Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Amber_1977 píše:
To je oddechovka, a taky už dávno uzamčená - málokdo pochopil, že tam na začátku chybí písmeno j a výroky tam bral vážně.
kéž by to byla pravda, že je to oddechovka
bohužel vím o elitkách víc než to vypadá, takže vím o co jde
teda o některých uživatelých a o nabádání atd atd.. ale o tom tato diskuze není…
A jinak opravdu tady vubec o Jurovi nebyla zmínka, tak enchápu kde na tom některé byly..
@kcechovka píše:
Vaše elitky teda moc hlavu a patu nemají a to tam byli chlapi dva
@sophinka píše:
prosím tě a co jsem mu tak špatného řekla?že na sebe nevhodně upozornuje?
Hele, nejde o to, co konkrétně jsi mu řekla, jde o to, že zatím všude, kde jsem vás dva potkala pohromadě, tak do něho šiješ.
Nevím, proč, je mi to celkem putna, nebo možná vím, proč, a pak by mi to už vadilo - řešit problémy jiných dvou jedinců. Ale myslím si, že byste si to vy dva měli vyříkat mezi sebou..
Na eMiminu se mi líbí, že je virtuální, takže, ať je v reálu každý z nás, kdo chce a jaký chce, tady jsme nějací, a pokud nejsme úplně blbí a nepouštíme zde o sobě osobní údaje, jsme chráněni. A můžeme v klidu kecat každý s každým, o všem, o čem chceme..
Ale pak se tu občas strhnou hádky mezi dvěma jedinci (což se logicky bude stávat pořád), do kterých se vloží dalších x „spřátelených pomahačů“ a pak to stojí za to, nebo po vzoru ženského myšlení z reálu, se to sice tak nějak uzavře, ale vlastně pořád točí dál a dál a pořád znova.. A to sem snad nepatří, nebo musíme běžnou realitu zažívat i tady ne eMiminu? ![]()
Osobně vím o několika dvojicích, které, když se někde potkají, je z toho většinou mela a tak nějak nechápu - mám třeba ráda obě strany, nebo mi naopak ani jeden z nich nevadí. Jsem si jistá, že ani já tu nebudu pouze oblíbená a i sama tu znám několik nicků, které prostě nemusím - ale když je potkám v diskuzi, nešiju do nich, snažím se nebýt osobní, prostě mi přijde, že tyhle manýry sem nepatří.. Je to tu trochu uzavřenější prostor, a kdyby se tak chovali všichni byla by tu slušná ponorka - a to bych nerada ![]()
A co už vůbec nechápu, jak je možné, že byla založena diskuze přijuchal Jura, veškerou pozornost ztrhnul na sebe (on sám) a pak v zápětí nějaké jeho přitakávačky ho jdou hájit na místo, kam se on sám přišel zviditelnit…nechápu proč diskuze nejede svým směrem???
@kcechovka Třeba o mně, když jsem na několika diskuzích nabádala ostatní ke vzpouře proti adminům?
Ano, to byl žert přesně ve stylu elitek, i když nejapný, za který jsem se adminům omluvila.
Nicméně - může být.. Já tu lidi skrývající se za nicky neznám, možná někdě krafu se sousedkou
Prostě jsem tam, kde mě to baví, ale bohužel občas pozoruji přestřelky mezi některými dvěma lidmi či skupinami a od obou stran pak slyším úplně to samé v růžovém - jak ten druhý udělal tohle.. přitom to neudělal.. ale řekl tamto.. a lhal.. - a od protistrany slyším to samé..
Nejsem ničí soudce ani Bůh a pokud jsem v dané situaci nebyla, těžko si na to utvořím vlastní názor.. Ale štve mě to - štve mě, že se prostě nedá jít dál a furt se ty staré „hříchy“ točí.. A eMimino se pak tak podivně separuje a kastuje..
Jestli mám cejch nežádoucí „elity“, protože krafu někde jinde, než krafe ta „slušná“ skupina, tak upřímně - ten, kdo mi ho dává, mi nestojí za obhajobu. ![]()
@Amber_1977 nee to nemyslím… smysl pro humor mám a poznám co je vtip
nechme to být ![]()
@sophinka píše:
A co už vůbec nechápu, jak je možné, že byla založena diskuze přijuchal Jura, veškerou pozornost ztrhnul na sebe (on sám) a pak v zápětí nějaké jeho přitakávačky ho jdou hájit na místo, kam se on sám přišel zviditelnit…nechápu proč diskuze nejede svým směrem???
Ach jo
Tak nahoď téma..
Co to bylo? Co si myslíme o můžích na dámských serverech.. No, to jsme z bláta v louži
Nechci být hnidopych, ale nechtěně jsme opět u Jury
I když.. Tady na eMiminu jsem zatím potkala všehovšudy asi čtyři chlapy, tak se to torchu rozšiřuje
![]()
@sophinka píše:
@Amber_1977 já do něj? Jen mě vždy udiví, jak přispěchá aby se zviditelnil
Spíš veřejně se politoval. ![]()
@kcechovka píše:
@Amber_1977 nee to nemyslím… smysl pro humor mám a poznám co je vtipnechme to být
No jo, tohle fakt nechápu, neumím odvodit konkrétní souvislosti. Ale ani chápat nechci.. už jsem si toho za těch pár měsíců v SZ tolik přečetla, že mi to tu fakt občas přijde jak na základce
![]()
Holky drzte se tematu, prosim. @Amber_1977 jedinej, kdo tu resi Jiriho jsi ty a on sam. Tak prosim bez OT.
![]()
Chlapi mi tu určitě nevadí, není na škodu mít v diskuzi i mužský (byť subjektivní) úhel pohledu. V typicky ženských tématech je nevídám a v obecných tématech pro mě platí již uvedené. Konkrétně Bohemund mi helfnul se svou tabulkou domácího účetnictví, za což jsem mu velmi vděčná
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat