Muži a diskusní fóra především o dětech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka
29.8.12 19:54

@Jura007 tak zase přece nemůžeš čekat, že budu víru zapírat :lol: Určitě se to někde projevuje u každého praktikujícího věřícího

• Upravit
sophinka
29.8.12 19:55
@RyBANA píše:
Mě to nevadí, ale divné mi to přijde. Dělat to můj chlap, tak už můj není :mrgreen:

bys ho nabídla v bazárku :lol:?

• Upravit
23505
29.8.12 19:57
@RyBANA píše:
Mě to nevadí, ale divné mi to přijde. Dělat to můj chlap, tak už můj není :mrgreen:

Nápodobně :D

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 19:59

Vy jste se smířili :dance: :dance: :dance: :srdce:
Tak já vám za to slibuju, že se pokusím už se mezi vás neplést :hug:

• Upravit
Metamorphosis
29.8.12 20:01
@RyBANA píše:

Bych to možná i uvítala - aspoň by pochopil, proč se bavím víc s vámi než s ním, když on mi furt hází klacky pod nohy a tady mě ještě nikdo nepodrazil, naopak vždycky najdu přínosnou radu na své dotazy :idea:

• Upravit
5631
29.8.12 20:04

Taky se mi zdá, že diskuze byla založena spíše proto, aby těm, kdo se nad tímto nezamysleli (tedy spíš -y), bylo jasno, že chlapi tu nemají, co dělat. :nevim:
Navíc opravdu nebylo evidentní, že přispívat do této diskuze mají pouze ženy.
Předcházející „štvavé diskuze“ - něco z toho jsem četla a tohle to dost připomínalo. Argument „nikdo nikoho nejmenoval“ je úsměvný, bylo jasné, o kom je řeč. :nevim:
V jistém směru se mi zdá, že přes něčí „pravdu“ nejede vlak. :nevim:

A k dotazu - chlapi tady mi nevadí, ale překvapují. :lol:

• načítám...
20296
29.8.12 20:17
@Amber_1977 píše:
Bych to možná i uvítala - aspoň by pochopil, proč se bavím víc s vámi než s ním, když on mi furt hází klacky pod nohy a tady mě ještě nikdo nepodrazil, naopak vždycky najdu přínosnou radu na své dotazy :idea:

Tak to máme bohužel rozdílnou zkušenost :( Ale já svůj čas rozděluji rovnoměrně teda :mrgreen:

• načítám...
becky87
29.8.12 20:30
@Amber_1977 píše:
Mimochodem, to není obhajoba Jury, já nevidím do jeho vztahů s konkrétními osobami, to je snaha o už definitivní ukončení těchto sporů ne eMiminu, když to jedna ze stran sama ukončila.
Nám ostatním do toho lautr nic není, a akorát tu zbytečně vyvoláváme emoce :nevim:

No ac ctu jak chci, tak mi prijde ze stare veci vytahujes prevazne ty :nevim: narazis na uzivatele, ze tady byla nejaka udajna roztrzka atd.

Mmch zrovna tvuj posledni prispevek o usmireni mi prijd emirne ironicky :nevim:

Juro naposled, pokud vim si nas napadl, ze myslime prirozenim.To taky nebylo moc koser ;)

• Upravit
Anonymní
29.8.12 20:38

Nečetla jsem diskuzi celou, ale nedá mě to, abych nereagovala.
Měla jsem po porodu obrovské potíže, záněty, horečky, každou chvíli jsem byla v nemocnici, jednou jsem měla dcerku sebou, jindy byla doma s manželem.
Každou volnou chvíli seděl manžel na e-miminu (zaregistroval se) a zjišťoval, diskutoval a rozhodně to nebylo jen o rodinných financích a jak ušetřit na povinném ručení.
Zjišťoval nejen, jak se postarat o dcerku, ale také vše o mých gynekologických a poporodních potížích. Neměl problém se ptát nebo založit na toto téma diskuzi, když to bylo potřeba.
Takže… břeberte si to jak chcete.

• Upravit
20296
29.8.12 20:40
@Anonymní píše:
Měla jsem po porodu obrovské potíže, záněty, horečky, každou chvíli jsem byla v nemocnici, jednou jsem měla dcerku sebou, jindy byla doma s manželem.
Každou volnou chvíli seděl manžel na e-miminu (zaregistroval se) a zjišťoval, diskutoval a rozhodně to nebylo jen o rodinných financích a jak ušetřit na povinném ručení.
Zjišťoval nejen, jak se postarat o dcerku, ale také vše o mých gynekologických a poporodních potížích. Neměl problém se ptát nebo založit na toto téma diskuzi, když to bylo potřeba.

Předpokládám ale, že na své otázky odpověď dostal a už sem nechodí a nekvoká tu jak slepice (jako já třeba) :?: :mrgreen:

• načítám...
880
29.8.12 20:42

Tak jsem si přečetla poslední 2 stránky… Musím říct, že při čtení tohoto tématu mě napadl jenom Jura, nikoho jiného neznám. Ale zrovna on mi vůbec nevadí, naopak, jeho příspěvky mají vždy (nebo co já jsem četla) hlavu a patu. A píše v tématech unisex, než že by řešil menstruační cykly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
46867
29.8.12 20:44
@Jura007 píše:
Takže děvčata, abych to nějak rozhrábnul a vysvětlil svůj postoj těm, které ho nechápou. Tahle diskuse byla založena proto, aby uživatelky napsaly svůj názor na mužské uživatele na eMiminu. Nic proti, ale je to veřejný prostor, tak se vyjádřím taky. Některé mně napíšou, že se ozývám nevhodně - O. K., respektuju to jako váš názor, ale svůj měnit nebudu. Do jiné roviny už to ovšem posunula Weru tím, že stojí o vyjádření pouze žen. Kromě pohlavních orgánů a (snad) specifických mozkových pochodů necítím žádnou odlišnost od uživatelek, proto si myslím, že se vyjádřit můžu. Pokud by mně to někdo zakazoval, diskriminuje mě. (Ať si o tomto slově myslí kdo chce co chce…)
Taková otázka bokem: Co se vám vybaví, když se řekne Othello? Mně především ten slizký našeptavač Jago. No a přesně takhle se zachovala Weru, když si zpětně čtu její příspěvky. Ona nic, ona chce mluvit obecně, ale přitom diskutující nenápadně manévruje někam… ani sám přesně neodhadnu kam. Proto jsem psal o roce 1933. Tehdy Hitler taky vsugeroval Němcům, že za jejich bídu může židovské spiknutí. Zakryl tím skutečnost, že Němce ruinovaly obří válečné reparace a taky to, že dvaapůl roku po válce stát politicky a ekonomicky nefungoval (německá revoluce z let 1918-1920). Jako řešení zástupného problému vyvolal hon na čarodějnice - i to v úvodu padlo…
Takže možná i bylo dobře, že se toto téma stočilo, jak se stočilo. Opravdu nejsem přítel šeptandy a vyvolávání vášní…

Ochlad hlavu, ty samo trestni pravo.
Nikdo ti nic nezakazuje, psala jsem, ze jsem se ptala zen, tudiz me tvuj nazor absolutne nezajima, coz neznamena, ze nemuzes psat kam se ti zachce ;).
Za dalsi jsem nepsala o muzich emimina, nybrz o muzich co se pohybuji ve forech urcene PREVAZNE, ne zcela, detem.
To, ze jsi zareagoval, jak jsi zareagoval, tim padem na sebe strhl pozornost, aniz bys nemusel, vypovida sve.
Obvinovat muzes leda sebe a ne me.
Pac a pusu tvoje Otello :*

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 20:46

@blorchi V této diskuzi z mé strany ironie nepadla. A k tomu minulému se nebudu dál vyjadřovat, ať si každý udělá vlastní názor na to, kdo co vytahuje a v čem se patlá. Možná, že je to citlivé téma pro nás všechny, když tu diskutujeme.
Nicméně jsem ráda, že se tu trochu pročistil vzduch, tihle staří kostlivci, co se jim pořád otevírají skříně mi nedělají dobře.

• Upravit
Hodaka
@Anonymní píše:

no tak to je snad jiný případ ne?

• Upravit
46867
@cilly píše:
Weru, přiznej se, že ty chceš být v davu populární? :D
Jinak jsem si nevšimla, že by tu někdo někým manévroval nebo někoho pranýřoval. Je to prostě ošemetné téma a každý si to může přebrat trochu po svém, což se tady taky stalo. Určitě bych tuhle diskuzi nepřirovnávala k nástupu fašismu.

To vis :mrgreen:.
Boze, kam az se normalni diskuse zvrhne jen diky par vztahovacnym diskutujicim :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová