Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
teda Holky já jsem prostě asi gramla ale ani jednu skupinu co jste Založily nemůžu najít
@tasa @andelka91
Je holky muzu se pridat?! Je mi 35 mam deti 11,5 a2 mesice. Vzdycky jsem po porodu rychle zhubla kojenim ale ted to nejak vazne,vlezly mi to toho ty vanoce taky. Ja se neudrzim u sladkeho.merim 158cm normalne vazim 50 kg a po poslednim tehu mam jeste 6 kg nahore. S prvnim jsem pribrala 16,pak14 a ted 12. Mezi tehu jsem cvicila dance aerobik,step aerobik,jumping,zumbu a taebo,samozdrejmne ne vse soucasne. Ale ted je problem ze se nikam nedostanu ten nejmensi je jeste moc maly.
@Iveetka holky už jsem to psala výše, zkuste jen kliknout na zaslány odkaz a pak rovnou z hlavní stránky zkontrolovat políčko Skupiny. Mě to z mobilu takhle funguje, nemusela jsem nic potvrzovat ![]()
@Iveetka na webu Fitfabstrong jsou bezva články o stravě, pak web jedné z autorek Andrey Mokrejsove a pak taky fcb skupinka Fitfabstrong, tam se to jen hemží ![]()
@Mollify83
děkuji @mokuty Taky bych určitě moc ráda zhubla
Bude mi 41 mám 20 létá dvojčata a rok a půl holčičku mám 150 cm a teď bohužel 65 a půl kg
dobře se cítím když mám 50 nebo 48 kg na tu váhu bych se moc chtěla v létě dostat
![]()
@Mollify83 píše:
@Iveetka holky už jsem to psala výše, zkuste jen kliknout na zaslány odkaz a pak rovnou z hlavní stránky zkontrolovat políčko Skupiny. Mě to z mobilu takhle funguje, nemusela jsem nic potvrzovat
Nemam pozvanku ![]()
Mohla bych se také přidat do skupiny? Odkaz mě zaujal, zkoušela jsem dvě lekce,cvičení i články jsou fakt dobre
Doufám, že diskuze ve skupině by mi pomohla k lepší motivaci ke cvičení…
Ahoj holky, cvicite nektera s takovou tou gumou - resistance band (meli ted v Lidlu)?Mate tip na nejake video cviceni s ni?diky.