Můžu to mít po stresu?

Anonymní
1.1.17 17:47

Můžu to mít po stresu?

Třeba někdo poradíte…mám za sebou docela dost krušné stresové období, ale již je to rok…teď už je čas docela klidu a mě se dost často v noci stává, že se probudím, mám úplně zatnuté zuby, je mi divně, takový pocit neklidu, hned mi pracují střeva a musím na WC…přes den je to docela ok…může to být po tom stresu? díky…a pardon za anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
662
1.1.17 17:50

Muze to byt uzkostna porucha po prodelanem stresu. Zkus pit pred spanim medunku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.1.17 18:04

Úzkosti. Pro začátek bych šla psychologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.1.17 19:25

Jo, to vypadá na nějaké úzkostné stavy.

Výhodou je, že to jde řešit. Klíčem je najít si pravidelně čas věnovat se sama sobě, svým myšlenkám a pocitům a prohrabat se i těmi nepříjemnými věcmi a vyčistit je. Nejjednodušší způsob jak to dělat je začít si psát deník. Ani ne tak o tom, co se člověku stalo, jako o tom, co se mu honí hlavou a průběžně se vracet ke starším zápisům a porovnávat nastalé změny.

Nejefektivnější cesta je pár týdnů až měsíců u někoho v psychoterapii.

Někde mezi tím co se náročnosti a efektivity týče jsou různé sebevzdělávací knihy či semináře.

Určitě to ovšem chce osvojit si nějaké realxační techniky a cvičení a v ideálním případě večer namísto obrazovek, práce či úklidu chvíli psát denik, pak cvičit/relaxovat a pak se věnovat případnému sexu a potom jít spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
1.1.17 19:28

Bohuzel z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze od stresu muze byt skoro cokoliv:( tohle je takovy ten zacatek, taky bych doporucovala jit k psychologovi.
Zaroven zkuste nejaky sport nebo neco, co vam dela radost a odreaguje vas.
Nejake pripadne prasky na spani ap bych zatim urcite vynechala a snazila se to zvladnout jakkoliv jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
1.1.17 19:41

Ty zatnuté čelisti mám také, ráno se probudím a kolikrát mě bolí celá pusa a zuby, je to pozustatek ze stresu, ktery jsem prozila v minulosti, aktualne zaden stres nemám a jsem v pohode-toto mi zustalo. Takže i u tebe je to pravděpodobně pozůstatek stresu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí