Muži a diskusní fóra především o dětech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17869
29.8.12 15:17

@kcechovka Jsem na tom stejně. Zvědavost je jedna z nejhorších vlastností :mrgreen:

• načítám...
12154
29.8.12 15:19
@cilly píše:
Hon na čarodějnice si představuji trochu jinak. Tady není nikdo konkrétně jmenován, nikdo tu není pranýřován. Weru položila otázku - co si myslíme o chlapech na miminkovských a maminkovských forech. :nevim: :nevim: :D

Ano, odpověděla jsem, pohledej ;).

A mimoto jsem i já položila spousty otázek, ne které mi nebude 100% zodpovězeno.
:jazyk: Tím jsem si jistá. Že se nedovím smysl nebo cíl nebo řešení, jak ubránit server, když nejsem admin… :think: Tedy krom nahlášení podezřelých adminům…

Weru jsem se již omluvila za svůj omyl, spojený s emiminem. Jelikož se tu ostatní uživatelky začaly automaticky rozepisovat přímo o emiminu jmenovitě a ne obecně o maminkovských serverech, usoudila jsem, že se řeší (zas a znova) muži na emiminu. A za to jsem se zakladatelce již omluvila.

No nic, jdu do práce.

• načítám...
46867
29.8.12 15:26

Kdyby nejaka dobra duse nechala uzamknout diskusi.
Zde je uzavrena skupina
 https://www.emimino.cz/…ra-o-detech/

• načítám...
14335

Na jiném než tento nechodím, ale neřekla bych, že toto je forum jenom o dětech :think:
Sice to má název e mimino, ale zase se tu neřeší jenom děti.. spíš si myslím, že i ty chlapi někdy potřebují vědět co se nám ženám hodí hlavou, když mají problém.. Osobně bych si klidně zašla na pánský server, kdyby měli nějakou debatu o problémech v manželství, financí, vztahu a tak všeobecně, aspoň bych problém viděla i z druhé strany.. :think:

Příspěvek upraven 29.08.12 v 15:26

• načítám...
46867

Kdyby nejaka dobra duse nechala uzamknout diskusi.
Zde je uzavrena skupina
 https://www.emimino.cz/…ra-o-detech/

• načítám...
14335
29.8.12 15:28

@Weru a co tam řeší, proč uzamknout?

• načítám...
35412
29.8.12 15:31
@Emilie píše: :mrgreen:už jsem se lekla, že třeba Kamča je chlap :mrgreen:

rozhodne se tak vyjadruje :mrgreen: :mrgreen: ale verim, ze fotky jsou opravdu jeji, a ne manzelky :pankac:

• načítám...
Bohemund
29.8.12 15:51

Ja jsem muž navštěvuji emimino pravidelně nějak jsem se to nechtíc naučil. Je to z důvodů toho, že neznám jiné tak dynamicke diskuzní forům a myslím, že i chlapi si tu najdou svoje, ja třeba se zapojuji do diskuzi převažně o financích připadně o sexu :) A jelikož v práci mam dny kdy není do čeho píchnout bavim se tady

• Upravit
Metamorphosis
29.8.12 15:53
@Bohemund píše:
Ja jsem muž navštěvuji emimino pravidelně nějak jsem se to nechtíc naučil. Je to z důvodů toho, že neznám jiné tak dynamicke diskuzní forům a myslím, že i chlapi si tu najdou svoje, ja třeba se zapojuji do diskuzi převažně o financích připadně o sexu :) A jelikož v práci mam dny kdy není do čeho píchnout bavim se tady

Tak to ti věřím - ženský se dokáží do krve pohádat i o ho. ně :pankac:

• Upravit
Bohemund
29.8.12 15:58
@Amber_1977 píše:
Tak to ti věřím - ženský se dokáží do krve pohádat i o ho. ně :pankac:

Tim nemyslím jenom toto, ale je tu každy ten mnoho nových diskuzi, ma mužských forech třeba o financích neco napíšeš a odpověd za tyden, tady to je hned…

• Upravit
sophinka
29.8.12 15:59

@Weru hele ty mě nepřijmeš? :mrgreen: :cert:

• Upravit
8781
29.8.12 16:01
@sophinka píše:

me asi taky ne :mrgreen:

• načítám...
46867
29.8.12 16:02
@sophinka píše:

ja jsem na notasu :lol: a jsem z toho jelen. Jeste jsem nikoho neprijala :mrgreen:

• načítám...
Metamorphosis
29.8.12 16:03
@Bohemund píše:
Tim nemyslím jenom toto, ale je tu každy ten mnoho nových diskuzi, ma mužských forech třeba o financích neco napíšeš a odpověd za tyden, tady to je hned…

Protože nemáme do čeho píchnout - jsme přeci na rodičovský DOVOLENÝ :pankac: :pankac: :mrgreen:

• Upravit
sophinka
29.8.12 16:04
@Weru píše:
ja jsem na notasu :lol: a jsem z toho jelen. Jeste jsem nikoho neprijala :mrgreen:

ses prostě uzavřela sama pro sebe :lol: :cert:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová