Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já myslím že ano, akorát bych upravila dávku podle váhy, za zkoušku to stojí, když ti neulevi tak určitě nepřitíží…
No, klidně, ale musíš si upravit dávkování, aby to vůbec mělo nějaký význam, tak bys měla v jedné dávce vzít 200. Pokud máš čípky pro mimina, tam je tuším 60, tak bys musela vzít čtyři a víc, aby to mělo nějaký vliv a z toho se možná potento.
Nemůžeš třeba poprosit sousedy o paralen či brufen?
@Anonymní píše:Čípky jsem nikdy nezkoušela, ale normálně beru dětský nurofen ( dávám si cca 4,5 ml) a zabírá mi…když jsem si dala brufen 400 byla jsem jak Emanuel…nejsem na prášky zvyklá…
Ahoj holky,
Je to divná otázka, ale muže mi pomoci?
Dostala jsem horečku a nedoplnila jsem lékárničku a to je jediné co doma mám. Nevim jak se teda budu přes noc starat o deti, jsem malátná
Díky
@Helileli píše:
No, klidně, ale musíš si upravit dávkování, aby to vůbec mělo nějaký význam, tak bys měla v jedné dávce vzít 200. Pokud máš čípky pro mimina, tam je tuším 60, tak bys musela vzít čtyři a víc, aby to mělo nějaký vliv a z toho se možná potento.
Nemůžeš třeba poprosit sousedy o paralen či brufen?
No to je fakt, dost to tam páli ![]()
Pokud nepomuzou sousedi ani detsky paralen muzes jeste zkusit babsky rady. Chladit periferie (predlokti, lytka, celo) chladnou vodu, octovy obklady na zapesti kotniky, samozrejme horky caj a potit aspon chvili co deti budou spat.
Ahoj holky,
Je to divná otázka, ale muže mi pomoci?
Dostala jsem horečku a nedoplnila jsem lékárničku a to je jediné co doma mám. Nevim jak se teda budu přes noc starat o deti, jsem malátná
Díky