Muži a diskusní fóra především o dětech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24603
30.8.12 09:58
@Amber_1977 píše:
Přijď - krafeme tam o sexu, o chlapech, o dětech, o vaření a o hadrech - asi jsme ženské :lol: A hlavně nebereme skoro nic vážně, takže si člověk na chvíli pročistí mozek, aniž by se pak musel dalších několik stránek omlouvat a jeaště měsíce potom to řešit na stu dalších diskuzích :roll:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: a případně lesbické sny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
35545
30.8.12 10:00
@Angua píše:
Hmmm, ani to druhé se mi dokonce nezobrazilo jako zmínka… Tak nic :lol:A co to vůbec je jako ta elita, jakto, že tam nejsem taky? :mrgreen:

To máš blbě napsané, mezi k a e je c :mrgreen:

• načítám...
24603
30.8.12 10:01
@JayLee píše:
a focení se svým psem v ateliéru :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
50725
30.8.12 10:04
@kozisek píše:
To máš blbě napsané, mezi k a e je c :mrgreen:

Jo, tak to je tím, že neumím číst… :mrgreen: Kurnik, nepomohlo to, tak nevím. Ale to je jedno :lol:

Baby, jakkoli to zní lákavě, obávám se, že bych další diskuzi už nezvládla. Vy určitě kecáte moc :lol:

• načítám...
Metamorphosis
30.8.12 10:18
@Angua píše:
Jo, tak to je tím, že neumím číst… :mrgreen: Kurnik, nepomohlo to, tak nevím. Ale to je jedno :lol:Baby, jakkoli to zní lákavě, obávám se, že bych další diskuzi už nezvládla. Vy určitě kecáte moc :lol:

A ona existuje nějaká uzavřená, kde se toho moc nenakecá? :lol:

• Upravit
50725
30.8.12 10:23

Jj, třeba stejný termín porodu s tříletýma dětma :lol:

• načítám...
Metamorphosis
30.8.12 10:38
@Angua píše:
Jj, třeba stejný termín porodu s tříletýma dětma :lol:

Tak si dejte závazek, že všechny znova otěhotníte, a ono to zase pofrčí :mrgreen:

• Upravit
46867
30.8.12 10:52
@kcechovka píše:
@1simona1 protože mi doslo upozornění že me jayylee zmínila. nechápu jakto, když v té skupině nejsem, ale došlo ;)

Tak to je chytry od elitek :lol:

• načítám...
Metamorphosis
30.8.12 10:55
@Weru píše:
Tak to je chytry od elitek :lol:

Tak, Einsteini se na eMiminu asi nevyskytují, zato čeřičů vod a rozpoutávačů zlé krve je tu dost. Což je škoda, protože tohle si eMimino nezaslouží :(

• Upravit
46867
30.8.12 10:56
@Amber_1977 píše:
Přijď - krafeme tam o sexu, o chlapech, o dětech, o vaření a o hadrech - asi jsme ženské :lol: A hlavně nebereme skoro nic vážně, takže si člověk na chvíli pročistí mozek, aniž by se pak musel dalších několik stránek omlouvat a jeaště měsíce potom to řešit na stu dalších diskuzích :roll:

no podle toho, co jsem cetla v otevrene diskusi, to tam nebylo jen o tomhle, al eto uz je fakt OT :)

• načítám...
46867
30.8.12 10:58
@Amber_1977 píše:
Tak, Einsteini se na eMiminu asi nevyskytují, zato čeřičů vod a rozpoutávačů zlé krve je tu dost. Což je škoda, protože tohle si eMimino nezaslouží :(

To mas fakt. Vsimla jsem si toho jiz v jedne skupine, co uz je uzamcena :think:

• načítám...
46867
30.8.12 10:59

Myslim, ze tech OT tady bylo dost.
Pokud mate nekdo mezi sebou problem, tak si zalozte vlastni skupinu. Treba Hadajici se elitky se zbytkem emimina :mavam:

• načítám...
24603
30.8.12 11:02
@Weru píše:
no podle toho, co jsem cetla v otevrene diskusi, to tam nebylo jen o tomhle, al eto uz je fakt OT :)

Když si je četla měla si i reagovat, né pomlouvat kde to jde :kytka:

Příspěvek upraven 30.08.12 v 11:03

• načítám...
21184
30.8.12 11:02
@Amber_1977 píše:
Tak, Einsteini se na eMiminu asi nevyskytují, zato čeřičů vod a rozpoutávačů zlé krve je tu dost. Což je škoda, protože tohle si eMimino nezaslouží :(

hezky řečeno, Amber :kytka:

• načítám...
Metamorphosis
30.8.12 11:04
@Weru píše:
Myslim, ze tech OT tady bylo dost.
Pokud mate nekdo mezi sebou problem, tak si zalozte vlastni skupinu. Treba Hadajici se elitky se zbytkem emimina :mavam:

Elity se s nikým nehádají, netuším však, proč do nich konkrétní určití lidé neustále a téměř všude šijou - i když je to OT :nevim:
A už dej, prosím, pokoj, jinak tě nahlásím. Já už sem taky psát mimo téma nebudu, abychom byly vůči sobě fér.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová