Můžu zamrazit naklíčené fazole?

9351
16.1.12 18:55

můžu zamrazit naklíčené fazole

Možná je to blbost, ale koupila jsem 3 druhy naklíčených luštěnin a v nejbližší době je nepoužiju, tak mě napadlo, co kdybych to zmrazila, aby to neprošlo :think: Nezkoušel náhodou někdo a jak to dopadlo? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
16.1.12 19:39

zebro jj mrazila jsem ty klíčky úplně normálně, jestli je to zdravý nevím,a le pak to chutná úplně stejně, já to v Brně kupovala v Albertu, když jim to procházelo, za zlomek ceny a normálně pak přidávala pod maso mražený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.1.12 19:42

Proč jich kupuješ takové množství, když je nebudeš vařit :think: to mi přijde trošku zvláštní, takové neuvážené :nevim: další věc, proč kupuješ takový ee věci, proč nekoupíš raději kus salámu?

Já bych je do mrazáku klidně dala, když budou potom hnusný tak je vyhodíš ;)

• Citovat
  • Upravit
18651
16.1.12 19:52
Hodaka píše:
Proč jich kupuješ takové množství, když je nebudeš vařit :think: to mi přijde trošku zvláštní, takové neuvážené :nevim: další věc, proč kupuješ takový ee věci, proč nekoupíš raději kus salámu?Já bych je do mrazáku klidně dala, když budou potom hnusný tak je vyhodíš ;)
:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
16.1.12 19:59

v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
16.1.12 21:08

já bych je tam dala, ale příště si kup raději nenaklíčené a nech si je naklíčit doma v množství dle potřeby. já si takhle připravuju čočku, vždy trochu, abych ji měla pořád čerstvou
a je to mňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.1.12 21:51
Hodaka píše:
Proč jich kupuješ takové množství, když je nebudeš vařit :think: to mi přijde trošku zvláštní, takové neuvážené :nevim: další věc, proč kupuješ takový ee věci, proč nekoupíš raději kus salámu?

byly slevněný, koupila jsem 5kg, je to moc :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.1.12 21:52
Hodaka píše:
Proč jich kupuješ takové množství, když je nebudeš vařit :think: to mi přijde trošku zvláštní, takové neuvážené :nevim: další věc, proč kupuješ takový ee věci, proč nekoupíš raději kus salámu?Já bych je do mrazáku klidně dala, když budou potom hnusný tak je vyhodíš ;)

a salám mrazíš? Kdybych měla moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
16.1.12 21:54
Jana F píše:
já bych je tam dala, ale příště si kup raději nenaklíčené a nech si je naklíčit doma v množství dle potřeby. já si takhle připravuju čočku, vždy trochu, abych ji měla pořád čerstvou
a je to mňamka

zkoušela jsem to kdysi a vždycky mi to přišlo hned kyselý, asi to neumím :| Koupila jsem jen jednu vaničku a normálně to mám na dvakrát do číny, atd. ale nějak jsem na to zapoměla a mám rozmrazený jiný maso :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.1.12 21:57
Zebra píše:
Hodaka píše:

né, 5kg takových dobrot, to je akorát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9351
17.1.12 09:33
Hodaka píše:
Zebra píše:
Hodaka píše:

příště koupím víc a pošlu ti nějaký :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
17.1.12 10:15
Zebra píše:
Hodaka píše:
Zebra píše:
Hodaka píše:
příště koupím víc a pošlu ti nějaký :P

jé to mám radost :lol:
Konec žertů, ono to může být i dobrý :think: třeba :nevim: sem to nikdy nejedla :oops: hlavně jsem si myslela že ty naklíčený jsou jen do salátu, ne pod maso a tak :oops:

• Citovat
  • Upravit
9351
17.1.12 15:17

já to dávám do číny a moc dobrý :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat