Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@andelka91 taky prosím o přidání
@Janee19 tak pak dej prosím vědět, jak vypadá
Děkuji ![]()
@Martia007 píše:
@andelka91 taky prosím o přidání@Janee19 tak pak dej prosím vědět, jak vypadá
Děkuji
Ahoj, postupne vas pridavam do mnou zalozene skupiny Do kondice v novem roce_uzavrena skupina.
Vcera jsem to do vecera nestihla,pak omylem usnula ![]()
Takze, vsechny jsem vas obeslala pozvankou. Nazev skupiny je Do kondice v novem roce _ uzavrena skupina, to proto, aby to bylo dobre zapamatovatelny, dohledatelny a rozlisitelny. Prijeti do skupiny najdete, tusim, v pravem hornim rohu.
Tak holky odesláno,kdo bude ještě chtít přidat napište
Budu se na Vás těšit
![]()
@Martia007
Ahoj Marti Děkuji za odkaz na vás jestli smím tak bych se moc ráda přidala při 150 cm jsem s hrůzou zjistila že po svátcích jsem to vytáhla na hrozných 65 a půl kg
urychleně s tím musím něco začít dělat
ráda bych 1.7. Jela na dovolenou s 50 kg
asi nereálné
![]()
Ahoj holky jmenuji se Iveta moc ráda bych se k vám taky přidala Přeji pěkný den všem ![]()
@tasa Ahoj asi sem slepa nebo blba ale nemuzu to najit tu skupinu ![]()
@Iveetka urcite to das ja chci taky dat 10kg dolu musime si verit ![]()
@Mnekolova stačí když klikneš na tu pozvánku, jestli jsi ve skupině si ověřit tak, že v profilu otevřeš Skupiny, ukáže ti to kde jsi členem
já si taky myslela že to musím někde potvrzovat a ono ne, stačilo to takhle ![]()
@Mnekolova píše:
@tasa Ahoj asi sem slepa nebo blba ale nemuzu to najit tu skupinu
no, najedes si na svůj profil a na stolním počítači, ne tablet, ne Ipod, dáš ikonu přijmout, bliká to tuším červeně.
@Mnekolova
Jé děkuji Kéž by chtělo by to i upravit jídelníček jak psala Martina žádná drastická dieta prostě úprava a rada ![]()
Taky prosim o pridani, zacala jsem s novym rokem hubnout a cvicit😊