Muži a diskusní fóra především o dětech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24603
30.8.12 09:21
@Angua píše:
To je spíš na pováženou, že někdo někoho pomlouvá a dá ho zmínit :lol:

Angu, nikdo nikoho nepomlouval, jen se zmiňoval :kytka:

• načítám...
8781
30.8.12 09:22
@1simona1 píše:
Tak o Tobě tam padla jedna věta a sice kdo jsi, neber to zle ale nás jen zajímalo od káď znáš elitu, jak si se včera vyjádřila že nás znáš a né dobře, to bylo vše, :kytka:
@JayLee píše:
Jaylee te dala jen nahlasit adminum nikoliv, ze te nekde nekdo zminovat kord u nas :kytka: takze pokud ti teda neco doslo, tak jen maximalne veta a text, ze jsem dala nick kechovka nahlasit a adminum a proc :kytka: jinak o tobe nepadlo ani slovo ;)

trochu si protiřečíš ;) a děkuji za nahlášení :pankac: i když nevidím důvod ;) ale chápu, že kolem sebe kopeš, protože máš strach o svou existenci tady ;)
a dál to tu rozebírat nebudu ;) :mavam:

• načítám...
8781
30.8.12 09:25

@JayLee napiš mi do SZ proč jsi mě nahlásila ;) díky ;) at alespon vím ;)

• načítám...
24603
30.8.12 09:25
@kcechovka píše:
trochu si protiřečíš ;) a děkuji za nahlášení :pankac: i když nevidím důvod ;) ale chápu, že kolem sebe kopeš, protože máš strach o svou existenci tady ;)
a dál to tu rozebírat nebudu ;) :mavam:

to byla reakce na mně?? :nevim: :nevim:

• načítám...
8781
30.8.12 09:27
@1simona1 píše:
to byla reakce na mně?? :nevim: :nevim:

na JayLee…
a Jay, ještě nedávno ses o existenci bála dost…

• načítám...
24603
30.8.12 09:29
@kcechovka píše:
na JayLee…
a Jay, ještě nedávno ses o existenci bála dost…

Já nechci rejpat ale nid v elitě tě nezmiňoval tak aby t to došlo myslím teda a navíc mě zajímá kdo jsi když máš podrobné info :nevim: nehctěla bys mi třeba napsat SZ??co proti nám -elitě tak máš? nebo je to jen mýlka 8)

• načítám...
8781
30.8.12 09:33

@1simona1 hele jayLee me nahlásila tak si to uz asi zjištuje kdo jsem ;) tak se jí pak zeptej… muzu ti poslat klidně do SZ fotku se zmíněním od Jay…

• načítám...
24603
30.8.12 09:36

@kcechovka poslala jsme ti sz :kytka:

• načítám...
35545
30.8.12 09:47

Holky, vy ze všeho uděláte hotovou tragédii, se opravdu neumíte bavit normálně jako dospělé :roll:

• načítám...
50725
30.8.12 09:52
@1simona1 píše:
Angu, nikdo nikoho nepomlouval, jen se zmiňoval :kytka:

No tak ale stejně - přece můžu napsat „prosím vás, kdo to jako je ta kcechovka?“ místo abych napsala @kcechovka - zatímco v prvním případě se jí to nezobrazí, ve druhém jo. A když si to nemůže přečíst, tak proč to psát se zavináčem? To mi přijde divné :mrgreen: (když pominu, že to byl „překlep“ - síla zvyku)

Příspěvek upraven 30.08.12 v 10:02

• načítám...
50725
30.8.12 09:53

Hmmm, ani to druhé se mi dokonce nezobrazilo jako zmínka… Tak nic :lol:

A co to vůbec je jako ta elita, jakto, že tam nejsem taky? :mrgreen:

• načítám...
Metamorphosis
30.8.12 09:55

@Angua Ale vždyť tohle nikdo nepsal.. kechovka psala, že jí někdo hodil SZ, že se o ní mluví jinde, a o co tedy jde..?
Tak navrhuji udělat radikální čistku eMimina - otevřou se všechny uzavřené skupiny, ať se dovíme, kdo kde o kom píše, když si tu chceme hrát na svaté inkvizitorky, co říkáte?
Jak už jsem psala dřív - osmá cé hadr :zed: Nechápu, komu tady stojí za to, dělat zbytečně zlou krev. :nevim:

• Upravit
24603
30.8.12 09:55
@Angua píše:
No tak ale stejně - přece můžu napsat „prosím vás, kdo to jako je ta kechovka?“ místo abych napsala @kechovka - zatímco v prvním případě se jí to nezobrazí, ve druhém jo. A když si to nemůže přečíst, tak proč to psát se zavináčem? To mi přijde divné :mrgreen: (když pominu, že to byl „překlep“ - síla zvyku)Příspěvek upraven 30.08.12 v 09:54

No, já se práv dívala zpátky a neviděla jsme tam nikde @ -jméno, jen jméno, takže jsme vedle jak tá jedle,

• načítám...
24603
30.8.12 09:56
@Angua píše:
Hmmm, ani to druhé se mi dokonce nezobrazilo jako zmínka… Tak nic :lol:A co to vůbec je jako ta elita, jakto, že tam nejsem taky? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chceš,,, :mrgreen:
  • načítám...
Metamorphosis
30.8.12 09:57
@Angua píše:
Hmmm, ani to druhé se mi dokonce nezobrazilo jako zmínka… Tak nic :lol:A co to vůbec je jako ta elita, jakto, že tam nejsem taky? :mrgreen:

Přijď - krafeme tam o sexu, o chlapech, o dětech, o vaření a o hadrech - asi jsme ženské :lol: A hlavně nebereme skoro nic vážně, takže si člověk na chvíli pročistí mozek, aniž by se pak musel dalších několik stránek omlouvat a jeaště měsíce potom to řešit na stu dalších diskuzích :roll:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová