Muži a diskusní fóra především o dětech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8781
29.8.12 14:50
@Hodaka píše:
nj, ale jak si to povíme, když je to tajný :think: :mrgreen:

jedna možnost tu je :mrgreen: SZ :mrgreen:

• načítám...
46867
@cilly píše:
Když ho/je nebudeš jmenovat, tak tě nebude moci zažalovat. :mrgreen:Když jsem tu byla nová a zjistila, že sem chodí i muži, docela dost jsem se divila. Chlap na maminkovském serveru působí přece jen exoticky. :D A pokud mám být upřímná, tak i podezřele. :-O

Nene, jmenovat ne. Spis je to vseobecny pruzkum a popostrceni. Kdyby nekdo nekoho podezreleho ( ocividne) potkal, aby reagoval a nevahal.

• načítám...
46867
@radúna píše:
A na to jsem ti odpověděla ;).
:)
  • načítám...
Hodaka
@Weru píše:
Ja tak u dvou
:think: :think:
  • Upravit
sophinka
29.8.12 14:51

Tahle diskuze půjde do kopru než řeknem švec :lol: :lol: :lol: :lol:

• Upravit
8566
29.8.12 14:52

Nevadí mi. A co si o nich myslím? Že to nejsou „normální“ chlapi ale jsou buď zženštilí (když tráví svůj volný čas tím, že tlachají se „slepicema“ ( :mrgreen: ) na servu o miminech, nebo nemají svůj život - rodinu atd. tak si to „kompenzují“ virtuálně, možná i občas nějaký úchyl tu zavítá - toho bych spíš hledala ale v kategorii - Fotoalba - než v diskuzích. A pak jsou tu taky určitě nějací, kteří mají třeba střídavou péči a hledají fakt „užitečné“ rady :lol: :nevim:. V podstatě mi je to úplně fuk, kdo sedí na druhé straně, ale v reálu bych nechtěla chlapa, který vysedává např. na tom emiminu :mrgreen:.

• načítám...
Hodaka
@kcechovka píše:
jedna možnost tu je :mrgreen: SZ :mrgreen:

to je pomlouvání :lol: to musíme vymyslet jinak ;)

• Upravit
46867
@sophinka píše:
Tahle diskuze půjde do kopru než řeknem švec :lol: :lol: :lol: :lol:

Kdyby se zamkla, dame soukromou, i kdyz bude asi k nicemu :roll:

• načítám...
22236
29.8.12 14:53
@kcechovka píše:
@Hodaka joo je pravda, že u jednoho pozoruju snad až závislost na miminu :zed: :mrgreen:

Posedlý emiminem. :mrgreen:

• načítám...
3476
29.8.12 14:53

Já chápu, že si chlapi chtějí pokecat o sexu. Ale nedovedu si představit, že by ten můj šel diskutovat na emimino a podobná fóra.
Jak už tu bylo psáno, když jsou doma na mateřské tak je mi jasné že se chtějí odreagovat a poradit v péči o dítě.
Ale bezdětný a třeba i svobodný chlap na emiminu, no :nevim:

• načítám...
46867
29.8.12 14:54
@Kallkapa píše:
Nevadí mi. A co si o nich myslím? Že to nejsou „normální“ chlapi ale jsou buď zženštilí (když tráví svůj volný čas tím, že tlachají se „slepicema“ ( :mrgreen: ) na servu o miminech, nebo nemají svůj život - rodinu atd. tak si to „kompenzují“ virtuálně, možná i občas nějaký úchyl tu zavítá - toho bych spíš hledala ale v kategorii - Fotoalba - než v diskuzích. A pak jsou tu taky určitě nějací, kteří mají třeba střídavou péči a hledají fakt „užitečné“ rady :lol: :nevim:. V podstatě mi je to úplně fuk, kdo sedí na druhé straně, ale v reálu bych nechtěla chlapa, který vysedává např. na tom emiminu :mrgreen:.
:lol: :lol: Ni ja ne. Ti povim. Aby to za par let nebylo tak.
"Cim te ten starej zase nastval? " "Aaaale, zase tlacha na emiminu. " :mrgreen:
Ze by emancipace? Tomu neverim :mrgreen:
  • načítám...
8781
29.8.12 14:54
@cilly píše:
Posedlý emiminem. :mrgreen:

hej ale fakt, nedělám si srandu… docela zanedbává rodinu kvůli tomu :zed: :pocitac: a už mlčím :mrgreen:

• načítám...
20518
29.8.12 14:55
@Fiducia píše:
Muzi na e-miminu mi nevadi. Ale vzdycky me prekvapi, ze nekdo, koho jsem povazovala za matku, je chlap :pankac:
Vadi mi nekteri uzivatele, nezavisle na pohlavi :oops: Ale to je na jinou diskuzi… :kytka:

Nekecej! To se tu děje? 8o

• načítám...
46867
29.8.12 14:56
@žížalka76 píše:
Já chápu, že si chlapi chtějí pokecat o sexu. Ale nedovedu si představit, že by ten můj šel diskutovat na emimino a podobná fóra.
Jak už tu bylo psáno, když jsou doma na mateřské tak je mi jasné že se chtějí odreagovat a poradit v péči o dítě.
Ale bezdětný a třeba i svobodný chlap na emiminu, no :nevim:

No prave, ja bych rekla, ze o sexu jsou vice fora pecko, livechaty, nedokazu si predstavit, ze ma muj chlap zaple emimino a ladi strunu :think:

• načítám...
Hodaka
29.8.12 14:57
@Weru píše:
No prave, ja bych rekla, ze o sexu jsou vice fora pecko, livechaty, nedokazu si predstavit, ze ma muj chlap zaple emimino a ladi strunu :think:

ty jsi blbá :lol: :lol: sem si flusla větrník na monitor :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová