Na facku odpovídám fackou a chci přestat!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
27.8.14 07:18

Přežene to, dostane na prdel…Vysvětlovat je hezké, ale chci vidět tyto maminky jak pubertálním výrostkům domlouvají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.8.14 07:21

Já dostala facku od taťky a jen jednou v životě, tak poníženě jsem se snad nikdy jindy necítila. A teď se musím držet zuby nehty, aby synovi nepřilítala jedna ob den :-D Obdivuju svoje rodiče!

Syna samozřejmě nemlátím, jednou mi vystřelila ruka instinktivně co mi zarazil brýle do kořenu nosu a i pro něj ta moje reakce byla takový šok, že aspoň na ty brýle si dává sakra pozor (o svých pocitech studu ani nemluvím). Jen v rámci hraní si, se prostě nechá unést a pak to lítá a udržet moje instinkty na uzdě je strašná práce :-D Ale jde to, někdy. Vysvětlování nemá cenu, nevnímá - nejvíc pomáhá zařvat, on se probere z herního transu a ve většině poslechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
27.8.14 07:50

Zajdi k psychologovi, sama píšeš že víš proč to je a je potřeba jakoby zvládnout ten problém který máš z dětství

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
27.8.14 07:51
@zanda81 píše:
Přežene to, dostane na prdel…Vysvětlovat je hezké, ale chci vidět tyto maminky jak pubertálním výrostkům domlouvají…

8o 8o 8o prosím 8o takže ty mlátíš dítě jako žito, za to že vlastně nedělá to co chceš? a víš co z něj vyroste? člověk který bude problémy řešit jen a jen násilím 8o

• Citovat
  • Upravit
483
27.8.14 07:55

@MarkétkaBeruška jáj neříkám, že je peru, ale v určitých situacích jiná možnost není…Pokud už je to přes čáru, jakože opravdu moc, dostane na prdel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
27.8.14 08:03

8o teda holky já se nestačím divit a mám z této diskuze pocit, že lítáte od extrému k extrému :zed:

co takhle nějakou zlatou střední cestu…prostě všechno má svoje hranice a někdy je dobře mířená na zadek čio přes ruku, když jí strká kam nemá, mnohem lepší než tisíc slov…

rozvedla bych víc, jak to máme doma my, ale z toho co tu čtu radši ani ne…zas by to bylo otočeno uplně někam jinam, kde to vůbec není :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
27.8.14 08:07

@brumdinka Občas přes zadek asi být musí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.8.14 08:10

@brumdinka že jo… :mrgreen: A když už jsme u těch extrémů - je zajímavé, kolik maminek, které trpělivě vysvětlují a nikdy by dítě neuhodily, má „hyperaktivní“ děti… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
27.8.14 08:23

@Elí2014 @brumdinka jen pro příklad :) když vám dítě během hodiny xkrát kopne do kočky, jak mu to chcete vysvětlit? Způsobuješ bolest…žádný kecy…dostaneš na zadek ať víš jaký to je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.8.14 08:26
@MarkétkaBeruška píše:
8o 8o 8o prosím 8o takže ty mlátíš dítě jako žito, za to že vlastně nedělá to co chceš? a víš co z něj vyroste? člověk který bude problémy řešit jen a jen násilím 8o

tohle je ale dost naivni predstava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
27.8.14 08:27

@zanda81 to dělal syn běžně a pomohlo vyhrožování, že kočku dáme hodnějšímu chlapečkovi, který ji bude mít rád. Sem tam si ještě nenápadně „kopne“ ale oproti dřívějšku minimálně.

A ne že jsem řekla a šmitec, vzala jsem přepravku, kocoura do ní narvala a odcházela z bytu. To bylo řevu a slibování, že už to dělat nebude a pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
27.8.14 08:28
@g.sandova píše:
tohle je ale dost naivni predstava.

když myslíš. Je to tvůj názor já ti ho neberu, ale stojím si za svým, že mlátit dítě protože to neumím vyřešit domluvou či jinak je ubohé.

• Citovat
  • Upravit
19388
27.8.14 08:30

A myslim, ze tu nikdo dite jako zito nemlati.
To je zase vyhroceny, achjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.8.14 08:31

@MarkétkaBeruška přeji ti, aby ti to vždy stačilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
27.8.14 08:34

@MarkétkaBeruška opravdu se nechci hádat, ale opravddu věříš, že domluva vše vyřeší? Já tedy s tímto přístupem nesouhlasím…hádat se nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí