Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Amber_1977 píše:
Upřímně - kdyby existoval diskuzní server pro tatínky na rodičovské, nebo něco podobného - asi bych tam byla pečená vařená, zvědavost by mi fakt nedala
Kazdej nejsme ty, ze ano
![]()
@Amber_1977 píše:
Ještě, že tu ti muži jsou - většinou, když okomentují nějakou diskuzi, má to hlavu a patu.
tak zrovna u takovéto diskuze bych čekala ženy… ty řeknou vadí -nevadí mi to. Ale proč přijuchá Jura a cpe nám nějakou starou diskuzi o něm a říká že cosi kdysi zažil
mě osobně teda hlavu ani patu nedává. Jen tu potrefenou husu ![]()
@sophinka píše:
tak zrovna u takovéto diskuze bych čekala ženy… ty řeknou vadí -nevadí mi to. Ale proč přijuchá Jura a cpe nám nějakou starou diskuzi o něm a říká že cosi kdysi zažilmě osobně teda hlavu ani patu nedává. Jen tu potrefenou husu
Tak právě kvůli těm starým diskuzím (a kvůli prvním 3-4 stranám téhle) je mi dost jasné, proč to zrovna Jura vzal osobně.
@Amber_1977 píše:
Ještě, že tu ti muži jsou - většinou, když okomentují nějakou diskuzi, má to hlavu a patu.
Vaše elitky teda moc hlavu a patu nemají a to tam byli chlapi dva ![]()
@Bersaba píše:
Tak právě kvůli těm starým diskuzím (a kvůli prvním 3-4 stranám téhle) je mi dost jasné, proč to zrovna Jura vzal osobně.
já tam teda nic proti Jurovi nevidím
o něm vůbec zmínka nebyla…
@sophinka píše:
tak zrovna u takovéto diskuze bych čekala ženy… ty řeknou vadí -nevadí mi to. Ale proč přijuchá Jura a cpe nám nějakou starou diskuzi o něm a říká že cosi kdysi zažilmě osobně teda hlavu ani patu nedává. Jen tu potrefenou husu
Tak zrovna ty bys to měla chápat dokonale. Ty staré diskuze znáš, tuhle jsi taky četla od začátku a kde potkáš Juru, tam se do něj opřeš.
Asi byste si to měli vyřídit přes SZ.
@Bersaba píše:
tak to mi asi něco uniká, protože já tam žádné napadání nikde neviděla
@kcechovka píše:
Vaše elitky teda moc hlavu a patu nemají a to tam byli chlapi dva
To je oddechovka, a taky už dávno uzamčená - málokdo pochopil, že tam na začátku chybí písmeno j a výroky tam bral vážně.
@Amber_1977 píše:
Tak zrovna ty bys to měla chápat dokonale. Ty staré diskuze znáš, tuhle jsi taky četla od začátku a kde potkáš Juru, tam se do něj opřeš.
Asi byste si to měli vyřídit přes SZ.
prosím tě a co jsem mu tak špatného řekla?
že na sebe nevhodně upozornuje?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Upřímně - kdyby existoval diskuzní server pro tatínky na rodičovské, nebo něco podobného - asi bych tam byla pečená vařená, zvědavost by mi fakt nedala