Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky chci se zeptat uz mam dve deti a utery jsme se s manzelem milovaly a on to do me pustil prasky neberu a 13.11 jdu na gyndu myslite ze doktrka uz neco zjisti??a za tyden do mam dostat ms. dekuji za radu ahoj
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda můžu otěhotnět mimo plodné dny. Brala jsem antikoncepci belaru, ale kvůli tomu že jsem dostala předčasně měsíčky, které po týdnu skončily a po jednom dnu se objevily nové které taky trvaly týden mi je doktorka vyměnila za triregol. Onemocněla jsem, dostala antibiotika azytromycin mylan. S přítelem jsme si to neuvědomili a on se do mě 2× udělal. Bylo to zhruba týden před menstruací, kterou bych měla dostat zitra po dobrání poslední antikoncepční pilulky. Myslíte že můžu otěhotnět?
Dobry den. Mám otázku. S přitelem jsme měli nechráněný sex. Beru HA pravidelně a k tomu se přítel neudělal. Je možnost, že bych byla těhotná?
předem děkuji za odpověďˇ:)
Přidám se s dotazem…myslíte, že můžu být tehu po nechranenem styku 12. A 13.2.? Přikládám foto..antikoncepci neberu už asi 3roky..už máme prcka 1,5roku aa chceme dalšího:) ![]()
Příspěvek upraven 22.02.17 v 23:46
A myslím si, že těhotná nebudeš:) ale kdo ví, příroda je nevyzpytatelná a četla jsem tady už hodnekrat, že někdo otěhotněl i pres HA…ale asi je to spíš nepravděpodobné… ![]()
Ci se zeptata mnela sem sex tak pred tiden a bolej mne prsa a bradavky nevím proč porate my
@martina789654123 píše:
Ahoj chci se zeptat jak dloho je to uvulace
Muzu otehotnet 20.den cyklu, kdyz muj cyklus trva 28-30dni? Diky za odpoved.
Myslím, že to není moc pravděpodobné, ale nikdy nevíš dopředu, jak ten cyklus bude doopravdy dlouhý, takže stačí aby se ti o pár dnů opozdila ovulace a všechno může být jinak.