Na co se vymluvit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.10.14 18:59

Krasny sobotní vecer, chci Vas poprosit o radu, byt lhaní rada nemam, tak tady mi nic jiného proste nezbývá. K veci : jsem tehotna potřetí, byt doma šťastne narozené miminko jeste nemáme, jedno tehotenstvi jsem rozkrikla hned, druhe az v 6tt, prvni babičce a protoze jsem se s tatou moc nebavila v te dobe, tak babička do me hucela, ze kdyz to vi ona, ze pred tatou nechce tajemstvi a ze mu to musim rict, jinak to rekne ona atd atd :cert: Stvala me ti, ale tehotenstvi během 4 dnu skončilo, takže jsem mu to rekla ( tátovi ) az kdyz bylo po všem. Nicméně ted jsem tedy tehotna po 3ti jsem v 9tt, mela jsem uz od zacatku byt v klidu, měla jsem dlouho dopredu domluveny vylet na tuto stredu co byla, vylet s babičkou, ale ve stredu jsem ji zavolala rano, ze mi je nejak spatne a ze jet nemohu. To vzala celkem přijatelné…ale do toho jsem vcera zacala rano krvacet, takže ambulance a narizený OPRAVDU striktní klid, a ted na pristi utery jsme domluveny opet s babičkou na courani po nákupech a ja nevim na co se vymluvit? Hlavne mi vola a ptá se porad jak se mam? A co delam? :roll: a do toho 1.11. mame oslavu, takže pit taky nebudu a předpokládám, ze mi bude chtit pomahat s pripravami, nebo říkat ze pojede se mnou na nakup atd atd, ale ja na nakup samozrejme taky nemohu, proste nikam :nevim: VSEM dekuji za vsechny rady! :andel: tehotenstvi chceme oznámit az v 20tt po stromečkem

Příspěvek upraven 11.10.14 v 19:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
11.10.14 19:02

@Ginger.Rothstein Já bych se nevymlouvala a řekla bych to natvrdo, mě osobně to přijde nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
11.10.14 19:03

@Ginger.Rothstein mám angínu, zánět průdudušek, musím ležet beru ATB. Nepřijedu ani na oslavu. Pokud se s ní nevidíš, tak výmluv milion. Co řešíš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@berry4 Oslava je u nas, pořádáme ji my :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005

@Ginger.Rothstein Tady bych šla asi s pravdou ven s tím, že jak už vědí z předchozích nevydařených těhotenství, nic není jisté. Protože striktní klidový režim prostě neokecáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 19:05

@j.a.n.i1 @Svistice Ja vim holky, ale my jsme se s manželem domluvili, ze to řekneme az pod stromečkem ve 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
11.10.14 19:07

@Ginger.Rothstein To je dost naivní představa, že to do 20tt utajíš, to je problém i u naprosto pohodového těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
11.10.14 19:08
@Ginger.Rothstein píše:
@j.a.n.i1 @Svistice Ja vim holky, ale my jsme se s manželem domluvili, ze to řekneme az pod stromečkem ve 20tt

Do té doby se s nimi neuvidíš? Ono ve 20. týdnu už bývá docela znatelné těhotenství. A taky bych šla s pravdou ven hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 19:08

@j.a.n.i1 Jenze mi se skoro nevídame to jen během následujícich 2-3 tydnu se vyrojilo vice společných akci, jinak se nevídame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 19:09

@H8N2O4S Prave, ze je uvidim, nebo mam videt ten jeden den na nákupu babičku a pak az na oslavě 1.11. a pak az 13.12. a pak 25.12. a to jim to chceme rict

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
11.10.14 19:14

Nevymlouvala bych se. Řekla bych to na rovinu. Chápu že je chcete překvapit na Vánoce, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.10.14 19:16

@Ginger.Rothstein ahoj kocko, na neco se vymluv nebo rekni pravdu!!Jak sem ti vcera psala, babicka se to dozvedela ve 3.mesici a milackovo rodice az na zacatku 7.mesice!!Nechtela sem riskovat! Rekni, ze beres antibiotika a neni ti dobre! Musis odpocivat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.10.14 19:16

@Ginger.Rothstein Hele, já s druhým chtěla jako s prvním vydržet do 1. screeningu. Jenže mi bylo dost blbě, takže před mojí mámou jsem šla s pravdou ven v 8. týdnu (s tím, že ale dodržela, že to nebude šířit dál), před zbytkem příbuzenstva jsme kápli božskou, když jsem skončila (s negynekologickými) zdravotními problémy ve špitále v 10. týdnu a potřebovali hlídání.
Jinak ve 20. týdnu taky už můžeš mít docela slušné břicho, takže to bude lidem jasné i bez nějakého oficiálního oznamování.
Prostě bych to přizpůsobila okolnostem. Jako (střevní) chřipkou apod. okecáš nárazově 1-2 týdny těhotenských nevolností, antibiotiky + další nemocí příležitostnou oslavu, kde nechceš pít. Ale dva měsíce přísně klidového režimu opravdu netuším, čím okecat, aniž by si zbytek příbuzenstva nemyslel, že mám nějaký hodně vážný zdravotní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 19:17

@j-p Děkuji ti :hug: napadl me treba rict zanet močového měchýře, a nebo nejaka praskla zilka :nevim: a ze nesmím nic tahat a byt v klidu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85379
11.10.14 19:18

@Ginger.Rothstein rekla bych to hned, je to rodina a do 20.tt to stejne neutajite :nevim: to byste museli bydlet na druhem konci republiky… stejne i kdyby to nevyslo, tak bys jim to nejspise rekla predpokladam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí