Dieta od My keto

Anonymní
2.1.19 21:59

My keto dieta

Ahoj holky zkoušela jste nektera dítěti od my keto? Dostala jsem ji k vánocům a tak me zajímá zda někomu pomohla nebo jestli se dostavil jojo efekt a zda jste při objednání diety měli v balíčku i dietní plán jak a kdy jídla uzivat nebo jídelníček Děkuji za odpověď :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20845
3.1.19 18:00

Dobrý den,
doporučuju kouknout do místní diskuze Zkušenosti s Keto Diet, případně ji znovu oživit diskuzi novým diskuze.

:mavam: Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.21 12:15

My keto dieta - NE !

Za mě rozhodně ne… je pravdou, ze jsem byla nadšená z toho, ze za tak krátkou dobu mužů shodit těch par přebytečných kil.. do doby než mi balíček přišel… první koktejl… myslela jsem.. ze vyzvracim žaludek… proste se ty jídla nedají (pardon)žrát! Málo upozornění na Ketochripku, která rozhodne netrvá 2-4 dny… bylo mi po dietě slabo.. unavená… vyklepana.. bolest hlavy.. závratě.. stavy na omdleni… proste to tělo ty sacharidy potřebuje… a bez nich to proste nejde… nebo jde, ale za jakou cenu. Pochopila jsem, ze žádná dieta není vecna… je to v hlavě.. jist vše… pravidelně a 5krat denně… nějaký sport k tomu a výsledek bude možná pomalejší… ale bude rozhodne zdravější a bez jojo- efektu! Za tyhle diety.. zbytečně vyhozené peníze… Jen mě mrzí, ze jsem tohle nechapala dřív :think: :)

• Citovat
  • Upravit
7997
7.3.21 13:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky zkoušela jste nektera dítěti od my keto? Dostala jsem ji k vánocům a tak me zajímá zda někomu pomohla nebo jestli se dostavil jojo efekt a zda jste při objednání diety měli v balíčku i dietní plán jak a kdy jídla uzivat nebo jídelníček Děkuji za odpověď :D

Jak tu bylo psané já držím ketodiet terpve druhý týden budu končit ve středu takže k tomu zase tolik říct nemůžu ale za první týden jsem zhubla 5 kg jídla mi až na vyjímky chutnají a dá se být jen na těch jídlech plus zelenině a zdravích tucích ale od druhé fáze se už zařazují běžná jídla takže zatím hodnotím celkem pozitivně uvidíme potom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková