Na co se vymluvit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85335
11.10.14 19:18

@Ginger.Rothstein rekla bych to hned, je to rodina a do 20.tt to stejne neutajite :nevim: to byste museli bydlet na druhem konci republiky… stejne i kdyby to nevyslo, tak bys jim to nejspise rekla predpokladam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85335
11.10.14 19:19
@Ginger.Rothstein píše:
@j-p Děkuji ti :hug: napadl me treba rict zanet močového měchýře, a nebo nejaka praskla zilka :nevim: a ze nesmím nic tahat a byt v klidu :oops:

Tak to by jim stejne doslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.10.14 19:19
@Ginger.Rothstein píše:
@j-p Děkuji ti :hug: napadl me treba rict zanet močového měchýře, a nebo nejaka praskla zilka :nevim: a ze nesmím nic tahat a byt v klidu :oops:

Průměrně inteligentní ženské, co má děti a navíc ví, že chcete mimino, bude po větě " nemám tahat nic těžkého a být v klidu" jasné okamžitě, wo co gou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 19:20

@Svistice Ja msm bricho uz ted :mrgreen: :nevim: Sice takove to,,nafoukle", ale tim, ze vážím nějakých 55kg, tak je na me vsechno videt hned, ale kdyz mam vytahané svetry a uplety, tak to jde. Ja mámu,,nemam" takže s tou nic řešit nemusím, mam jen babičku a dědu - ty vídám 1× měsíčně cca, tatu a brachu 1× za 2 mesice a strejdu toho jeste méně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 19:20

@blumen To bydliště by odpovídalo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 19:22

@blumen To nevim komu by to došlo, babičce tezko jsem na gynekologii pecena, vaření i bez tehotenstvi :nevim: @Svistice Jenze ja tu inteligentní zenskou takovou zadnou nemam a babičce to nedojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.10.14 19:23

@Ginger.Rothstein Tak jedině oslavy a domluvené nákupy zrušit (nejlépa na poslední chvíli) s tím, že jsi něco chytla a je Ti hodně zle, takže nikam nejdeš a a´t nikdo nechoí + se modlitm, aby nechtěli přijít na návštěvu za tebou a třeba Ti pomoci,
Vyber si, co pro tebe bude lepší - jestli takhle opakovaně mlžit, nebo říct pravdu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
11.10.14 19:26

@Ginger.Rothstein no tak asi ten zanet mocaku, nesmis ven abys neprochladla a odpocivat, protoze beres antibiotika a na ne se na oslave nesmi pit! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 19:27

@Svistice Hmm,ja vim je to složite :nevim: ale oni jsou vazne takovy 3 osoby, ktera si kazda žije svuj život, jen moje babička se do všeho mota, muzu byt hnusná a rict proste ne a dal to rozebírat nechci, ale pravdu take ne, strasne se bojim, ze to zase nevyjde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85335

@Ginger.Rothstein tak jestli je nevidas je to jedno, to bys mohla tajit az do porodu :mrgreen: ale predpokladam, ze o i vi, ze se snazite, tak aby se Te po teto vyhybave odpovedi stejne nezeptali, zda nejsi tehotna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716

Já nahlásila, že se budeme snažit o děcko nějaký měsíc-dva před vysazením antikoncepce, nakonec jsme po dvou letech šli na IVF - následně jsem šla na rizikové - a stejně jsem si vyslechla, jaký jsem zrádce… takže už bych neříkala nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@j-p parada! asi tak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 19:28

@HanHa A to je to proc si myslim, ze do toho jim neni nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85335
11.10.14 19:29

@Ginger.Rothstein vyvrtly kotnik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.14 19:30

@blumen Jenze to nema vliv na alkohol asi :hug: :lol:

• načítám...