Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ginger.Rothstein neboj to zvladnes!!Raci nic nerikej a zkus to uhrat na ten mocak!! ![]()
@Ginger.Rothstein rekla bych to hned a pod stromek dala pohlavi ![]()
Já bych to celé zrušila a byla v klidu
své současné těhu jsem našim oznámila také až ve 20 tt, až jsem věděla, že to fakt bude… ona je důležitá i psychika a ne poslouchat nějaké řeči a pak se nervovat…je to jen a jen tvoje věc, ty budeš mámou…pokud to nikomu říkat nechceš, tak neříkej… ![]()
@Radka8
Mam prave strach a kvuli tomu krvaceni o to spis, protoze to jsem nikdy nemela ![]()
CHvilku pred oslavou(2-3 dny) zrusit, ze mas zanet mocaku
S tou babickou-chripka? nachlazeni? nevolnost? horecka?
Jinak teda nevim jak dva mesice od te oslavy do Vanoc
Leda nejaky uraz ale to by ti chteli pomoct ![]()
Preji at se dockate prcka
A hodne stesti
![]()
@Ginger.Rothstein no já nekrvácela, ale také jsem o mimi v 8 tt přišla, tak jsem se rozhodla takto a nelituji…kamarádka krvácela, ale bylo všechno v pohodě, jen pak i musela do nemocnice a nějakou dobu ležet…tak se drž
a hlavně klid ![]()
![]()
@kaja00 Moc děkujeme, strasne bych si to uz prala, aby se miminko udrželo
Tu oslavu se nam rusit nechce, objednávam strašného jidla a pití
ale jen si sednu a budu sedět, jidlo bude hotové, pití na stolech a kazdy se,,obslouží"
@Ginger.Rothstein no sedet muzes a bavit taky, neboj zvladnete to z manzelem spolu! Nic nerus ale bud v klidu!
Mě by spíš zajímalo, jak si představuješ, že bude probíhat ta oslava. Jestli máš dodržovat klidový režim, tak tam asi nebudeš lítat s jídlem a pitím a to stejně každýmu dojde ![]()