Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kcechovka Jsem na tom stejně. Zvědavost je jedna z nejhorších vlastností ![]()
@cilly píše:
Hon na čarodějnice si představuji trochu jinak. Tady není nikdo konkrétně jmenován, nikdo tu není pranýřován. Weru položila otázku - co si myslíme o chlapech na miminkovských a maminkovských forech.![]()
![]()
Ano, odpověděla jsem, pohledej
.
A mimoto jsem i já položila spousty otázek, ne které mi nebude 100% zodpovězeno.
Tím jsem si jistá. Že se nedovím smysl nebo cíl nebo řešení, jak ubránit server, když nejsem admin…
Tedy krom nahlášení podezřelých adminům…
Weru jsem se již omluvila za svůj omyl, spojený s emiminem. Jelikož se tu ostatní uživatelky začaly automaticky rozepisovat přímo o emiminu jmenovitě a ne obecně o maminkovských serverech, usoudila jsem, že se řeší (zas a znova) muži na emiminu. A za to jsem se zakladatelce již omluvila.
No nic, jdu do práce.
Kdyby nejaka dobra duse nechala uzamknout diskusi.
Zde je uzavrena skupina
https://www.emimino.cz/…ra-o-detech/
Na jiném než tento nechodím, ale neřekla bych, že toto je forum jenom o dětech ![]()
Sice to má název e mimino, ale zase se tu neřeší jenom děti.. spíš si myslím, že i ty chlapi někdy potřebují vědět co se nám ženám hodí hlavou, když mají problém.. Osobně bych si klidně zašla na pánský server, kdyby měli nějakou debatu o problémech v manželství, financí, vztahu a tak všeobecně, aspoň bych problém viděla i z druhé strany.. ![]()
Příspěvek upraven 29.08.12 v 15:26
Kdyby nejaka dobra duse nechala uzamknout diskusi.
Zde je uzavrena skupina
https://www.emimino.cz/…ra-o-detech/
@Emilie píše:už jsem se lekla, že třeba Kamča je chlap
rozhodne se tak vyjadruje
ale verim, ze fotky jsou opravdu jeji, a ne manzelky ![]()
Ja jsem muž navštěvuji emimino pravidelně nějak jsem se to nechtíc naučil. Je to z důvodů toho, že neznám jiné tak dynamicke diskuzní forům a myslím, že i chlapi si tu najdou svoje, ja třeba se zapojuji do diskuzi převažně o financích připadně o sexu
A jelikož v práci mam dny kdy není do čeho píchnout bavim se tady
@Bohemund píše:
Ja jsem muž navštěvuji emimino pravidelně nějak jsem se to nechtíc naučil. Je to z důvodů toho, že neznám jiné tak dynamicke diskuzní forům a myslím, že i chlapi si tu najdou svoje, ja třeba se zapojuji do diskuzi převažně o financích připadně o sexuA jelikož v práci mam dny kdy není do čeho píchnout bavim se tady
Tak to ti věřím - ženský se dokáží do krve pohádat i o ho. ně ![]()
@Amber_1977 píše:
Tak to ti věřím - ženský se dokáží do krve pohádat i o ho. ně
Tim nemyslím jenom toto, ale je tu každy ten mnoho nových diskuzi, ma mužských forech třeba o financích neco napíšeš a odpověd za tyden, tady to je hned…
@Bohemund píše:
Tim nemyslím jenom toto, ale je tu každy ten mnoho nových diskuzi, ma mužských forech třeba o financích neco napíšeš a odpověd za tyden, tady to je hned…
Protože nemáme do čeho píchnout - jsme přeci na rodičovský DOVOLENÝ
![]()
@Weru píše:
ja jsem na notasua jsem z toho jelen. Jeste jsem nikoho neprijala
ses prostě uzavřela sama pro sebe
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat