Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michala Silovská píše:
Dobrý den chtěla bych se vás prossím zeptat, jestli můžu být z přítelem těhotná když jsme se milovali odpoledne, a on se ani neosprchoval a teď večer jsme se milovali znovu? Děkuji za radu
muzes, a mas dvojnasobnou sanci na otehotneni, ze dvou styku, logicky:-) nebo fakt nechapu jak tu otazku myslis?
@Michala Silovská píše:
Dobrý den chtěla bych se vás prossím zeptat, jestli můžu být z přítelem těhotná když jsme se milovali odpoledne, a on se ani neosprchoval a teď večer jsme se milovali znovu? Děkuji za radu
jezisi co je to za dotaz!napis do bravicka!
![]()
@jaja84 píše:
jezisi co je to za dotaz!napis do bravicka!![]()
Jannii:-D
@panenka87 píše:
Jannii:-D
dobry den,dala jsem si tampon jsem jeste pana?
to se neda takove otazky!spolkla jsem sperma muzu byt tehotna!
mysenko vzdyt to je hruza.snazim se byt vzdy ok ale tohle mne vytocilo ![]()
Nho holky to je prostě mazec!
Michalko otěhotnět můžeš pokud se nebudete chránit a spoléhat na to že si dáte pozor aniž by jste aspon trochu věděli něco o ovulaci a atd…prosím pěkně jsou kondomy, HA a různé jiné věci které brání otěhotnění.tak hooodně štěstí
![]()
@jaja84 píše:
dobry den,dala jsem si tampon jsem jeste pana?![]()
to se neda takove otazky!spolkla jsem sperma muzu byt tehotna!
mysenko vzdyt to je hruza.snazim se byt vzdy ok ale tohle mne vytocilo
ja ti rozumim:-D ale tak treba jsme Michalku blbe pochopily? musi to vic ujasnit, jinak vazne nechapu:-D
@Kornel píše:
Nho holky to je prostě mazec!
Michalko otěhotnět můžeš pokud se nebudete chránit a spoléhat na to že si dáte pozor aniž by jste aspon trochu věděli něco o ovulaci a atd…prosím pěkně jsou kondomy, HA a různé jiné věci které brání otěhotnění.tak hooodně štěstí![]()
tak tak:-)
@panenka87 píše:
ja ti rozumim:-D ale tak treba jsme Michalku blbe pochopily? musi to vic ujasnit, jinak vazne nechapu:-D
blba nalada a blbej dotaz ![]()
já myslím, že se puberťáci nudí, tak házej takovéto „učené“ dotazy ![]()
Však on je ten smích přejde
Nejpozději až holka zapomene vzít pilulku nebo si kluk blbě nasadí kondom, pak si budou někde v koutku hryzat nehty a už ten sex nebude taková prča ![]()
@Gladys píše:
já myslím, že se puberťáci nudí, tak házej takovéto „učené“ dotazy
Však on je ten smích přejdeNejpozději až holka zapomene vzít pilulku nebo si kluk blbě nasadí kondom, pak si budou někde v koutku hryzat nehty a už ten sex nebude taková prča
taky si myslim ze to jsou pubosi!
![]()
@Gladys píše:
já myslím, že se puberťáci nudí, tak házej takovéto „učené“ dotazy
Však on je ten smích přejdeNejpozději až holka zapomene vzít pilulku nebo si kluk blbě nasadí kondom, pak si budou někde v koutku hryzat nehty a už ten sex nebude taková prča
Je to mozny:-) Pritel me rikal, ze zna takove pripady, co se vylozene bavi na techto serverech, a maji z toho prdel. Vsak jak jsi psala, jednou ho/ji ta sradna prejde:-)
@Vera111 píše:
já spíš přemýšlím, jaký vliv na to má, že se neosprchoval
Já bych dotaz pochopila, kdyby praktikovali přerušovanou soulož a pak po nějaké době znovu, tam by opravdu mohli nějaké spermie zůstat v močové trubici, ale asi ne zas tak dlouho a muž by mezitím nesměl močit.
@Gladys píše:
Já bych dotaz pochopila, kdyby praktikovali přerušovanou soulož a pak po nějaké době znovu, tam by opravdu mohli nějaké spermie zůstat v močové trubici, ale asi ne zas tak dlouho a muž by mezitím nesměl močit.
Na druhou stranu, přerušovaná soulož je tak spolehlivá už sama o sobě, že bych řekla, že je to dost fuk, i jedna bohatě stačí ![]()