Můžu být těhotná, i když se mi spustila vyvolávačka?

Anonymní
29.10.19 14:36

Mužů být těhotná, i když se mi spustila vyvolávačka?

Dobrý den, vim, ze to tu bylo nekolikrat, ale už si nevim rady. Minuly mesic 13.9 jsem mela posledni MS, uběhl týden po ni a mela jsem bolesti břicha a vlci hlad. Bylo to jeste normalni, ale 2.10 jsem mela lehké hnědé spineni. Pote následovaly velké bolesti podbrisku a vlci hlad se zvýšil. Zvětšily se mi prsa a bolely me bradavky nemohla jsem se jich ani dotknout. 13.10 jsem to nedostala, uběhl tyden a furt nic. Následovala nevolnost po cely den, pak následně bliti a bolest u vaječníku a v břiše. Sla jsem ke gynekologovi, ale ten nic na ultrazvuku nevidel. Test mi vyšel negativní. Pouze ovulacni test pozitivní 14.10. Sla jsem tam o tyden později a furt nic, tak mi Pichl vyvolavacku 25.10 a dneska se mi dostavila jasne červená MS. Jenze me hrozne Pícha u toho u vaječníku a v boku. Prsa stale natekle a bolestivé. Do toho jsem dostala pred týdnem zánět mocaku a dráždivý kasel. Plynatost me taky trápí a brnění v nohou a rukou občas. Nemam ani posledni dobou chut na jidlo a ani na sex s pritelem. Neměl jste někdo podobne zkušenosti? Opravdu si nevim rady. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.10.19 14:38

Jeste bych chtěla dodat, ze mi doktor rekl ze mam zvětšenou sliznici.

• Citovat
  • Upravit
69125
29.10.19 14:44

Pokud bys byla těhotná a dostala vyvolávačku, progesteron těhotenství maximálně posílí. Jestli ale došla MS a testy jsou stále negativní, s největší pravděpodobností to těhotenství nebude. Pokud došlo k ovulaci, jak tvrdí pozitivní ovulační test (taky ale může kecat), je teď MS defakto v termínu a ty potíže budou způsobené něčím jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15223
29.10.19 15:55

Těhotná nejsi. Mas Negativní test plus menstruaci. cystu ti dr. nenasel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.19 19:55

Nn neřekl mi vůbec nic právě :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat