Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Angua píše:
To je spíš na pováženou, že někdo někoho pomlouvá a dá ho zmínit
Angu, nikdo nikoho nepomlouval, jen se zmiňoval ![]()
@1simona1 píše:
Tak o Tobě tam padla jedna věta a sice kdo jsi, neber to zle ale nás jen zajímalo od káď znáš elitu, jak si se včera vyjádřila že nás znáš a né dobře, to bylo vše,
@JayLee píše:
Jaylee te dala jen nahlasit adminum nikoliv, ze te nekde nekdo zminovat kord u nastakze pokud ti teda neco doslo, tak jen maximalne veta a text, ze jsem dala nick kechovka nahlasit a adminum a proc
jinak o tobe nepadlo ani slovo
trochu si protiřečíš
a děkuji za nahlášení
i když nevidím důvod
ale chápu, že kolem sebe kopeš, protože máš strach o svou existenci tady ![]()
a dál to tu rozebírat nebudu
![]()
@JayLee napiš mi do SZ proč jsi mě nahlásila
díky
at alespon vím ![]()
@kcechovka píše:
trochu si protiřečíša děkuji za nahlášení
i když nevidím důvod
ale chápu, že kolem sebe kopeš, protože máš strach o svou existenci tady
a dál to tu rozebírat nebudu![]()
to byla reakce na mně??
![]()
@1simona1 píše:
to byla reakce na mně??![]()
na JayLee…
a Jay, ještě nedávno ses o existenci bála dost…
@kcechovka píše:
na JayLee…
a Jay, ještě nedávno ses o existenci bála dost…
Já nechci rejpat ale nid v elitě tě nezmiňoval tak aby t to došlo myslím teda a navíc mě zajímá kdo jsi když máš podrobné info
nehctěla bys mi třeba napsat SZ??co proti nám -elitě tak máš? nebo je to jen mýlka ![]()
@1simona1 hele jayLee me nahlásila tak si to uz asi zjištuje kdo jsem
tak se jí pak zeptej… muzu ti poslat klidně do SZ fotku se zmíněním od Jay…
Holky, vy ze všeho uděláte hotovou tragédii, se opravdu neumíte bavit normálně jako dospělé ![]()
@1simona1 píše:
Angu, nikdo nikoho nepomlouval, jen se zmiňoval
No tak ale stejně - přece můžu napsat „prosím vás, kdo to jako je ta kcechovka?“ místo abych napsala @kcechovka - zatímco v prvním případě se jí to nezobrazí, ve druhém jo. A když si to nemůže přečíst, tak proč to psát se zavináčem? To mi přijde divné
(když pominu, že to byl „překlep“ - síla zvyku)
Příspěvek upraven 30.08.12 v 10:02
Hmmm, ani to druhé se mi dokonce nezobrazilo jako zmínka… Tak nic ![]()
A co to vůbec je jako ta elita, jakto, že tam nejsem taky? ![]()
@Angua Ale vždyť tohle nikdo nepsal.. kechovka psala, že jí někdo hodil SZ, že se o ní mluví jinde, a o co tedy jde..?
Tak navrhuji udělat radikální čistku eMimina - otevřou se všechny uzavřené skupiny, ať se dovíme, kdo kde o kom píše, když si tu chceme hrát na svaté inkvizitorky, co říkáte?
Jak už jsem psala dřív - osmá cé hadr
Nechápu, komu tady stojí za to, dělat zbytečně zlou krev. ![]()
@Angua píše:
No tak ale stejně - přece můžu napsat „prosím vás, kdo to jako je ta kechovka?“ místo abych napsala @kechovka - zatímco v prvním případě se jí to nezobrazí, ve druhém jo. A když si to nemůže přečíst, tak proč to psát se zavináčem? To mi přijde divné(když pominu, že to byl „překlep“ - síla zvyku)Příspěvek upraven 30.08.12 v 09:54
No, já se práv dívala zpátky a neviděla jsme tam nikde @ -jméno, jen jméno, takže jsme vedle jak tá jedle,
@Angua píše:
Hmmm, ani to druhé se mi dokonce nezobrazilo jako zmínka… Tak nicA co to vůbec je jako ta elita, jakto, že tam nejsem taky?
@Angua píše:
Hmmm, ani to druhé se mi dokonce nezobrazilo jako zmínka… Tak nicA co to vůbec je jako ta elita, jakto, že tam nejsem taky?
Přijď - krafeme tam o sexu, o chlapech, o dětech, o vaření a o hadrech - asi jsme ženské
A hlavně nebereme skoro nic vážně, takže si člověk na chvíli pročistí mozek, aniž by se pak musel dalších několik stránek omlouvat a jeaště měsíce potom to řešit na stu dalších diskuzích ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat