Na co se vymluvit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43032
12.10.14 07:10

Ja bych to taky nerikala. Sice neni proc se stydet, ale potom sdelovat vsem tem, kdo to vedeli, ze zase nic a snaset ty zvedave dotazy nebo utrpne pohledy…to bych si usetrila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 07:16

@Pudloslava a co by jsi tedy neříkala? 8o uz jsem v tom ztracena :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 07:17

@mojmira Proc bych se zamotavala? Proste jsem nastydla, beru ATB, mam klidový režim. Konec :mrgreen: ostatni dela manzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
12.10.14 07:18
@Ginger.Rothstein píše:
@Pudloslava a co by jsi tedy neříkala? 8o uz jsem v tom ztracena :kytka: :andel:

jako ze jsem tehotna - reagopvala jsem na rady, ze to mas normalne priznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 07:23

@Pudloslava Achtak :kytka: díky :lol: ja uz nevěděla prave, kdo co radi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
12.10.14 07:28

Ja bych urcite pravy duvod nerikala. Kdyz jsem samovolne potratila a byla na tom spatne a musela dochazet kazdy druhy den do nemocnice, nechala jsem si na 1,5 tydne napsat neschopenku.. dovolenou jsem uz predtim docela vyplacala na statnice a bylo to ke konci roku, tak uz jsem ji nemela.
Pokud bych mela dovolenou k dispozici, vzala bych si tu a vyhnula se vysvetlovani radeji uplne.
Jinak tu neschopenku z gynekologie jsem vysvetila normalne gynekologickym problemem. Preci jen nikdo do toho nemel zajem stourat vic.. bylo by to i neslusne..
U nas stejne mame na navstevu lekare max 4 hodiny na mesic, takze cokoli navic (napr. Castejsi prohlidky kvuli sledovani na rakovinu delozniho cipku) jsem resila vybiranim prescasovych hodin nebo prave tou dovolenou..

Příspěvek upraven 12.10.14 v 07:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 07:29

@Alkelita Díky za příspěvek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
12.10.14 07:35

Jinak drzim palecky, at vse vyjde. My uz ted napodruhe cekame a zbyva nam do porodu necelych 6 tydnu. Mimi celou dobu zatim vypada OK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 07:42

@Alkelita Tak to moc gratuluji! To je krasa! Ja mam prace strach, jak jsem v patek krvácela. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
12.10.14 07:53

@Ginger.Rothstein to jeste nemusi nic znamenat. Ja mela problemy s krvacenim az do pateho mesice, byla jsem i v nemocnici a u doktorky skoro kazdy tyden. Bylo to desne.. pak se to srovnalo. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 07:55

@Alkelita Díky, me byl nasazen Ascorutin a Augmentin a uz to přestalo :nevim: bylo to jen jednou čisté červena cca 0,5 dcl, pardon za popis a pak uz jen hned špinení a dnes uz nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
12.10.14 08:45

@Ginger.Rothstein Mně se nejvíc líbí postoj, který by zaujala @LadySi.
Za prvé mi je trochu za těžko vyloženě lhát a dělat z lidí voly :) Navíc by mi taky trochu dělalo vrásky, že se to dozví, že jsem z nich ty voly dělala, jelikož si pak snadno dopočítají, že ten klidový nebyl kvůli tomu, co jsem jim do očí tvrdila.

No a za další mi připadá naprosto v pořádku říct, že něco prostě dělat nebudu/nemůžu, jelikož se na to necítím, není mi dobře atd. Není nutné zacházet do podrobností. Stejně, kdybys měla dejme tomu kvasinky, budeš to hned vykládat? nebo zkrátka řekneš, že víno nemůžeš a proč, že se ti rozebírat nechce? A jestli se někdo zeptá, jestli jsi těhotná, dá se to říct přesně jak psala LadySi.

A hlavně - držím palce, ať dojdeš do zdárného konce a na něm ať čeká zdravé dítko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 08:53

@Solaris Dekuju, za podporu a pekne psaní! :kytka: Souhlasím plne s celým znění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
12.10.14 08:58

No, nemyslim, ze by si pripadali, ze z nich delala voly.. preci jen tohle proste lidi chapou, ze se takovehle veci nerikaji..
My treba rekli doma manzelove mamce, ze uz nechavame volny prubeh a nakonec se furt tak blbe ptala dokola co uz.. ze jsme rekli, ze zatim jeste mimi odlozime.
Navic jsme se snazili 1,5 roku a po tu dobu jsem se dost soustredila na praci.. pred otehotnenim se mi podarilo jeste i ziskat povyseni. Myslim si, ze kdyby se o me vedelo, ze se snazim o mimi, vybrali by mozna nekoho jineho, coz by zas po tech letech nebylo vuci me moc spravedlive..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 09:02

@Alkelita Tak to jsi z toho vysla dobre :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat