Můžu otěhotnět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
4.5.12 21:57
@Michala Silovská píše:
Dobrý den chtěla bych se vás prossím zeptat, jestli můžu být z přítelem těhotná když jsme se milovali odpoledne, a on se ani neosprchoval a teď večer jsme se milovali znovu? Děkuji za radu

muzes, a mas dvojnasobnou sanci na otehotneni, ze dvou styku, logicky:-) nebo fakt nechapu jak tu otazku myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
5.5.12 07:18
@Michala Silovská píše:
Dobrý den chtěla bych se vás prossím zeptat, jestli můžu být z přítelem těhotná když jsme se milovali odpoledne, a on se ani neosprchoval a teď večer jsme se milovali znovu? Děkuji za radu

jezisi co je to za dotaz!napis do bravicka! :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
5.5.12 08:48
@jaja84 píše:
jezisi co je to za dotaz!napis do bravicka! :cert: :roll:

Jannii:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
5.5.12 10:11
@panenka87 píše:
Jannii:-D

dobry den,dala jsem si tampon jsem jeste pana? :mrgreen: :cert: to se neda takove otazky!spolkla jsem sperma muzu byt tehotna! :mrgreen: mysenko vzdyt to je hruza.snazim se byt vzdy ok ale tohle mne vytocilo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
5.5.12 10:24

Nho holky to je prostě mazec!
Michalko otěhotnět můžeš pokud se nebudete chránit a spoléhat na to že si dáte pozor aniž by jste aspon trochu věděli něco o ovulaci a atd…prosím pěkně jsou kondomy, HA a různé jiné věci které brání otěhotnění.tak hooodně štěstí :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
5.5.12 10:34
@jaja84 píše:
dobry den,dala jsem si tampon jsem jeste pana? :mrgreen: :cert: to se neda takove otazky!spolkla jsem sperma muzu byt tehotna! :mrgreen: mysenko vzdyt to je hruza.snazim se byt vzdy ok ale tohle mne vytocilo :cert:

ja ti rozumim:-D ale tak treba jsme Michalku blbe pochopily? musi to vic ujasnit, jinak vazne nechapu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
5.5.12 10:34
@Kornel píše:
Nho holky to je prostě mazec!
Michalko otěhotnět můžeš pokud se nebudete chránit a spoléhat na to že si dáte pozor aniž by jste aspon trochu věděli něco o ovulaci a atd…prosím pěkně jsou kondomy, HA a různé jiné věci které brání otěhotnění.tak hooodně štěstí :* :mavam:

tak tak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
5.5.12 10:56
@panenka87 píše:
ja ti rozumim:-D ale tak treba jsme Michalku blbe pochopily? musi to vic ujasnit, jinak vazne nechapu:-D

blba nalada a blbej dotaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.5.12 11:00

já myslím, že se puberťáci nudí, tak házej takovéto „učené“ dotazy :roll:
Však on je ten smích přejde :twisted: Nejpozději až holka zapomene vzít pilulku nebo si kluk blbě nasadí kondom, pak si budou někde v koutku hryzat nehty a už ten sex nebude taková prča :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
5.5.12 11:02
@Gladys píše:
Však on je ten smích přejde :twisted: Nejpozději až holka zapomene vzít pilulku nebo si kluk blbě nasadí kondom, pak si budou někde v koutku hryzat nehty a už ten sex nebude taková prča :andel:

taky si myslim ze to jsou pubosi! :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
5.5.12 11:18
@Gladys píše:
Však on je ten smích přejde :twisted: Nejpozději až holka zapomene vzít pilulku nebo si kluk blbě nasadí kondom, pak si budou někde v koutku hryzat nehty a už ten sex nebude taková prča :andel:

Je to mozny:-) Pritel me rikal, ze zna takove pripady, co se vylozene bavi na techto serverech, a maji z toho prdel. Vsak jak jsi psala, jednou ho/ji ta sradna prejde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.5.12 12:57

já spíš přemýšlím, jaký vliv na to má, že se neosprchoval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.5.12 13:05
@Vera111 píše:
já spíš přemýšlím, jaký vliv na to má, že se neosprchoval :think:

Já bych dotaz pochopila, kdyby praktikovali přerušovanou soulož a pak po nějaké době znovu, tam by opravdu mohli nějaké spermie zůstat v močové trubici, ale asi ne zas tak dlouho a muž by mezitím nesměl močit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
5.5.12 14:09
@Gladys píše:
Já bych dotaz pochopila, kdyby praktikovali přerušovanou soulož a pak po nějaké době znovu, tam by opravdu mohli nějaké spermie zůstat v močové trubici, ale asi ne zas tak dlouho a muž by mezitím nesměl močit.

Na druhou stranu, přerušovaná soulož je tak spolehlivá už sama o sobě, že bych řekla, že je to dost fuk, i jedna bohatě stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
6.5.12 12:57

koukam nekdo s mim jmenem a i prijmenim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie