Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To se prej Dr, ale spíš ne. Břicho budeš mít jen nafouklé, tuplem pokud se to objevuje jen večer. Myslíš že by ti přes den dítě někam zmizelo a večer se vyboulilo? ![]()
@Misasisi a co je na tom špatného že se ptám na zkušenosti ostatních. Slyšela jsem, že můžu mít MS i v těhotenství, tak jsem se chtěla zeptat jestli se to někomu stalo, že došel k dr a zjistil že byl už dýl těhotný.. ![]()
@Kriss Tina přes den ho mám taky, ale čím později, tím větší a u prvního jsem to tak měla, že nebylo dlouho nic ráno vidět..
@Eemii proč test? Těhotná jsem, test jsem si dělala. Spíš mě zaráží, že už si přes břicho nestříhám nehty a to bych měla být začátek 1. Trimestru..
Můžeš, některé ženy menstruují i v těhotenstvi. Až půjdeš k lékaři, tak podle ultrazvuku stanoví stáří embrya. Nicméně, nejsi těhotná poprvé a tělo prostě reaguje jinak. U druhýho dítěte jsem těhotenství neutajila už ve třetím měsíci. Všechno je už tak nějak povolený…
@Anonymní píše:
@Kriss Tina přes den ho mám taky, ale čím později, tím větší a u prvního jsem to tak měla, že nebylo dlouho nic ráno vidět..
Já to mám taky, u dalších těhotenství je břicho už povolené, večer mám břicho větší než ráno, ale nejsem v pokročilejším těhotenství než by odpovídalo ms, spíš naopak je to ještě o 2 týdny mladší.
Pokud jsi v úplném začátku těhotenství, tak to večerní břicho je jen nadýmání, má to spousta těhotných. A pokud nejsi úplně stihla, můžeš se nadmout i taky že ti to břicho bude zavazet, zvlášť pokud se pozorujes. Samozřejmě můžeš být i ve vyšším stádiu těhotenství, já jsem třeba po první vynechane menstruaci tu druhou normálně dostala, i když jsem těhotná byla. Ale na to ti odpoví jen doktor, my tady fakt ne.
@Anonymní píše:
@Misasisi a co je na tom špatného že se ptám na zkušenosti ostatních. Slyšela jsem, že můžu mít MS i v těhotenství, tak jsem se chtěla zeptat jestli se to někomu stalo, že došel k dr a zjistil že byl už dýl těhotný..
Tak když si těhotná tak si snad byla u dr.. A ten ti řekl jak dlouho si těhotná ne??
@Anonymní píše:
@Eemii proč test? Těhotná jsem, test jsem si dělala. Spíš mě zaráží, že už si přes břicho nestříhám nehty a to bych měla být začátek 1. Trimestru..
No tak jsi asi proste tlustá ![]()
@Wani píše:
Jak muze zena menstruovat v tehotenstvi?
může, občas to bývá, že i 3× „menstruuje“
@Wani píše:
Jak muze zena menstruovat v tehotenstvi?
Může, znám jednu, co menstruovala celých devět měsíců. Je to vzácný, ale děje se to. Zvlášť v začátku.
Večer mám břicho, jak kdybych byla už v polovině těhotenství a to donedávna jsem měla jen lehké bříško po prvním dítěti. Můžu být ve vyšším měsíci než prvním? Vynechání MS bylo jen jednou.