Do kondice v novém roce :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
1.1.19 22:09

@lamicina já přemýšlela o té výzvě 21 dní, ale pak jsem se kousla, koupila si za ušetřených 400,– boží termolegíny z Tchiba a začala chodit běhat :lol: Manžel mě hodil autem na kopec a já běžela dolů domů. Nejdřív teda spíš chodila :mrgreen: No a teď už to jde i po rovině :) a od listopadu jsem začala cvičit Jill. A je to znát.Teda na váze nic moc, ale na objemu dost :palec: A protože se mně Jill chýlí ke konci, tak jsem začala fitfab lednovou. Do léta se chci vrátit na svých 65 kg a nefunět při obouvání :mrgreen: :jazyk: a samo zbavit se té těhotenské pneu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
1.1.19 22:11

@Martia007 já bych i běhala, ale šíleně mě potom bolí záda, fyzio říkala, že to může být tím, že právě nemám žádné břišní svaly a vše táhnou záda.. Takže musím posílit břicho a zhubnout (ne že bych byla nějak extra tlustá, tone, ale kdo nechce zhubnout že :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.1.19 22:29

@marketak5 já mám běh spíš doprovodný…vypadnu z domu do přírody a ta panoramata… ;) Krásně si vyčistím hlavu a dětem se vrací spocená maminka, ale usměvavá a nabytá energií ;) Já si všechno cvíčo pouštím buď z flashky na telce nebo přímo z netu. Žádné dvd. Ta záda jsou problém, ale spíš na cvíčo než běh. Dávej bacha na všechny cviky typu sklapovačky, zkracovačky..sed leh. Dej si místo toho cviky ve vzporu ležmo, tzv. prkno, teď tomu říkají plank :mrgreen: To je super na vnitřní břišní svaly a svaly zad a středu těla, plus zadek, stehna, mezilopatkové.. Všichni ti cvičitelé zapomínají, že většina začínajících není tak zkušená s ovlivňováním funkce břišních svalů a pak i když dřou, tak pracuje úplně jiný sval než si myslí. Většinou zádové a svaly stehen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
1.1.19 23:44

Jej, sice jsem přišla trochu pozdě, ale zítra začnu, super tip :palec: Jestli založíte skupinu, rada se přidám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
1.1.19 23:57

@Janee19 zalozim zitra jo? Ted uz jsem tak tuha,ze se mi zaviraji oci.dobrou a ahoj vsem zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.1.19 09:08

Ahojky rada se pridam do skupinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
2.1.19 09:26

Do skupinky bych se ráda přidala, sice nechci hubnout už, ale kondice je ve stavu „vidím velký špatný“ :mrgreen: :mrgreen: . A číslo popisné mám naštěstí trojmístné, takže to jsem v klidu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
2.1.19 09:36

@tasa Jsem pro! Hecování a dobré tipy se vždycky hodí! Až založíš skupinku, pošli odkaz. V lednu a únoru nemůžu chodit do tělocvičny na lekce, protože jsou narvané těmi, co si dali předsevzetí, tak si uděláme takové soukromé tělocvičny doma :) Těším se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1362
2.1.19 10:19

@Martia007 děkuji za rady, to prkno je super, to vím.. Vydržím pár vteřin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.1.19 11:17

Taaak odcvicena lekce Work ;) moc prima pocit po Vánocích 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.1.19 11:59
@karjak píše:
@tasa Jsem pro! Hecování a dobré tipy se vždycky hodí! Až založíš skupinku, pošli odkaz. V lednu a únoru nemůžu chodit do tělocvičny na lekce, protože jsou narvané těmi, co si dali předsevzetí, tak si uděláme takové soukromé tělocvičny doma :) Těším se!!!

založím,hned jak dodělám dneska povinnosti a zjistím, jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
2.1.19 12:13

@tasa

Prosím, potom taky o připojení. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
2.1.19 13:02

tak první lekce za mnou, hodinu po jídle to nebyl dobrý nápad :lol: na čem doma cvičíte? my máme všude podlahy, max. malé kusové koberce, takže planky apod. my hrozně kloužou nohy, cvičím tedy v teniskách… pomůže cvičící podložka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
2.1.19 13:17

@Janee19 jojo podlozka a nejlepe ta protiskluzova.jinak cvik prkno je dobrej ale vydrzim max.35-45vterin.chce to trenink.ja cvicim zumbu je to dobry tak uvidime. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
2.1.19 13:28

@Mnekolova a nemáš tip kde a jakou koupit? já loni na plank cvičila výzvu - každý den o vteřinu déle, teď už nevím, kolik jsem měla, ale na ZŠ jsem kralovala asi s 3 minutami, kde jsou ty časy… :mrgreen: zumba je na mě moc taneční, na to jsem dřevo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková