Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj zeny,
nejen dnes jsem premyslela o muzich, co navstevuji fora predevsim o detech.
Vadi vam, ze fora navstevuji? Co si o tehle situaci myslite?
Dle meho nazoru je to opravdu zvlastni, pokud nejde o muze na materske a nevedi si rady. Normalni muz se jde, dle meho nazoru, seznamovat, pokecat, vybit svoji „e..nergii“
jinam nez na fora, kde se resi „stolicky“, „hovinecka“ atd. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mám stejný názor, chápu že občas zabrousí, ale pravidelné návštěvy mě stále překvapují.
@Kamča.dalmatinka praveze ne
. Bohuzel nemuzu rict na plnou pusu, co si o urcitych muzich na forech tohoto typu myslim, jelikoz by me urcite dna osoba zazalovala ![]()
@sophinka píše:
Mám stejný názor, chápu že občas zabrousí, ale pravidelné návštěvy mě stále překvapují.
Jelikoz sveho muze znam a zahlidla ho na foru o detech, jak smiruje napr. fotky deti, ci diskutuje v jakekoli diskusi zamerene na deti, tak me to zarazi. ![]()
@Weru píše:
@Kamča.dalmatinka praveze ne. Bohuzel nemuzu rict na plnou pusu, co si o urcitych muzich na forech tohoto typu myslim, jelikoz by me urcite dna osoba zazalovala
lo se zas něco nového o čem nevím? ![]()
@sophinka píše:
Stalo se zas něco nového o čem nevím?
Stale pri starem. Ale uz i tak je to dostacujici ![]()
Muzi na e-miminu mi nevadi. Ale vzdycky me prekvapi, ze nekdo, koho jsem povazovala za matku, je chlap ![]()
Vadi mi nekteri uzivatele, nezavisle na pohlavi
Ale to je na jinou diskuzi… ![]()
@sophinka je toho tolik, kdyz ctu, jak muzi -vedouci na tabore, vedouci krouzku pro deti, pak osahavaji deti a stale vse pokracuje a policie nic nenadela, tak je mi z toho smutno ![]()
@Weru píše:
Ahoj zeny,nejen dnes jsem premyslela o muzich, co navstevuji fora predevsim o detech.
Vadi vam, ze fora navstevuji? Co si o tehle situaci myslite?
Dle meho nazoru je to opravdu zvlastni, pokud nejde o muze na materske a nevedi si rady. Normalni muz se jde, dle meho nazoru, seznamovat, pokecat, vybit svoji „e..nergii“jinam nez na fora, kde se resi „stolicky“, „hovinecka“ atd.
Nevadí mi tu.
Ale ještě jsem neviděla chlapa v tématech veskrze ženských - viz menstruační problémy, těhotenství apod. No, já tam taky nelezu, tož se možná pletu
.
Jestli čtou ty ostatní témata, což asi čte hooooooooooooodně chlapů, to je mi fuk. A že je občas vidět nějaký mužský pohled na tématech o manželství (třeba) není až tak na škodu.
Jen teď ale nechápu smysl této diskuze
.
Muži na tomto fóru (a jim podobným) mi nevadí. Co se týče obav z pedofilů a podobných nekalostí, tak ty nemám - nedávám na net žádné nahaté fotky své dcery, svoji fotku taky ne, snažím se nepsat nic, z čeho by bylo jasné, kdo jsem kde bydlím, kdo je moje rodina… ![]()
Jinak osobně znám několik zapálených otců, kteří rodičovství fakt prožívají, takže mi nepřijde divný, že se chlapi vyskytnou i tu.
@radúna píše:
Nevadí mi tu.
Ale ještě jsem neviděla chlapa v tématech veskrze ženských - viz menstruační problémy, těhotenství apod. No, já tam taky nelezu, tož se možná pletu![]()
.
Jestli čtou ty ostatní témata, což asi čte hooooooooooooodně chlapů, to je mi fuk. A že je občas vidět nějaký mužský pohled na tématech o manželství (třeba) není až tak na škodu.Jen teď ale nechápu smysl této diskuze.
Otazka byla co si o tom uzivatelky, ktere tohle tema zajima a dava jim smysl, mysli ![]()
@Suzume píše:
Muži na tomto fóru (a jim podobným) mi nevadí. Co se týče obav z pedofilů a podobných nekalostí, tak ty nemám - nedávám na net žádné nahaté fotky své dcery, svoji fotku taky ne, snažím se nepsat nic, z čeho by bylo jasné, kdo jsem kde bydlím, kdo je moje rodina…
Jinak osobně znám několik zapálených otců, kteří rodičovství fakt prožívají, takže mi nepřijde divný, že se chlapi vyskytnou i tu.
A kdyz ti muzi rodinu nemaji?
Muži mi tu rohodně nevadí… Pokud sem chodí šmíráci, pedofilové apod, myslím, že tu nemají profil a jen koukají… Ale Ti co tu mají profil jsou v rámci možností OK a chodí do témat typu sex, nevěra, manželství a nějaký neutrální témata… Jak už tu někdo psal : do porodů, menstruací, poporodních poranění apod se nehrnou…
![]()
@Weru píše:
@Kamča.dalmatinka praveze ne. Bohuzel nemuzu rict na plnou pusu, co si o urcitych muzich na forech tohoto typu myslim, jelikoz by me urcite dna osoba zazalovala
Když ho/je nebudeš jmenovat, tak tě nebude moci zažalovat. ![]()
Když jsem tu byla nová a zjistila, že sem chodí i muži, docela dost jsem se divila. Chlap na maminkovském serveru působí přece jen exoticky.
A pokud mám být upřímná, tak i podezřele. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat