Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Hodaka píše:
nj, ale jak si to povíme, když je to tajný![]()
jedna možnost tu je
SZ ![]()
@cilly píše:
Když ho/je nebudeš jmenovat, tak tě nebude moci zažalovat.Když jsem tu byla nová a zjistila, že sem chodí i muži, docela dost jsem se divila. Chlap na maminkovském serveru působí přece jen exoticky.
A pokud mám být upřímná, tak i podezřele.
Nene, jmenovat ne. Spis je to vseobecny pruzkum a popostrceni. Kdyby nekdo nekoho podezreleho ( ocividne) potkal, aby reagoval a nevahal.
Nevadí mi. A co si o nich myslím? Že to nejsou „normální“ chlapi ale jsou buď zženštilí (když tráví svůj volný čas tím, že tlachají se „slepicema“ (
) na servu o miminech, nebo nemají svůj život - rodinu atd. tak si to „kompenzují“ virtuálně, možná i občas nějaký úchyl tu zavítá - toho bych spíš hledala ale v kategorii - Fotoalba - než v diskuzích. A pak jsou tu taky určitě nějací, kteří mají třeba střídavou péči a hledají fakt „užitečné“ rady
. V podstatě mi je to úplně fuk, kdo sedí na druhé straně, ale v reálu bych nechtěla chlapa, který vysedává např. na tom emiminu
.
@kcechovka píše:
jedna možnost tu jeSZ
to je pomlouvání
to musíme vymyslet jinak ![]()
@sophinka píše:
Tahle diskuze půjde do kopru než řeknem švec![]()
![]()
![]()
Kdyby se zamkla, dame soukromou, i kdyz bude asi k nicemu ![]()
@kcechovka píše:
@Hodaka joo je pravda, že u jednoho pozoruju snad až závislost na miminu![]()
Posedlý emiminem. ![]()
Já chápu, že si chlapi chtějí pokecat o sexu. Ale nedovedu si představit, že by ten můj šel diskutovat na emimino a podobná fóra.
Jak už tu bylo psáno, když jsou doma na mateřské tak je mi jasné že se chtějí odreagovat a poradit v péči o dítě.
Ale bezdětný a třeba i svobodný chlap na emiminu, no ![]()
@Kallkapa píše:
Nevadí mi. A co si o nich myslím? Že to nejsou „normální“ chlapi ale jsou buď zženštilí (když tráví svůj volný čas tím, že tlachají se „slepicema“ () na servu o miminech, nebo nemají svůj život - rodinu atd. tak si to „kompenzují“ virtuálně, možná i občas nějaký úchyl tu zavítá - toho bych spíš hledala ale v kategorii - Fotoalba - než v diskuzích. A pak jsou tu taky určitě nějací, kteří mají třeba střídavou péči a hledají fakt „užitečné“ rady
![]()
. V podstatě mi je to úplně fuk, kdo sedí na druhé straně, ale v reálu bych nechtěla chlapa, který vysedává např. na tom emiminu
.
@cilly píše:
Posedlý emiminem.
hej ale fakt, nedělám si srandu… docela zanedbává rodinu kvůli tomu
a už mlčím ![]()
@Fiducia píše:
Muzi na e-miminu mi nevadi. Ale vzdycky me prekvapi, ze nekdo, koho jsem povazovala za matku, je chlap
Vadi mi nekteri uzivatele, nezavisle na pohlaviAle to je na jinou diskuzi…
Nekecej! To se tu děje? ![]()
@žížalka76 píše:
Já chápu, že si chlapi chtějí pokecat o sexu. Ale nedovedu si představit, že by ten můj šel diskutovat na emimino a podobná fóra.
Jak už tu bylo psáno, když jsou doma na mateřské tak je mi jasné že se chtějí odreagovat a poradit v péči o dítě.
Ale bezdětný a třeba i svobodný chlap na emiminu, no
No prave, ja bych rekla, ze o sexu jsou vice fora pecko, livechaty, nedokazu si predstavit, ze ma muj chlap zaple emimino a ladi strunu ![]()
@Weru píše:
No prave, ja bych rekla, ze o sexu jsou vice fora pecko, livechaty, nedokazu si predstavit, ze ma muj chlap zaple emimino a ladi strunu
ty jsi blbá
sem si flusla větrník na monitor ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat