Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Weru píše:
Tak tim urcite nechci zlehcovat zeny deviantky, to rozhodne ne. Jen me zajimal konkretne tenhle pripad. „Muz na zenskem foru“. Mozna s etu uz i nejaka takova zena objevila, je toho tady mraky, to vime vsichni.
Ale proc si neustale rikat, toho tady je nic s tim neudelame. Je to strasne jednoduchy tohle rict. A delat neco az kdyz uz je pozde
Weru, nezlob se, ale kam teď vlastně míříš? Budeš někoho veřejně pranýřovat? Za co? Že chodí na emimino a čte si?
Protože ale jestli tebe někdo konkrétně sejří, tak proč to neřešíš s adminy anebo s tím dotyčným přímo? Pokud tedy máš podezření, že je to úchyl nebo zloduch?
Nebo máš potřebu jenom rozpoutat nějakou diskuzi alá „hon na čarodějnice“?
Co to bude, to tvé řešení? Jak chceš tento server uchránit a proč, když nejsi admin? Máš nějaké konkrétní řešení? Nebo mlátíš prázdnou slámu?
Jen mě to zajímá, aby jsi náhodou zase tedy neřekla, že je toto téma pro uživatelky, které to zajímá.
@Weru píše:
Ahoj zeny,nejen dnes jsem premyslela o muzich, co navstevuji fora predevsim o detech.
Vadi vam, ze fora navstevuji? Co si o tehle situaci myslite?
Dle meho nazoru je to opravdu zvlastni, pokud nejde o muze na materske a nevedi si rady. Normalni muz se jde, dle meho nazoru, seznamovat, pokecat, vybit svoji „e..nergii“jinam nez na fora, kde se resi „stolicky“, „hovinecka“ atd.
já nevím, můj chlap sem občas nakoukne, třeba, když řešíme něco s malým. Většinou mu to vyhodí vyhledávač.
jinak sem asi nechodí.
@Hodaka píše:
ty jsi blbá![]()
sem si flusla větrník na monitor
Co, tvuj nehraje na zadny hudebni nastroj?
![]()
Zvláštní to je. POchopím, když si třeba založí téma: Tatínci na emiminu..prostě něco kde bude tlachat s chlapama o dětech, nebo když chce znát ženský názor na nevěru atd..ale bavit se o plínkách, nočníku atd.je divný
@žížalka76 píše:
Já chápu, že si chlapi chtějí pokecat o sexu. Ale nedovedu si představit, že by ten můj šel diskutovat na emimino a podobná fóra.
Jak už tu bylo psáno, když jsou doma na mateřské tak je mi jasné že se chtějí odreagovat a poradit v péči o dítě.
Ale bezdětný a třeba i svobodný chlap na emiminu, no
Kdybych načapala svého chlapa na miminu, tak by mi to přišlo divné. On má svoje peugeot forum, já mimino.
A je nám fajn. ![]()
@radúna píše:
Weru, nezlob se, ale kam teď vlastně míříš? Budeš někoho veřejně pranýřovat? Za co? Že chodí na emimino a čte si?
Protože ale jestli tebe někdo konkrétně sejří, tak proč to neřešíš s adminy anebo s tím dotyčným přímo? Pokud tedy máš podezření, že je to úchyl nebo zloduch?
Co to bude, to tvé řešení? Jak chceš tento server uchránit a proč, když nejsi admin? Máš nějaké konkrétní řešení? Nebo mlátíš prázdnou slámu?Jen mě to zajímá, aby jsi náhodou zase tedy neřekla, že je toto téma pro uživatelky, které to zajímá.
ja nepsala nic o emiminu, pisu o forech jako takovych. Nechapu tvoji poznamku.
@momi33 píše:
já nevím, můj chlap sem občas nakoukne, třeba, když řešíme něco s malým. Většinou mu to vyhodí vyhledávač.
jinak sem asi nechodí.
mojeho to sem hází skoro pořád, když něco hledá, i téma fakt mimo mateřství, se vždycky tlemíme
mu říkám, vidíš v jaké jsem dobré společnosti, tady se ví všechno ![]()
@kcechovka píše:
hej ale fakt, nedělám si srandu… docela zanedbává rodinu kvůli tomu![]()
a už mlčím
Až tak? Tak to je spíš závislej než posedlej.
@Hodaka píše:
mojeho to sem hází skoro pořád, když něco hledá, i téma fakt mimo mateřství, se vždycky tlemímemu říkám, vidíš v jaké jsem dobré společnosti, tady se ví všechno
@Weru píše:
![]()
![]()
ja nepsala nic o emiminu, pisu o forech jako takovych. Nechapu tvoji poznamku.
Tak to promiň…
Uživatelé muží mi nevadí, neřeším je. Naopak mě někdy baví číst jejich příspěvky.
Je tu pár registrovaných chlapů, ale nikdy nikdo nezjistí, kolik jich zde je neregistrovaných nebo pod ženskými nicky.
Téma ale moc nechápu. Dělá to na mě dojem, že ti jde o někoho konkrétního a chceš na něj znát názor? ![]()
@radúna píše:
Co to bude, to tvé řešení? Jak chceš tento server uchránit a proč, když nejsi admin? Máš nějaké konkrétní řešení? Nebo mlátíš prázdnou slámu?Jen mě to zajímá, aby jsi náhodou zase tedy neřekla, že je toto téma pro uživatelky, které to zajímá.
Hon na čarodějnice si představuji trochu jinak. Tady není nikdo konkrétně jmenován, nikdo tu není pranýřován. Weru položila otázku - co si myslíme o chlapech na miminkovských a maminkovských forech.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat