Do kondice v novém roce :)

3998
1.1.19 17:43

Moje oblíbené jsou tyhle https://www.onlinefitness.cz/lekce/moje/. Mám zaplacené členství a vybírám si lekce buď podle nálady nebo oblíbené trenérky nebo jedu podle archivu, když zrovna mě nic neosloví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
731
1.1.19 17:44

Já tyhle holky miluju. Cvičím s nimi už od počátku, takže STRONGER je už třetí program. Mezitím jednotlivé výzvy. Baví mě to pořád, i když prokladam webem Blogilates.com a Yoga with Adriane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
1.1.19 17:45

@karjak jezis dikydikydiky! Presne neco takoveho jsem hledala! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.1.19 17:52

@karjak ahojky :) Taky už mám odcvičeno :palec: Bylo to fajn ;) Cvičím ještě Jillian Michaels 6 week 6 pack level 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
1.1.19 18:50

Jee to vypadá super, díky za tip :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
1.1.19 18:52

@karjak
jsem mrkla a dost mě to nadchlo, má to energii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
1.1.19 18:56

Ty jo, holky, to vypadá fakt dobře! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
1.1.19 18:57

Odkaz vypadá skvěle! Jdu do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
1.1.19 19:08

Paráda, dnes splněno. Odcvičila jsem to s tříletou dcerou, kterou nejvíc bavila sekce - teď se napíte :) . Ale za mě super. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
1.1.19 19:11
@karjak píše:
Ahoj holky. Vykoukl na mě tento odkaz a mě nadchl :) Sice nevím, jak to dlouho vydržím, ale první lekce za mnou! Jaké máte vy oblíbené stránky? (Tedy, pokud to nebudou administrátorky brát jako nežádoucí reklamu…)http://fitfabstrong.cz/…fabstronger/?…

Ahoj zrovna jsem to stahovala na netu.a psala jsem to holkam na diskuzi.o hubnuti a pak jsem dneska cvicila zumbu od peto pereze a moc se mi to libilo.je to na uloz to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
1.1.19 19:40

Díky za další tipy! Holky, my budeme na jaře, až odhodíme obří svetry a kabáty, tak krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
1.1.19 19:48

@karjak kez by :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
1.1.19 19:51

@Mnekolova Víš jak - všechno je jen otázka vnitřního nastavení :) Ale vloni správné smýšlení a mantra „Jsem štíhlá“ nefungovalo, tak letos na to jdu fyzickou silou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
1.1.19 20:08

@karjak jojo dokud se nezacnem mit radi tak to jde stezi nusi si to clovek srovnat v hlave jinak je vse nanic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
1.1.19 20:40

No já mám tolik kilo jako naše číslo popisne a toje dost šílený :mrgreen:, musím posílit břicho a záda aby nebolela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková