Muži a diskusní fóra především o dětech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
29.8.12 17:32
@cilly píše:
Kosočtverečků?? :mrgreen: :mrgreen:

voe :lol: :lol:

• načítám...
46867
@viky23 píše:
@cilly nebo myslí vánočku?? :think: :lol:
:lol: :lol: vanocky, ctverecky, buchticky :mrgreen:
  • načítám...
8781
@Amber_1977 píše:
To je oddechovka, a taky už dávno uzamčená - málokdo pochopil, že tam na začátku chybí písmeno j a výroky tam bral vážně.

kéž by to byla pravda, že je to oddechovka ;) bohužel vím o elitkách víc než to vypadá, takže vím o co jde ;) teda o některých uživatelých a o nabádání atd atd.. ale o tom tato diskuze není…

A jinak opravdu tady vubec o Jurovi nebyla zmínka, tak enchápu kde na tom některé byly..

• načítám...
46867
29.8.12 17:33
@kcechovka píše:
Vaše elitky teda moc hlavu a patu nemají a to tam byli chlapi dva :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
Metamorphosis
29.8.12 17:42
@sophinka píše:
prosím tě a co jsem mu tak špatného řekla? :lol: že na sebe nevhodně upozornuje?

Hele, nejde o to, co konkrétně jsi mu řekla, jde o to, že zatím všude, kde jsem vás dva potkala pohromadě, tak do něho šiješ.
Nevím, proč, je mi to celkem putna, nebo možná vím, proč, a pak by mi to už vadilo - řešit problémy jiných dvou jedinců. Ale myslím si, že byste si to vy dva měli vyříkat mezi sebou..
Na eMiminu se mi líbí, že je virtuální, takže, ať je v reálu každý z nás, kdo chce a jaký chce, tady jsme nějací, a pokud nejsme úplně blbí a nepouštíme zde o sobě osobní údaje, jsme chráněni. A můžeme v klidu kecat každý s každým, o všem, o čem chceme..
Ale pak se tu občas strhnou hádky mezi dvěma jedinci (což se logicky bude stávat pořád), do kterých se vloží dalších x „spřátelených pomahačů“ a pak to stojí za to, nebo po vzoru ženského myšlení z reálu, se to sice tak nějak uzavře, ale vlastně pořád točí dál a dál a pořád znova.. A to sem snad nepatří, nebo musíme běžnou realitu zažívat i tady ne eMiminu? :nevim:
Osobně vím o několika dvojicích, které, když se někde potkají, je z toho většinou mela a tak nějak nechápu - mám třeba ráda obě strany, nebo mi naopak ani jeden z nich nevadí. Jsem si jistá, že ani já tu nebudu pouze oblíbená a i sama tu znám několik nicků, které prostě nemusím - ale když je potkám v diskuzi, nešiju do nich, snažím se nebýt osobní, prostě mi přijde, že tyhle manýry sem nepatří.. Je to tu trochu uzavřenější prostor, a kdyby se tak chovali všichni byla by tu slušná ponorka - a to bych nerada :zed:

• Upravit
sophinka
29.8.12 17:45

A co už vůbec nechápu, jak je možné, že byla založena diskuze přijuchal Jura, veškerou pozornost ztrhnul na sebe (on sám) a pak v zápětí nějaké jeho přitakávačky ho jdou hájit na místo, kam se on sám přišel zviditelnit…nechápu proč diskuze nejede svým směrem???

• Upravit
Metamorphosis
29.8.12 17:48

@kcechovka Třeba o mně, když jsem na několika diskuzích nabádala ostatní ke vzpouře proti adminům? :twisted: :mrgreen: Ano, to byl žert přesně ve stylu elitek, i když nejapný, za který jsem se adminům omluvila.
Nicméně - může být.. Já tu lidi skrývající se za nicky neznám, možná někdě krafu se sousedkou :nevim: Prostě jsem tam, kde mě to baví, ale bohužel občas pozoruji přestřelky mezi některými dvěma lidmi či skupinami a od obou stran pak slyším úplně to samé v růžovém - jak ten druhý udělal tohle.. přitom to neudělal.. ale řekl tamto.. a lhal.. - a od protistrany slyším to samé..
Nejsem ničí soudce ani Bůh a pokud jsem v dané situaci nebyla, těžko si na to utvořím vlastní názor.. Ale štve mě to - štve mě, že se prostě nedá jít dál a furt se ty staré „hříchy“ točí.. A eMimino se pak tak podivně separuje a kastuje..
Jestli mám cejch nežádoucí „elity“, protože krafu někde jinde, než krafe ta „slušná“ skupina, tak upřímně - ten, kdo mi ho dává, mi nestojí za obhajobu. :nevim:

• Upravit
8781
29.8.12 17:50

@Amber_1977 nee to nemyslím… smysl pro humor mám a poznám co je vtip ;) nechme to být ;)

• načítám...
sophinka
29.8.12 17:50

@Amber_1977 já do něj? Jen mě vždy udiví, jak přispěchá aby se zviditelnil :nevim:

• Upravit
Metamorphosis
29.8.12 17:51
@sophinka píše:
A co už vůbec nechápu, jak je možné, že byla založena diskuze přijuchal Jura, veškerou pozornost ztrhnul na sebe (on sám) a pak v zápětí nějaké jeho přitakávačky ho jdou hájit na místo, kam se on sám přišel zviditelnit…nechápu proč diskuze nejede svým směrem???

Ach jo :zed: Tak nahoď téma..
Co to bylo? Co si myslíme o můžích na dámských serverech.. No, to jsme z bláta v louži :mrgreen: Nechci být hnidopych, ale nechtěně jsme opět u Jury :zed: I když.. Tady na eMiminu jsem zatím potkala všehovšudy asi čtyři chlapy, tak se to torchu rozšiřuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
22236
29.8.12 17:51
@sophinka píše:
@Amber_1977 já do něj? Jen mě vždy udiví, jak přispěchá aby se zviditelnil :nevim:

Spíš veřejně se politoval. :D

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 17:54
@kcechovka píše:
@Amber_1977 nee to nemyslím… smysl pro humor mám a poznám co je vtip ;) nechme to být ;)

No jo, tohle fakt nechápu, neumím odvodit konkrétní souvislosti. Ale ani chápat nechci.. už jsem si toho za těch pár měsíců v SZ tolik přečetla, že mi to tu fakt občas přijde jak na základce :zed: :zed: :zed:

• Upravit
46867
29.8.12 17:54

Holky drzte se tematu, prosim. @Amber_1977 jedinej, kdo tu resi Jiriho jsi ty a on sam. Tak prosim bez OT. :kytka: :mavam:

• načítám...
Naima
29.8.12 17:55

Chlapi mi tu určitě nevadí, není na škodu mít v diskuzi i mužský (byť subjektivní) úhel pohledu. V typicky ženských tématech je nevídám a v obecných tématech pro mě platí již uvedené. Konkrétně Bohemund mi helfnul se svou tabulkou domácího účetnictví, za což jsem mu velmi vděčná :).

• Upravit
46867
29.8.12 17:55
@cilly píše:
Spíš veřejně se politoval. :D
:mrgreen:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová