Můžu být těhotná déle?

Anonymní
3.7.21 16:20

Můžu být ve vyšším měsíci

Večer mám břicho, jak kdybych byla už v polovině těhotenství a to donedávna jsem měla jen lehké bříško po prvním dítěti. Můžu být ve vyšším měsíci než prvním? Vynechání MS bylo jen jednou. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2690
3.7.21 16:23

Vážně? 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
3.7.21 16:25

To se prej Dr, ale spíš ne. Břicho budeš mít jen nafouklé, tuplem pokud se to objevuje jen večer. Myslíš že by ti přes den dítě někam zmizelo a večer se vyboulilo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.21 16:26

@Misasisi a co je na tom špatného že se ptám na zkušenosti ostatních. Slyšela jsem, že můžu mít MS i v těhotenství, tak jsem se chtěla zeptat jestli se to někomu stalo, že došel k dr a zjistil že byl už dýl těhotný.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.21 16:27

@Kriss Tina přes den ho mám taky, ale čím později, tím větší a u prvního jsem to tak měla, že nebylo dlouho nic ráno vidět..

• Citovat
  • Upravit
21910
3.7.21 16:29

A z jakeho duvodu si neudelas test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.21 16:31

@Eemii proč test? Těhotná jsem, test jsem si dělala. Spíš mě zaráží, že už si přes břicho nestříhám nehty a to bych měla být začátek 1. Trimestru..

• Citovat
  • Upravit
Janli
3.7.21 16:32

Můžeš, některé ženy menstruují i v těhotenstvi. Až půjdeš k lékaři, tak podle ultrazvuku stanoví stáří embrya. Nicméně, nejsi těhotná poprvé a tělo prostě reaguje jinak. U druhýho dítěte jsem těhotenství neutajila už ve třetím měsíci. Všechno je už tak nějak povolený…

• Citovat
  • Upravit
37136
3.7.21 16:32
@Anonymní píše:
@Kriss Tina přes den ho mám taky, ale čím později, tím větší a u prvního jsem to tak měla, že nebylo dlouho nic ráno vidět..

Já to mám taky, u dalších těhotenství je břicho už povolené, večer mám břicho větší než ráno, ale nejsem v pokročilejším těhotenství než by odpovídalo ms, spíš naopak je to ještě o 2 týdny mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8817
3.7.21 16:34

Pokud jsi v úplném začátku těhotenství, tak to večerní břicho je jen nadýmání, má to spousta těhotných. A pokud nejsi úplně stihla, můžeš se nadmout i taky že ti to břicho bude zavazet, zvlášť pokud se pozorujes. Samozřejmě můžeš být i ve vyšším stádiu těhotenství, já jsem třeba po první vynechane menstruaci tu druhou normálně dostala, i když jsem těhotná byla. Ale na to ti odpoví jen doktor, my tady fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
3.7.21 16:35
@Anonymní píše:
@Misasisi a co je na tom špatného že se ptám na zkušenosti ostatních. Slyšela jsem, že můžu mít MS i v těhotenství, tak jsem se chtěla zeptat jestli se to někomu stalo, že došel k dr a zjistil že byl už dýl těhotný.. :mavam:

Tak když si těhotná tak si snad byla u dr.. A ten ti řekl jak dlouho si těhotná ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
3.7.21 16:37

Jak muze zena menstruovat v tehotenstvi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
3.7.21 16:41
@Anonymní píše:
@Eemii proč test? Těhotná jsem, test jsem si dělala. Spíš mě zaráží, že už si přes břicho nestříhám nehty a to bych měla být začátek 1. Trimestru..

No tak jsi asi proste tlustá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
77008
3.7.21 16:42
@Wani píše:

může, občas to bývá, že i 3× „menstruuje“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.7.21 16:48
@Wani píše:

Může, znám jednu, co menstruovala celých devět měsíců. Je to vzácný, ale děje se to. Zvlášť v začátku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky