Muži a diskusní fóra především o dětech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
29.8.12 16:27
@Bersaba píše: Čemu se divíš? Hned na první stránce jsi ty sama dala do souvislostí muže na diskuzích o dětech, šmírování dětských fotek a osahávání dětí jejich táborovými vedoucími, a pak nechápeš, proč že se jako „potrefení“ muži ozvou?
Bez těch plků o úchylech - prosím, chlapi na emiminu jsou opravdu určitým způsobem exotičtí, ale tys zahájila diskuzi v podstatě obviněním a to mi opravdu nepřipadá košer.Příspěvek upraven 29.08.12 v 16:26

Kazdy se divime necemu jinemu. Ja se divim, ze se ozval muz, kdyz oslovuji zeny a tazu se zen

• načítám...
35545
29.8.12 16:29
@cilly píše:
Můj mi rovnou říká, když něco hledáme, ať se kouknu sem, že tady se řeší všechno. :mrgreen:

To je laskav, můj se ptá, jestli v drůbežárně nevědí, že jdu za ním :think: :lol:

Mě tady mužský element nevadí, tedy ten píšící. Tohle vůbec neřeším, některé ženské také umí jmenovat auta a hrabou se v motorech a co :nevim: :mrgreen: Nikdy jsem nepotkala žádného chlapa ve vyloženě ženské diskusi.
Jo a do MC chodí také tatínci, když mají volno a nejsou na RD. Také mi to divné nepřijde, s jedním se dost vykecávám :lol:

• načítám...
46867
29.8.12 16:30
@Bersaba píše: Čemu se divíš? Hned na první stránce jsi ty sama dala do souvislostí muže na diskuzích o dětech, šmírování dětských fotek a osahávání dětí jejich táborovými vedoucími, a pak nechápeš, proč že se jako „potrefení“ muži ozvou?
Bez těch plků o úchylech - prosím, chlapi na emiminu jsou opravdu určitým způsobem exotičtí, ale tys zahájila diskuzi v podstatě obviněním a to mi opravdu nepřipadá košer.Příspěvek upraven 29.08.12 v 16:26

Koho jsem kde obvinila :lol:? Napsala jsem co si ja osobne myslim, co jsem se kde docetla a na co me upozornil kamarad policajt v jine zemi :nevim:

• načítám...
22236
@Weru píše:
Kazdy se divime necemu jinemu. Ja se divim, ze se ozval muz, kdyz oslovuji zeny a tazu se zen
:mrgreen: Třeba se cítí jako žena. :mrgreen:
  • načítám...
7661
@Weru píše:
Kazdy se divime necemu jinemu. Ja se divim, ze se ozval muz, kdyz oslovuji zeny a tazu se zen

Jo aha, tohle ti vadí…
Hm.

• načítám...
18305
29.8.12 16:31
@Weru píše:

Je toto veřejný mediální prostor??? JE!!! Tak jsem se ozval, no co…

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 16:31
@Amber_1977 píše:
To je maskování, aby se nezjistilo, že jsem úchyl 8)

Pardon - to byl dotaz na někoho jiného :oops: Jsem vztahovačná, no :roll:

• Upravit
8781
29.8.12 16:32

@Jura007 klídek Juro ;)

• načítám...
46867
29.8.12 16:33
@Bersaba píše:
Jo aha, tohle ti vadí…
Hm.

Nevadi, odpovidam na otazku

• načítám...
46867
29.8.12 16:33
@cilly píše: :mrgreen: Třeba se cítí jako žena. :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
46867
29.8.12 16:34

Prosim drzte se tematu a pokud nemate k tematu co rict, tak alespon nepiste OT

• načítám...
17715
29.8.12 16:35

Mě to přijde trochu divný, kór když třeba ani děti nemají, ale zakázat jim to stejně nikdo nemůže…tak radši nedomýšlet co tu hledají :nevim:

• načítám...
8781

@Weru šup šup vem nás do uzavřené ;)

• načítám...
becky87

Odpovidam na otazku.Ano prijde mi to divne. Treba o Bohemundovi jsem si doted myslela, ze je zenska 8o :mrgreen: :mavam:

• Upravit
Metamorphosis
29.8.12 16:36
@Bersaba píše:
@Amber_1977 A japa se na něj na tom kurzu dívali? A pokud tam byl sám, bez své ženy, tak jak zvládnul praktický cvičení? :think:

Byl tam se ženou - jestli se svojí, to nevím, ale byl tam v páru - prý.. Já nevím, mi to jen říkal kdysi mezi řečí - on je ten typ, u kterého se tomu vůbec nedivím.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová