Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jeste bych chtěla dodat, ze mi doktor rekl ze mam zvětšenou sliznici.
Pokud bys byla těhotná a dostala vyvolávačku, progesteron těhotenství maximálně posílí. Jestli ale došla MS a testy jsou stále negativní, s největší pravděpodobností to těhotenství nebude. Pokud došlo k ovulaci, jak tvrdí pozitivní ovulační test (taky ale může kecat), je teď MS defakto v termínu a ty potíže budou způsobené něčím jiným.
Těhotná nejsi. Mas Negativní test plus menstruaci. cystu ti dr. nenasel?
Dobrý den, vim, ze to tu bylo nekolikrat, ale už si nevim rady. Minuly mesic 13.9 jsem mela posledni MS, uběhl týden po ni a mela jsem bolesti břicha a vlci hlad. Bylo to jeste normalni, ale 2.10 jsem mela lehké hnědé spineni. Pote následovaly velké bolesti podbrisku a vlci hlad se zvýšil. Zvětšily se mi prsa a bolely me bradavky nemohla jsem se jich ani dotknout. 13.10 jsem to nedostala, uběhl tyden a furt nic. Následovala nevolnost po cely den, pak následně bliti a bolest u vaječníku a v břiše. Sla jsem ke gynekologovi, ale ten nic na ultrazvuku nevidel. Test mi vyšel negativní. Pouze ovulacni test pozitivní 14.10. Sla jsem tam o tyden později a furt nic, tak mi Pichl vyvolavacku 25.10 a dneska se mi dostavila jasne červená MS. Jenze me hrozne Pícha u toho u vaječníku a v boku. Prsa stale natekle a bolestivé. Do toho jsem dostala pred týdnem zánět mocaku a dráždivý kasel. Plynatost me taky trápí a brnění v nohou a rukou občas. Nemam ani posledni dobou chut na jidlo a ani na sex s pritelem. Neměl jste někdo podobne zkušenosti? Opravdu si nevim rady.