Na co se vymluvit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
12.10.14 09:07

Prave.. takze zalezi i na te situaci v praci. Ja se aspon utesovala, ze kdyz nepujde mimi, poslou me pracovne na par let do zahranici.. uz jsme kvuli tomu vlastne malem to snazeni prerusili. Byl to fakt posledni mesic a pak uz ne..
Prace mi dost pomahala a byla jsem v tom i dobra. Dost se u nas resi motivace, cile a tak.. takze kdyby nekdo vedel o snazeni, byla bych v tomto ohledu dost KO.
Teoreticky bychom se mohli snazir i par let a nemit mimi a k tomu karieru naprd. To by teda pro me byla hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.14 09:22

@Alkelita Vidis a ja zatim nemam ani jedno :roll: ani mimi ani praci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.17 11:47

Prosím pomoc a neodsuzovat.

Mám jít večer k dent. hygienistovi, už jsem to třikrát přeobjednávala - kvůli pracovní nečekané cestě, ošetřování a nemoci. Dnes se mi do toho opět něco vlezlo, co jsem ráno nevěděla, ale prostě na tu hygienu to v žádným případě nestihnu :zed: On na mě má jen telefon, ale už mi posledně hlásil, že po mě může chtít nějaké peníze za zrušení. Chápu, že tam jde kvůli mě, ale jsou prostě věci, který odložit dnes vážně nemůžu. Co dělat?

• Citovat
  • Upravit
13955
25.10.17 11:51

Preobjednat a zaplatit ztracenou hodinu. Mohl mit klienta, ktery radne prijde a zaplati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.10.17 11:53

Spis pocitej, ze uz te neobjedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
25.10.17 11:54

Zavolej mu, omluv se a navrhni, že tu hodinu zaplatíš. Jo a už bych se neobjednávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
25.10.17 11:58

No po čtvrtý se preobjednat, bych byla taky naštvaná. Chápu, ze máš něco neodkladného, ale ten hygienista by tě příště nemusel přijmout, da přesnost někomu spolehlivemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.17 12:08

Zavolat, že nedojdeš, ale zaplatíš jeho čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.10.17 12:16

Taky se ti může stát, že ti dá kartu a už k němu nebudeš moct přijít vůbec. blokuješ mu už po 4. jeho pracovní čas.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.17 12:23

Holky, díky. Napsala jsem a omluvila se. Žádnou mou kartu nemá, nikdy jsem u něj nebyla. Mě by se to na jeho místě taky nelíbilo, ale prostě to nemám jak udělat. Někdo mi tu hygienu prostě nepřeje a to jsem si to zajišťovala sama ze své iniciativy, ne na popud zubního lékaře.

• Citovat
  • Upravit
10245
25.10.17 12:34
@Anonymní píše:
Prosím pomoc a neodsuzovat.Mám jít večer k dent. hygienistovi, už jsem to třikrát přeobjednávala - kvůli pracovní nečekané cestě, ošetřování a nemoci. Dnes se mi do toho opět něco vlezlo, co jsem ráno nevěděla, ale prostě na tu hygienu to v žádným případě nestihnu :zed: On na mě má jen telefon, ale už mi posledně hlásil, že po mě může chtít nějaké peníze za zrušení. Chápu, že tam jde kvůli mě, ale jsou prostě věci, který odložit dnes vážně nemůžu. Co dělat?

Odsuzovat, neodsuzovat, jsme jen lidé a pokud je to opravdu něco neodkladného, tak prostě nejlepší je narovinu zavolat a jak tady píší ostatní, sama navrhnout nějakou finanční (či jinou) kompenzaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
25.10.17 13:06
@Premek_Orac píše:
Odsuzovat, neodsuzovat, jsme jen lidé a pokud je to opravdu něco neodkladného, tak prostě nejlepší je narovinu zavolat a jak tady píší ostatní, sama navrhnout nějakou finanční (či jinou) kompenzaci.

Jj, za výmluvy si nic nekoupí a jeho už asi nebude zajímat, co jí do toho vlezlo tentokrát.

@Anonymní píše:
Někdo mi tu hygienu prostě nepřeje a to jsem si to zajišťovala sama ze své iniciativy, ne na popud zubního lékaře.

Já ti ji přeju. Jestli ti zubní hygienu nepřeje tvůj zubní lékař, tak ho změň a na ostatní nepřejícníky kašli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
25.10.17 14:03

Tak tam zavolej, jestli nemá třeba čas jindy dneska, třeba mu někdo vypadl. Ale já bych se teda už cítila extra blbě tam po čtvrté volat a rušit to, to bych radši zrušila tu věc, co mi tam dneska do toho vlezla (i když samozřejmě nevíme, co to je).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí