Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bersaba píše: Čemu se divíš? Hned na první stránce jsi ty sama dala do souvislostí muže na diskuzích o dětech, šmírování dětských fotek a osahávání dětí jejich táborovými vedoucími, a pak nechápeš, proč že se jako „potrefení“ muži ozvou?
Bez těch plků o úchylech - prosím, chlapi na emiminu jsou opravdu určitým způsobem exotičtí, ale tys zahájila diskuzi v podstatě obviněním a to mi opravdu nepřipadá košer.Příspěvek upraven 29.08.12 v 16:26
Kazdy se divime necemu jinemu. Ja se divim, ze se ozval muz, kdyz oslovuji zeny a tazu se zen
@cilly píše:
Můj mi rovnou říká, když něco hledáme, ať se kouknu sem, že tady se řeší všechno.
To je laskav, můj se ptá, jestli v drůbežárně nevědí, že jdu za ním
![]()
Mě tady mužský element nevadí, tedy ten píšící. Tohle vůbec neřeším, některé ženské také umí jmenovat auta a hrabou se v motorech a co
Nikdy jsem nepotkala žádného chlapa ve vyloženě ženské diskusi.
Jo a do MC chodí také tatínci, když mají volno a nejsou na RD. Také mi to divné nepřijde, s jedním se dost vykecávám ![]()
@Bersaba píše: Čemu se divíš? Hned na první stránce jsi ty sama dala do souvislostí muže na diskuzích o dětech, šmírování dětských fotek a osahávání dětí jejich táborovými vedoucími, a pak nechápeš, proč že se jako „potrefení“ muži ozvou?
Bez těch plků o úchylech - prosím, chlapi na emiminu jsou opravdu určitým způsobem exotičtí, ale tys zahájila diskuzi v podstatě obviněním a to mi opravdu nepřipadá košer.Příspěvek upraven 29.08.12 v 16:26
Koho jsem kde obvinila
? Napsala jsem co si ja osobne myslim, co jsem se kde docetla a na co me upozornil kamarad policajt v jine zemi ![]()
@Weru píše:
Kazdy se divime necemu jinemu. Ja se divim, ze se ozval muz, kdyz oslovuji zeny a tazu se zen
@Weru píše:
Jo aha, tohle ti vadí…
Hm.
@Weru píše:
Je toto veřejný mediální prostor??? JE!!! Tak jsem se ozval, no co…
@Amber_1977 píše:
To je maskování, aby se nezjistilo, že jsem úchyl
Pardon - to byl dotaz na někoho jiného
Jsem vztahovačná, no ![]()
@Bersaba píše:
Jo aha, tohle ti vadí…
Hm.
Nevadi, odpovidam na otazku
Prosim drzte se tematu a pokud nemate k tematu co rict, tak alespon nepiste OT
Mě to přijde trochu divný, kór když třeba ani děti nemají, ale zakázat jim to stejně nikdo nemůže…tak radši nedomýšlet co tu hledají ![]()
Odpovidam na otazku.Ano prijde mi to divne. Treba o Bohemundovi jsem si doted myslela, ze je zenska
![]()
@Bersaba píše:
@Amber_1977 A japa se na něj na tom kurzu dívali? A pokud tam byl sám, bez své ženy, tak jak zvládnul praktický cvičení?
Byl tam se ženou - jestli se svojí, to nevím, ale byl tam v páru - prý.. Já nevím, mi to jen říkal kdysi mezi řečí - on je ten typ, u kterého se tomu vůbec nedivím.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat