Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nesnasim FB a cele to vecne silenstvi okolo nej. Jsem snad divna? Bude ze me vlk samotar, protoze nejsem priznivcem socialnich siti typu FB, Twitter??? Copak musim psat nesmysly na zed, menit statusy jak zbesila a vystavovat svoje fotky, abych zapadala? A prestanou me uz lidi konecne lamat, abych si zalozila profil? ![]()
Najde se tady nekdo, kdo je na tom stejne jako ja? ![]()
Taky nemám FB, ale ani ve mě nevzbuzuje žádné emoce, nechtěla jsem ho mít a víc ho neřeším ![]()
Taky FB nemám a mít nikdy nebudu. Nepotřebuju vědět, že sousedky pes si v sobotu večer třikrát prdl, mezitím co ona smažila placky-viz foto placek na pánvi. Mám to stejně jako Lukresie, nechci, nemám, neřeším
.
Hm, a co jako? Prostě jsi stará na FB, no. FB si většinou zakládají mlaďoši, holt jsme už jiná generace. Ale tak nějak postrádám smysl tvého příspěvku tady na emiminu.
A jaký je ten zásadní rozdíl mezi FB a emiminem? ![]()
jediný - na FB se dá pokecat i s jinýma lidma než matkama ![]()
@jane-e přidávam se
ale myslim že nás asi moc nebude
ale třeba se mýlím ![]()
Já ho mám, ale používám fakt k tomu, k čemu by měl sloužit… Jinak třeba se spolužáky z gymplu bych skoro neměla kontakt, krom srazu jednou za pár let.
Nepíšu status 10× denně, nesdílím žádné blbiny (občas nějaký vtípek, co se mi líbí), občas dám fotku…
Předtím jsem ještě hrála Farmville, ale už mě to nebaví ![]()
Taky nemám FB a ani ho nechci a to, že mě na to pořád všichni lanaří prostě přehlížím. ![]()
Já teda fb mám a jsem za to ráda, mám tam bývalý spolužáky, kamarády se kterýma se z důvodu velké vzdálenosti nemůžu vídat ![]()
FB nemám, ale že bych na to byla hrdá, to né, prostě jsem si ho nezřídila a víc to neřeším ![]()
@Katka86 píše:
Taky FB nemám a mít nikdy nebudu. Nepotřebuju vědět, že sousedky pes si v sobotu večer třikrát prdl, mezitím co ona smažila placky-viz foto placek na pánvi. Mám to stejně jako Lukresie, nechci, nemám, neřeším.
facebook je takovej jakej si ho udelas, kdyz mas v pratelich sousedku a jeji priblbe statusy, tak se pak nediv
ja jsem naopak rada, ze diky nemu jsem v kontaktu s lidma, kteri jsou daleko a kterym se nechce vypisovat e-maily a preposilat fotky, ne kazdej ma na to cas, chut a hlavne trpelivost…
Tak, ale na druhou stranu si nemyslím, že bych na něj byla stará jak tady někdo píše, FB mají lidi podstatně starší
@ynax píše:
Hm, a co jako? Prostě jsi stará na FB, no. FB si většinou zakládají mlaďoši, holt jsme už jiná generace. Ale tak nějak postrádám smysl tvého příspěvku tady na emiminu.
Souhlasím. Plus teda žádné statusy si neměním, na zeď takřka nic nepíšu, fotky dávám viditelné lidem, kterým bych je normálně stejně ukázala. Nic z toho co si psala nemusíš, tak příspěvěk nějak nechápu
cituji : „Copak musim psat nesmysly na zed, menit statusy jak zbesila a vystavovat svoje fotky, abych zapadala?“
Jako pozitivum vnímám, že utratím tak o polovinu méně za telefon, sms jsem nějak přestala psát, téměř vše vyřídím na fb ![]()
Příspěvek upraven 27.08.12 v 10:13