Nemám FB a jsem na to hrdá!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
27.8.12 13:22

@fifinka609 tak zas přijít o takovou slečnu nebyla příliš velká ztráta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.8.12 13:22

Ale jak to tady čtu, tak to není o FB, ale o lidech, které tam máš přidané!!! Když od někoho nechci číst krávoviny, tak si ho zakáži na zdi, popřípadě vyhodím z přátel. Je to jednoduché.
My třeba přes FB hodně domlouváme i srazy a to je velká ulehčení. Všechno se tam řeší víc online, vyrobí se k tomu dokumenty. Založily jsme na to spešl skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
27.8.12 13:29

Já teda FB mám, z důvodu který tu už zazněl, jsem v kontaktu s přáteli se kterými se normálně nevidím, žádné přihlouplé statusy tam nepíšu jen hodím občas fotečku mojí malé a já se ráda pokochám fotečkami jiných.. přesně jaký si to uděláš takový to máš :)

a podle tvých reakcí jak můžeš vědět že ta a ta tam napsala to a to když si tak hrdá že ho nemáš, když si tak hrdá tak to ignoruj přece :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.8.12 13:35

To je zase diskuse jak noha…

• Citovat
  • Upravit
8566
27.8.12 13:37

@blorchi máš boží profilovku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
27.8.12 13:40
@Kallkapa píše:
@blorchi máš boží profilovku :)

Jo to je luxusní mimino, že? :*

• Citovat
  • Upravit
aaaneta
27.8.12 13:57

Nosím vlasy v culíku a jsem na to hrdá :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
4151
27.8.12 14:50
@jane-e píše:
Jo, taky jsem hrda na jiny veci, ktery jsem dokazala a jsem na ne vic hrda, nez na to, ze nemam FB, o tom zadna, ale proc bych nemohla byt hrda taky na to, ze nejdu s davem za necim, co je zrovna ted v kurzu? a pokud to nekomu prijde vtipny, tak at 8)

jenze nejít s davem je hroooozně moc IN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.8.12 15:07
@aaaneta píše:
Nosím vlasy v culíku a jsem na to hrdá :mrgreen: :roll:

Buď! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.8.12 15:07
@zelenaprisera píše:
jenze nejít s davem je hroooozně moc IN

Jo, a ještě víc IN je být hrdá na to, že nejdeš s davem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2819
27.8.12 15:18

Je to názor od názoru - mám FB a taky ho používám pro komunikaci s lidmi se kterými se nevídáme kvůli dálce + kvůli rodině - ale příznivce šílených statusů a psaní co mé dítě zrovně udělalo nebo co jsem za den stihla nejsem.
Je fakt že díky FB jsme více v kontaktu se spolužákama protože spoluzaci.cz nějak umřeli :roll:
Kamarádka třeba FM má ale nepochopila emimino takže tu nechodí - tak to mají jiní s FB :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
27.8.12 15:57

No tak jsem pročetla celou diskuzi a můžu říct že jsem se celkem slušně pobavila, tahle antifacebooková diskuze je fakt směšná z toho pohledu že zakladatelka kritizuje sociální síť FCB ale přitom si neuvědomuje že emimino je téměř totéž, jen tady jsou statusy nahrazeny diskuzemi takže vlastně ani moc nechápu o čem to celé mělo být :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
27.8.12 16:51

Devcata, tak vam nevim, ale rekla bych, ze diskuze pod tematem „stejne nazory“ by se mela vest o stejnych nazorech, tak proc sem vlastne pisete, kdyz se mnou nesouhlasite? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 17:05

Já ho mám, protože bydlím daleko od rodiny a mam dite a nechce se mi posílat každému fotky, tak mam na facu sve přátelé a kdo chce muže se na ne podivat. Taky tím ušetřím peníze za tel.
Je normální, když face nemas, ale taky je normalní, když ho někdo ma.
A ja sem pyšná, že ho mam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
27.8.12 17:15
@jane-e píše:
Devcata, tak vam nevim, ale rekla bych, ze diskuze pod tematem „stejne nazory“ by se mela vest o stejnych nazorech, tak proc sem vlastne pisete, kdyz se mnou nesouhlasite? :lol:

Zvykej si, tady to tak chodí :mrgreen: Ale chce se přes to přenést, protože jinak je to tu fajn ;)
nejsem tu „nováček“, už jsem tu nakecala x tisíc příspěvků (musela jsem změnit nick) a vždy se najde někdo kdo prudí a vnucuje názor, ale je to tu jinak fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová