Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bersaba píše:
Vzhledem k tomu, že je jedním z asi pěti zástupců diskutované skupiny na tomhle fóru, tak se tomu asi těžko vyhneš.
To je pravda, ale pak se tedy divim zase ja, proc vy se divite, ze se Jura probira.Sam se tady prihlasil mezi x zenskych, tak asi chtel byt probiranej, kdyz haze diskuse do eteru, ze.
@Bersaba píše:
Vzhledem k tomu, že je jedním z asi pěti zástupců diskutované skupiny na tomhle fóru, tak se tomu asi těžko vyhneš.
a kde jsou ti ostatní, proč se nepřišli bránit?
@sophinka píše:
a kde jsou ti ostatní, proč se nepřišli bránit?
Opravdu nevím, nejspíš nesedí na emiminu nonstop (jako já
).
A mimochodem - pozoruhodný výběr slov. Jak bránit? Proti čemu? Vždyť tady přece nikdo nikoho nenapadá…
![]()
@sophinka píše:
každopádně bych byla ráda aby nebyl středem pozornosti Jura
Tak už o něm furt nepiš a nebude.
@Amber_1977 píše:
Ach joTak nahoď téma..
Co to bylo? Co si myslíme o můžích na dámských serverech.. No, to jsme z bláta v loužiNechci být hnidopych, ale nechtěně jsme opět u Jury
I když.. Tady na eMiminu jsem zatím potkala všehovšudy asi čtyři chlapy, tak se to torchu rozšiřuje
![]()
![]()
Amber, já tě trošičku poopravím. Vím asi o patnácti chlapech, co se přiznali k tomu, že jsou chlapi. (Sebe tam počítám taky.) A podle anglosaské zásady „skutečné množství je vždy dvojnásobek toho známého“ by nám tu éterem mělo lítat 30 chlapů. Čemuž bych i věřil.
(Z těch mých patnácti chlapů jsou k dnešku čytři bloklí a dva se programově odmítají registrovat a píšou „v černých písmenkách“.)
@Bersaba píše:
Opravdu nevím, nejspíš nesedí na emiminu nonstop (jako já).
A mimochodem - pozoruhodný výběr slov. Jak bránit? Proti čemu? Vždyť tady přece nikdo nikoho nenapadá…![]()
![]()
@Jura007 píše:
Amber, já tě trošičku poopravím. Vím asi o patnácti chlapech, co se přiznali k tomu, že jsou chlapi. (Sebe tam počítám taky.) A podle anglosaské zásady „skutečné množství je vždy dvojnásobek toho známého“ by nám tu éterem mělo lítat 30 chlapů. Čemuž bych i věřil.
(Z těch mých patnácti chlapů jsou k dnešku čytři bloklí a dva se programově odmítají registrovat a píšou „v černých písmenkách“.)
Fíha. A vidíš Jurko, já si myslela, že jsi tu jenom ty, etatinek a bohemund. Víc jsem tu zatím nepotkala nebo nezaregistrovala. No, možná to bude tím, že tu nesedím den co den x mnoho hodin, tož nemám přehled…
![]()
@Bersaba píše:
Opravdu nevím, nejspíš nesedí na emiminu nonstop (jako já).
A mimochodem - pozoruhodný výběr slov. Jak bránit? Proti čemu? Vždyť tady přece nikdo nikoho nenapadá…![]()
![]()
no hlavně že Jura má tyto diskuze v merku okamžitě
Slovo bránit je tam úmyslně, protože mám vždy pocit z Jury, že se jde něčemu bránit ![]()
@sophinka píše:
no hlavně že Jura má tyto diskuze v merku okamžitěSlovo bránit je tam úmyslně, protože mám vždy pocit z Jury, že se jde něčemu bránit
@sophinka píše:
no hlavně že Jura má tyto diskuze v merku okamžitěSlovo bránit je tam úmyslně, protože mám vždy pocit z Jury, že se jde něčemu bránit
No, na tvé větě je vidět, že jej zřejmě asi ani menstruační nebo těhotenské diskuze moc nezajímají. Já ho opravdu vždycky zaregistrovala pouze a jen v takových diskuzích (dějiny, politika apod.).
Nicméně bránit…
, myslím si, že mooooc dobře víš, proč tu vstoupil. A ani se mu nedivím. Ona se diskuze ze začátku hned vnesla s takovým tím úmyslem -… nahažme na ty úchyláky, co lezou na ženské maminkovské servery špínu
Takže děvčata, abych to nějak rozhrábnul a vysvětlil svůj postoj těm, které ho nechápou. Tahle diskuse byla založena proto, aby uživatelky napsaly svůj názor na mužské uživatele na eMiminu. Nic proti, ale je to veřejný prostor, tak se vyjádřím taky. Některé mně napíšou, že se ozývám nevhodně - O. K., respektuju to jako váš názor, ale svůj měnit nebudu. Do jiné roviny už to ovšem posunula Weru tím, že stojí o vyjádření pouze žen. Kromě pohlavních orgánů a (snad) specifických mozkových pochodů necítím žádnou odlišnost od uživatelek, proto si myslím, že se vyjádřit můžu. Pokud by mně to někdo zakazoval, diskriminuje mě. (Ať si o tomto slově myslí kdo chce co chce…)
Taková otázka bokem: Co se vám vybaví, když se řekne Othello? Mně především ten slizký našeptavač Jago. No a přesně takhle se zachovala Weru, když si zpětně čtu její příspěvky. Ona nic, ona chce mluvit obecně, ale přitom diskutující nenápadně manévruje někam… ani sám přesně neodhadnu kam. Proto jsem psal o roce 1933. Tehdy Hitler taky vsugeroval Němcům, že za jejich bídu může židovské spiknutí. Zakryl tím skutečnost, že Němce ruinovaly obří válečné reparace a taky to, že dvaapůl roku po válce stát politicky a ekonomicky nefungoval (německá revoluce z let 1918-1920). Jako řešení zástupného problému vyvolal hon na čarodějnice - i to v úvodu padlo…
Takže možná i bylo dobře, že se toto téma stočilo, jak se stočilo. Opravdu nejsem přítel šeptandy a vyvolávání vášní…
@radúna chceš říct, že ty ostatní chlapy menstruační diskuze zajímají
. Nezlob se ale toto téma je prostě citlivé pouze a jenom pro Juru. Proč, to ví jen on sám. Dokud nenapsal, nikdo se o něm ani slůvkem nezmínil a ani o jiných konkrétních osobách.
Mám taky diskuze, kde každý tuší, že přijdu… proč? protože je to pro mě citlivé téma
@sophinka A to je možná ten kámen úrazu. Píšete o citlivém tématu, ale o konkrétních osobách psát nechcete. No asi potom teda nemáte čisté svědomí. Logika mě vede bohužel jen k tomuto závěru.
@Jura007 píše:
Takže děvčata, abych to nějak rozhrábnul a vysvětlil svůj postoj těm, které ho nechápou. Tahle diskuse byla založena proto, aby uživatelky napsaly svůj názor na mužské uživatele na eMiminu. Nic proti, ale je to veřejný prostor, tak se vyjádřím taky. Některé mně napíšou, že se ozývám nevhodně - O. K., respektuju to jako váš názor, ale svůj měnit nebudu. Do jiné roviny už to ovšem posunula Weru tím, že stojí o vyjádření pouze žen. Kromě pohlavních orgánů a (snad) specifických mozkových pochodů necítím žádnou odlišnost od uživatelek, proto si myslím, že se vyjádřit můžu. Pokud by mně to někdo zakazoval, diskriminuje mě. (Ať si o tomto slově myslí kdo chce co chce…)
Taková otázka bokem: Co se vám vybaví, když se řekne Othello? Mně především ten slizký našeptavač Jago. No a přesně takhle se zachovala Weru, když si zpětně čtu její příspěvky. Ona nic, ona chce mluvit obecně, ale přitom diskutující nenápadně manévruje někam… ani sám přesně neodhadnu kam. Proto jsem psal o roce 1933. Tehdy Hitler taky vsugeroval Němcům, že za jejich bídu může židovské spiknutí. Zakryl tím skutečnost, že Němce ruinovaly obří válečné reparace a taky to, že dvaapůl roku po válce stát politicky a ekonomicky nefungoval (německá revoluce z let 1918-1920). Jako řešení zástupného problému vyvolal hon na čarodějnice - i to v úvodu padlo…
Takže možná i bylo dobře, že se toto téma stočilo, jak se stočilo. Opravdu nejsem přítel šeptandy a vyvolávání vášní…
Přesný, ten rok jsem pochopila, díky
. A já bych jen dodala, že jsem si této taktiky už všimla i v jiných tématech… Nejen zde. A ten hon na čarodějnice je následek takového nenápadného manévrování.
Jen nechápu jednu věc: proč, pro popularitu v davu?
@Jura007 píše:
@sophinka A to je možná ten kámen úrazu. Píšete o citlivém tématu, ale o konkrétních osobách psát nechcete. No asi potom teda nemáte čisté svědomí. Logika mě vede bohužel jen k tomuto závěru.
ale prd. To že je toto téma pro tebe citlivé, za to nikdo z nás nemůže. A hlavně stále mě to udivuje
Proč je to tak citlivé? Klidně prosím SZ ať mám jednou taky v něčem jasno ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
přišla otázka, já odpovídám. Osobní averzi k Jurovi nemám. Nicméně nebudu tvrdit, že ho mám ráda. Je mi vlastně dost volnej. Ale vždy mě dokáže spolehlivě udivit ta jeho vztahovačnost…