuzel nemuzu rict na plnou pusu, co si o urcitych muzich na forech tohoto typu myslim, jelikoz by me urcite dna osoba zazalovala :mrgreen:

Když ho/je nebudeš jmenovat, tak tě nebude moci zažalovat. :mrgreen:

Když jsem tu byla nová a zjistila, že sem chodí i muži, docela dost jsem se divila. Chlap na maminkovském serveru působí přece jen exoticky. :D A pokud mám být upřímná, tak i podezřele. :-O

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová