Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fifinka609 tak zas přijít o takovou slečnu nebyla příliš velká ztráta ![]()
Ale jak to tady čtu, tak to není o FB, ale o lidech, které tam máš přidané!!! Když od někoho nechci číst krávoviny, tak si ho zakáži na zdi, popřípadě vyhodím z přátel. Je to jednoduché.
My třeba přes FB hodně domlouváme i srazy a to je velká ulehčení. Všechno se tam řeší víc online, vyrobí se k tomu dokumenty. Založily jsme na to spešl skupinu.
Já teda FB mám, z důvodu který tu už zazněl, jsem v kontaktu s přáteli se kterými se normálně nevidím, žádné přihlouplé statusy tam nepíšu jen hodím občas fotečku mojí malé a já se ráda pokochám fotečkami jiných.. přesně jaký si to uděláš takový to máš ![]()
a podle tvých reakcí jak můžeš vědět že ta a ta tam napsala to a to když si tak hrdá že ho nemáš, když si tak hrdá tak to ignoruj přece
![]()
@jane-e píše:
Jo, taky jsem hrda na jiny veci, ktery jsem dokazala a jsem na ne vic hrda, nez na to, ze nemam FB, o tom zadna, ale proc bych nemohla byt hrda taky na to, ze nejdu s davem za necim, co je zrovna ted v kurzu? a pokud to nekomu prijde vtipny, tak at
jenze nejít s davem je hroooozně moc IN
@zelenaprisera píše:
jenze nejít s davem je hroooozně moc IN
Jo, a ještě víc IN je být hrdá na to, že nejdeš s davem ![]()
Je to názor od názoru - mám FB a taky ho používám pro komunikaci s lidmi se kterými se nevídáme kvůli dálce + kvůli rodině - ale příznivce šílených statusů a psaní co mé dítě zrovně udělalo nebo co jsem za den stihla nejsem.
Je fakt že díky FB jsme více v kontaktu se spolužákama protože spoluzaci.cz nějak umřeli ![]()
Kamarádka třeba FM má ale nepochopila emimino takže tu nechodí - tak to mají jiní s FB ![]()
No tak jsem pročetla celou diskuzi a můžu říct že jsem se celkem slušně pobavila, tahle antifacebooková diskuze je fakt směšná z toho pohledu že zakladatelka kritizuje sociální síť FCB ale přitom si neuvědomuje že emimino je téměř totéž, jen tady jsou statusy nahrazeny diskuzemi takže vlastně ani moc nechápu o čem to celé mělo být
![]()
Devcata, tak vam nevim, ale rekla bych, ze diskuze pod tematem „stejne nazory“ by se mela vest o stejnych nazorech, tak proc sem vlastne pisete, kdyz se mnou nesouhlasite? ![]()
Já ho mám, protože bydlím daleko od rodiny a mam dite a nechce se mi posílat každému fotky, tak mam na facu sve přátelé a kdo chce muže se na ne podivat. Taky tím ušetřím peníze za tel.
Je normální, když face nemas, ale taky je normalní, když ho někdo ma.
A ja sem pyšná, že ho mam
![]()
@jane-e píše:
Devcata, tak vam nevim, ale rekla bych, ze diskuze pod tematem „stejne nazory“ by se mela vest o stejnych nazorech, tak proc sem vlastne pisete, kdyz se mnou nesouhlasite?
Zvykej si, tady to tak chodí
Ale chce se přes to přenést, protože jinak je to tu fajn ![]()
nejsem tu „nováček“, už jsem tu nakecala x tisíc příspěvků (musela jsem změnit nick) a vždy se najde někdo kdo prudí a vnucuje názor, ale je to tu jinak fajn ![]()