Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A proč myslíš, že by jsi už nemohla?
já nevím, ale jsi tak mladá nebo ses o to jak ženské tělo funguje nikdy nezajímala? Asi by bylo na čase…
@pikola jsem mladá a nemám o tom vzkusenosti zajímalo by mě za jak dlouho bych se chytla ale už se s přítelem nesnažíme tak casto je mi líto že jsem o miminko přišla ![]()
tohle se děje celkem běžně. Jasný že ještě můžeš někdy otěhotnět …
@Anonymní píše:
@pikola jsem mladá a nemám o tom vzkusenosti zajímalo by mě za jak dlouho bych se chytla ale už se s přítelem nesnažíme tak casto je mi líto že jsem o miminko přišla
to ti nikdo nerekne, otěhotnet samozřejmě znova můžeš, doporučuje se nechat proběhnout aspoň 2 cykly a pak se začít zas snažit. Pak se může zazdařit na poprvé, nebo za rok…
@Anonymní píše:
@pikola jsem mladá a nemám o tom vzkusenosti zajímalo by mě za jak dlouho bych se chytla ale už se s přítelem nesnažíme tak casto je mi líto že jsem o miminko přišla
Možná by to chtělo s dětma počkat, až si doděláš aspoň školu…
@Kriss Tina
za rok fuu to je doba.. Ale jinak děkuji až to přijde tak to přijde
tak se budeme s přítelem snažit znovu ![]()
@pikola chodím do práce bydlím s přítelem je mi 20 miminko by jsme si moc přáli mít ![]()
@Anonymní píše:
@pikola chodím do práce bydlím s přítelem je mi 20 miminko by jsme si moc přáli mít
Hele ta tvoje silná MS, byl potrat. Od té doby počkej ty 2 cykly (nepíšeš kdy se to stalo) tzn nech aspoň 2 klasické MS proběhnout a pak se zas snažte. Ono se dočkáš, ale nepude to hned, když ste se snažili a vyšlo to za 5 měsíců bude to podruhé třeba podobné. Fakt ti tu nikdo nerekne kdy otěhotníš…
@Anonymní píše:
Ahoj holky můžete mi prosím poradit? S přítelem jsme se snažili o miminko 5 měsíců a pak najednou jsem otěhotněla a byla jsem asi měsíc a pak najednou jsem dostala silnou MS a pak mi gynekolog dělal tehu. Test a už to ukazovalo negativně..chtěla bych se jen zeptat jestli bych mohla ještě jednou otěhotnět?
Zeptej se svého gynekologa vše ti vysvětlí… Tobě je 20?mě to přijde že tak 13let…
@Annabela11 komu se nelíbí že se ptám tak sem psát nemusí nemůžu za to že v tomhle nejsem tak vzkušena jako vy nebo jiní já jsem se doslechl od lidí ze některé po potratu nemůžou otěhotnět to je vše
![]()
@Annabela11 jo a jinak vaše názory na mě mě nezajímá já jen chtěla pouze poradit nepotřebuji takové názory od vás děkuji za pochopení
@Anonymní píše:
@Annabela11 komu se nelíbí že se ptám tak sem psát nemusí nemůžu za to že v tomhle nejsem tak vzkušena jako vy nebo jiní já jsem se doslechl od lidí ze některé po potratu nemůžou otěhotnět to je vše
To platí spíš když jdeš na interupci, není potrat jako potrat. Spíš si o tom přečti nějakou literaturu, ať víš co tě čeká… (mimo téma, co je za slovo vzkušena??)
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky můžete mi prosím poradit? S přítelem jsme se snažili o miminko 5 měsíců a pak najednou jsem otěhotněla a byla jsem asi měsíc a pak najednou jsem dostala silnou MS a pak mi gynekolog dělal tehu. Test a už to ukazovalo negativně..
chtěla bych se jen zeptat jestli bych mohla ještě jednou otěhotnět?