Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Možná je to blbost, ale koupila jsem 3 druhy naklíčených luštěnin a v nejbližší době je nepoužiju, tak mě napadlo, co kdybych to zmrazila, aby to neprošlo
Nezkoušel náhodou někdo a jak to dopadlo?
![]()
zebro jj mrazila jsem ty klíčky úplně normálně, jestli je to zdravý nevím,a le pak to chutná úplně stejně, já to v Brně kupovala v Albertu, když jim to procházelo, za zlomek ceny a normálně pak přidávala pod maso mražený ![]()
Proč jich kupuješ takové množství, když je nebudeš vařit
to mi přijde trošku zvláštní, takové neuvážené
další věc, proč kupuješ takový ee věci, proč nekoupíš raději kus salámu?
Já bych je do mrazáku klidně dala, když budou potom hnusný tak je vyhodíš ![]()
Hodaka píše:
Proč jich kupuješ takové množství, když je nebudeš vařitto mi přijde trošku zvláštní, takové neuvážené
další věc, proč kupuješ takový ee věci, proč nekoupíš raději kus salámu?Já bych je do mrazáku klidně dala, když budou potom hnusný tak je vyhodíš
já bych je tam dala, ale příště si kup raději nenaklíčené a nech si je naklíčit doma v množství dle potřeby. já si takhle připravuju čočku, vždy trochu, abych ji měla pořád čerstvou
a je to mňamka
Hodaka píše:
Proč jich kupuješ takové množství, když je nebudeš vařitto mi přijde trošku zvláštní, takové neuvážené
byly slevněný, koupila jsem 5kg, je to moc
![]()
Hodaka píše:
další věc, proč kupuješ takový ee věci, proč nekoupíš raději kus salámu?Já bych je do mrazáku klidně dala, když budou potom hnusný tak je vyhodíš
a salám mrazíš? Kdybych měla moc ![]()
Jana F píše:
já bych je tam dala, ale příště si kup raději nenaklíčené a nech si je naklíčit doma v množství dle potřeby. já si takhle připravuju čočku, vždy trochu, abych ji měla pořád čerstvou
a je to mňamka
zkoušela jsem to kdysi a vždycky mi to přišlo hned kyselý, asi to neumím
Koupila jsem jen jednu vaničku a normálně to mám na dvakrát do číny, atd. ale nějak jsem na to zapoměla a mám rozmrazený jiný maso ![]()
Zebra píše:Hodaka píše:byly slevněný, koupila jsem 5kg, je to moc
![]()
né, 5kg takových dobrot, to je akorát ![]()
Hodaka píše:Zebra píše:né, 5kg takových dobrot, to je akorátHodaka píše:byly slevněný, koupila jsem 5kg, je to moc
![]()
příště koupím víc a pošlu ti nějaký ![]()
Zebra píše:Hodaka píše:příště koupím víc a pošlu ti nějakýZebra píše:né, 5kg takových dobrot, to je akorátHodaka píše:byly slevněný, koupila jsem 5kg, je to moc
![]()
jé to mám radost ![]()
Konec žertů, ono to může být i dobrý
třeba
sem to nikdy nejedla
hlavně jsem si myslela že ty naklíčený jsou jen do salátu, ne pod maso a tak ![]()