Do kondice v novém roce :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2846
2.1.19 13:28

@Mnekolova a nemáš tip kde a jakou koupit? já loni na plank cvičila výzvu - každý den o vteřinu déle, teď už nevím, kolik jsem měla, ale na ZŠ jsem kralovala asi s 3 minutami, kde jsou ty časy… :mrgreen: zumba je na mě moc taneční, na to jsem dřevo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.1.19 13:38

@Janee19 protiskluzovy podlozky maji v tech velkych obchodech se sportovnima potrebama.a nebo ja jsem si koupila v obi uplne obyc.je ve spod guma a proto to neklouze.poradily mi to kamosky so chodi na jogu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
2.1.19 14:37

@Janee19 Já cvičím na jógamatce. Manžel ji koupil ve Sportisimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
2.1.19 20:53
@tasa píše:
založím,hned jak dodělám dneska povinnosti a zjistím, jak na to

taky bych se pridala :) dnes jsem zjistila, jak i ctvrt hodinka dokaze bolet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.1.19 21:08

@marketak5 ahoj muzu se zeptat co jsi cvicila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
2.1.19 21:24

@Mnekolova no podle odkazu zakladatelky, středa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
2.1.19 21:38

@marketak5 já měla vždy pilates a jogu za těžkou pohodu, už nemám :lol:

jak to vypadá s tou skupinou? klidně bych založila, ale nikdy jsem nezakládala, tak by možná někdo zkušenější byl lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
2.1.19 22:33

@marketak5 no a vidíš, já to měla vždycky opačně…že pilates mě zabije a já se nezpotila a musela si hodit ještě Jill ( https://uloz.to/!GETgnzcbB/jillian-michaels-6-week-six-pack-level-2-avi):) A je mi jasné, že se zítra ani nehnu :mrgreen: Jelikož i zdánlivě lehké cvíčo dokáže zmasakrovat tělo a já si ještě naložila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
2.1.19 23:31
@Mnekolova píše:
@Janee19 protiskluzovy podlozky maji v tech velkych obchodech se sportovnima potrebama.a nebo ja jsem si koupila v obi uplne obyc.je ve spod guma a proto to neklouze.poradily mi to kamosky so chodi na jogu. :)

Děkuji za radu, já cvičím na klasické karimatce, ta mně ujíždí pod nohami a drbe se. Takže potřebuji něco, co neklouže na plovoučce a finančně mě nezruinuje :mrgreen:

Ráda bych shodila cvičením a úpravou jídelníčku cca 10 kg. Mám 170 cm a vážím 75 kg. Optimum je pro mě těch 65. Rozhodně nechci žádnou dietu typu Mačingová , Kořínková apod., to je děs…vyzkoušeno a bez efektu a ještě to není k jídlu :poblion: . Taky nejsem žádný vážič jídla, nebudu si v obchodě pročítat tabulky a doma počítat kalorie atd. Zkusím prostě vyřadit rohlíky a housky, omezit sladké, zmenšit porce a večer u telky nežrat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Večeře normální v 18 h. a pak už jen zeleninka. Budu ráda, když v tom nebudu sama a trochu se podpoříme, aby nás to cvíčo bavilo a s tím samo i ty úbytky sádla :lol: Já mám problém s břichem, tam se ukládá všechno jídlo.....i to, co jen vidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andelka91
3.1.19 02:00

@tasa Ahoj,pokud je skupinka založena,prosím o přidání :-)Koukala jsem na to a jdu do toho svámi :palec:

• Citovat
  • Upravit
andelka91
3.1.19 02:07

Tak jsem založila skupinku :-)Fit Výzva Leden 2019,kdo chcete přiat,napište mi :)

• Citovat
  • Upravit
2846
3.1.19 06:58

@andelka91 já prosím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
3.1.19 07:09

@andelka91 ráda se přidám, děkuji:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
3.1.19 07:19

@andelka91 prosím o pozvánku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
3.1.19 07:23

@Martia007 ode dneška mají podložku na cvičenív Lidlu, tak se na ní zajdu podívat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková