Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Amber_1977 píše:
Přijď - krafeme tam o sexu, o chlapech, o dětech, o vaření a o hadrech - asi jsme ženskéA hlavně nebereme skoro nic vážně, takže si člověk na chvíli pročistí mozek, aniž by se pak musel dalších několik stránek omlouvat a jeaště měsíce potom to řešit na stu dalších diskuzích
@Angua píše:
Hmmm, ani to druhé se mi dokonce nezobrazilo jako zmínka… Tak nicA co to vůbec je jako ta elita, jakto, že tam nejsem taky?
To máš blbě napsané, mezi k a e je c ![]()
@kozisek píše:
To máš blbě napsané, mezi k a e je c
Jo, tak to je tím, že neumím číst…
Kurnik, nepomohlo to, tak nevím. Ale to je jedno ![]()
Baby, jakkoli to zní lákavě, obávám se, že bych další diskuzi už nezvládla. Vy určitě kecáte moc ![]()
@Angua píše:
Jo, tak to je tím, že neumím číst…Kurnik, nepomohlo to, tak nevím. Ale to je jedno
Baby, jakkoli to zní lákavě, obávám se, že bych další diskuzi už nezvládla. Vy určitě kecáte moc
A ona existuje nějaká uzavřená, kde se toho moc nenakecá? ![]()
@Angua píše:
Jj, třeba stejný termín porodu s tříletýma dětma
Tak si dejte závazek, že všechny znova otěhotníte, a ono to zase pofrčí ![]()
@kcechovka píše:
@1simona1 protože mi doslo upozornění že me jayylee zmínila. nechápu jakto, když v té skupině nejsem, ale došlo
Tak to je chytry od elitek ![]()
@Weru píše:
Tak to je chytry od elitek
Tak, Einsteini se na eMiminu asi nevyskytují, zato čeřičů vod a rozpoutávačů zlé krve je tu dost. Což je škoda, protože tohle si eMimino nezaslouží ![]()
@Amber_1977 píše:
Přijď - krafeme tam o sexu, o chlapech, o dětech, o vaření a o hadrech - asi jsme ženskéA hlavně nebereme skoro nic vážně, takže si člověk na chvíli pročistí mozek, aniž by se pak musel dalších několik stránek omlouvat a jeaště měsíce potom to řešit na stu dalších diskuzích
no podle toho, co jsem cetla v otevrene diskusi, to tam nebylo jen o tomhle, al eto uz je fakt OT ![]()
@Amber_1977 píše:
Tak, Einsteini se na eMiminu asi nevyskytují, zato čeřičů vod a rozpoutávačů zlé krve je tu dost. Což je škoda, protože tohle si eMimino nezaslouží
To mas fakt. Vsimla jsem si toho jiz v jedne skupine, co uz je uzamcena ![]()
Myslim, ze tech OT tady bylo dost.
Pokud mate nekdo mezi sebou problem, tak si zalozte vlastni skupinu. Treba Hadajici se elitky se zbytkem emimina ![]()
@Weru píše:
no podle toho, co jsem cetla v otevrene diskusi, to tam nebylo jen o tomhle, al eto uz je fakt OT
Když si je četla měla si i reagovat, né pomlouvat kde to jde ![]()
Příspěvek upraven 30.08.12 v 11:03
@Amber_1977 píše:
Tak, Einsteini se na eMiminu asi nevyskytují, zato čeřičů vod a rozpoutávačů zlé krve je tu dost. Což je škoda, protože tohle si eMimino nezaslouží
hezky řečeno, Amber ![]()
@Weru píše:
Myslim, ze tech OT tady bylo dost.
Pokud mate nekdo mezi sebou problem, tak si zalozte vlastni skupinu. Treba Hadajici se elitky se zbytkem emimina
Elity se s nikým nehádají, netuším však, proč do nich konkrétní určití lidé neustále a téměř všude šijou - i když je to OT ![]()
A už dej, prosím, pokoj, jinak tě nahlásím. Já už sem taky psát mimo téma nebudu, abychom byly vůči sobě fér.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat