Na co se vymluvit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.1.14 12:59

Na štítku jsem to již jednou svedla a byla to v podstatě pravda. Achjo, člověku by se vážně na jednu stranu ulevilo, na druhou nevím jestli by mě „nedosoudily“, tvrdím, že teď dítě rozhodně nechci, že mám dost času, málo peněz atd.. Protože jak přijde řeč na dítě, tak už to jede…a co vy? Do kdy ho chceš? Neměla bys otálet atd. atd.

• Citovat
  • Upravit
417
12.1.14 13:00

Tak já bych to svedla na cystu a laparku jestli poneses razítko z centra do prace. Vyptavat se nebudou, když je to tak intimní. Snad. Držím palce na ivf, at dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25143
12.1.14 13:01

Hele a co říct, že je to gynekologické, třeba srůsty, že tě bolívá břicho a tak… to není rouhání a navíc je to celkem uvěřitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
12.1.14 13:02

Jako většina, prostě gynekologické problémy, že o tom nechceš mluvit a hotovo..lhát nebudeš, a nejsi přece povinná hlásit svému zaměstnavateli ke kterému dr a proč jdeš…to tě nemůže nikdo nutit :nevim: At ti to dobředopadne a zakládáš za chvilku diskuzi " //, jak se nezbláznit radostí" :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.14 13:03

Jindy k lékaři nechodím, spíš mimo prac. dobu, ale ted je to o to těžší tím, že v práci máme dost problémy a budeme muset tam být dlouho a prostě se nestíhá a já najednou budu chodit k lékaři v té největší prac. nestíhačce. Prostě zákon schválnosti, sešlo se to. Mohla bych prostě říct, že o tom nechci mluvit, na druhou stranu si s jednou kolegyní dost rozumím a mám už ted trochu výčitky. Ale zas tolik jí nevěřím, a yb to někde neřekla dál.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.14 13:04

Jinak vám všm děkuji za podporu rady a za reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8594
12.1.14 13:15
@Anonymní píše:
Na štítku jsem to již jednou svedla a byla to v podstatě pravda. Achjo, člověku by se vážně na jednu stranu ulevilo, na druhou nevím jestli by mě „nedosoudily“, tvrdím, že teď dítě rozhodně nechci, že mám dost času, málo peněz atd.. Protože jak přijde řeč na dítě, tak už to jede…a co vy? Do kdy ho chceš? Neměla bys otálet atd. atd.

lidi jsou strašně všeteční, taky se ale někdy zeptám, i když jsem si vědomá, že to je nevhodné :nevim: Jenže zeptat se " a co miminko" a vyptávat se nekonečně „proč, kjde, jak“ to je nevhodné. Ty jim to musíš něco vysvětlovat? Jako do podrobna? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.1.14 13:22

Není se za co stydět ale pokud to opravdu říct nejde tak jen řekněte že máte menší zdravotní problémy. To by jim mělo stačit a pokud se budou ptát dál tak řekněte ženské problémy a pak už jim to bude stačit. Většina lidí, hlavně muži se na víc ptát nebudou a pokud někdo jo, tak řekněte, že je Vám nepříjemné o tom mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.14 13:22

@Kalla1412 vždy to zahraju do autu, není mi ještě ani 30, takže se v tom dál nepitvají, „čas ještě je“. Já nejsem naštěstí ten typ, který by na sebe vše řekl. Ale základní info o sobě dám. A i základní info o lékaři. Asi když jim povím, že jsem byla u praktického a prostě se o tom nechci bavit, tak to páčit nebudou, ale bude jim to vrtat. No nějak bude, vždycky to nějak dopadne :think:.

• Citovat
  • Upravit
6806
12.1.14 13:23
@Anonymní píše:
Jindy k lékaři nechodím, spíš mimo prac. dobu, ale ted je to o to těžší tím, že v práci máme dost problémy a budeme muset tam být dlouho a prostě se nestíhá a já najednou budu chodit k lékaři v té největší prac. nestíhačce. Prostě zákon schválnosti, sešlo se to. Mohla bych prostě říct, že o tom nechci mluvit, na druhou stranu si s jednou kolegyní dost rozumím a mám už ted trochu výčitky. Ale zas tolik jí nevěřím, a yb to někde neřekla dál.

Tak rekni, ze resis endometriozu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.14 13:24

@qvana Asi to tak nakonec udělám, sice to proberou a budou spřádat různé teorie, ale je to jen moje soukromá věc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.14 13:26

@BellinkaX a ani bych nelhala :?. No on je asi největší problém v tom, že neumím vypustit to, co si o mě druzí myslí a neumím „dávat“ právě pak to jejich " probírání" mezi sebou :(

• Citovat
  • Upravit
ave
837
12.1.14 13:26
@Elektra píše:
Tak já bych to svedla na cystu a laparku jestli poneses razítko z centra do prace. Vyptavat se nebudou, když je to tak intimní. Snad. Držím palce na ivf, at dobre dopadne.
Řekla bych to stejný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
12.1.14 13:38

Pokud budete chotit jen na konsultace a ultrazvuky tak ani nikdo nemusí vědět u jakého doktora jste byla. Možná jestli půjdete na odběr vajíček, budete doma 2 dny tak pak už asi něco budete muset říct. a nebo taky ne. Na potvrzení od lékaře bude razítko kliniky většinou je tam napsáno klinika asistované reprodukce. Lídé se to stejně dřív nebo později doví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.14 13:41

@CokeLady mám omluvenky od praktického a zítra také jedu z CARu k praktickému, takže tohle je v pohodě. Takže tu moji „výmluvu“ budu směřovat k praktickému

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex