Mužů byt těhotná i přes negativní test a menstruaci?

Anonymní
21.2.25 07:15

Mužů byt těhotná i přes negativni test a mestruaci?

Dobrý den,
uhnala jsem si ze stresu zánět žaludku a s tím spojené nechutenství a nevolnost. Den od těchto příznaků jsem dostala menstruaci, ale na jejím konci mě začala bolet prsa a následně přes týden narostla + se přidala občasná bolest podbřišku. Dělala jsem asi asi 5 testů, všechny negativní. Přesto jsem se vynervovala takovým způsobem (čtení internetu a ruznych ne asi úplně typických případů), že jsem párkrát po ránu zvracela. Hledám na sobě asi, co není ale nemůžu se té dotěrné myšlenky zbavit a už to je hodně.
Nejvíce mě stresuje asi ten lehký narust prsou a bolest podbřišku.

Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
21.2.25 07:32

No, pokud byla menstruace normální, tak je to opravdu hodně malá pravděpodobnost, že by to těhu🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
21.2.25 08:25

Přítomnost menstruace a negativní TT jsou 2 základní a hlavní ukazatele, ze se nejedna o těhotenství :roll:
Vzhledem k dalším zdravotním problemum jako je zánět žaludku, s tim spojené priznaky a taky ten stres, nervovani sis to zřejmě vsugerovala.
Na gynekologii se opravdu neobjednava s negativním testem nebo dokonce testy, ale pouze kdyz neprijde MS a pouze s pozitivním testem ;)

• Citovat
  • Upravit
120
21.2.25 08:27

Na 99,9% ne. Bolest prsou a podbřišku v těhotenství mám ale není to nic co bych nikdy nezažila jako netěhotná, tzn. nejsou to příznaky jen těhotenství. Může to mít řadu jiných vysvětlení, např. i psychosomatická

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
21.2.25 10:11

Zajdi si na odběry krve. Těhotná sice nebudeš, ale ten výsledek tě uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ester554
9.5.25 19:33

Ahoj, potřebovala bych poradit.

18. 4. jsem měla pohlavní styk s klukem a ejakuloval do mě. Hned 21. 4. mi začala menstruace, která mi skončila 24. 4. Byla ale jiná než obvykle – ne tolik silná, spíš jsem jen špinila.

Od té doby mi bývá často špatně, pálí mě žáha, pořád chodím na záchod a mám různé další příznaky, které jsem dřív nemívala.

Dělala jsem si těhotenský test, ale ukázala se mi pouze jedna čárka. Chtěla bych se zeptat, co to znamená. Mohu být těhotná? Do pondělka už to nevydržím, takže bych byla ráda za jakékoliv zkušenosti nebo názory.

Děkuji za pomoc

• Citovat
  • Upravit
46
13.5.25 18:36
@Ester554 píše: Více

Ahoj, pokud bys byla těhotná, tak už by to podle mě bylo vidět.. i kdybys otěhotněla třeba pět dní po styku, tzn. někdy 23.4., nějaké dva týdny od toho už by to test ukázal.. ženské tělo je hrozný koktejl, stačí malý podnět a hormony se zblázní, můžeš to mít ze stresu, ze strachu z těhotenství. Dojdi si na krev jako samoplátce, ať máš klid, nebo zajdi k doktorce s bolestmi, ta tě na krev pošle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ruzovka1818
19.5.25 19:33

Já říkám ano. Mě se stalo něco podobného. První dcera - negativní testy až do 12 TT. Ale ms jsem neměla.

Třetí můj syn - pozitivní test už 4 TT ale za to jsem krvacela úplně celé těhotenství. Každý měsíc. Třeba i týden. Ms to nebyla. Byl to nějaký hematom který krvácel prostě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky