Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To není pravda. V pracovním týdnu můžu mít klidně jen dvě směny.
@Cenarius píše: Více
No, nevim jak ty, ale ja tedy 7 dni v tydnu nepracuji, takže na týden mi stačí 5 dnu dovolené.
@Kriss Tina píše: Více
A kolik to je? Předpokládám 8 hodin denně ve všední dny.
Ano, to můžeš, ale i tak ti 30 „dnu“ dovolené pokryje plus minus 6 týdnů, protože zas na jiny ji budes potrebovat vice. Jinak receno, ti co to chteli pochopit, to poxhopili.
@Havlova píše: Více
Presne tak standardně je to 6 týdnů. A pro případné rypaly a tim nemyslim tebe
ano vim, ze se to aktuálně počítá v hodinach, ale lidsky predstavitelnejsi a planovatelnejsi jsou ty dny, zejmena u tech, co pracuji pravidelne a na osmičky.
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak že tak pracuješ ty neznamená to, že to tak je automaticky pro všechny. Já jen poukazují na to, že podle jednoho pripadu se nemá dělat vzor pro všechno.
Když si budeš brát dovolený jen třeba v krátkém týdnu. Tak to máš mnohem více než 6 týdnů volná.
A ja treba jo, kdyz mame nepřetržitý provoz. To pak záleží kde kdo dela no. Mě tudíž nestaci 30 dni na 6 tydnu, kdyz si musim hlásit dovolenou i na víkend nebo svátek, protoze to nejsem doma automaticky
nekdo zas dela treba jen 3 dny v týdnu dvanáctku, ono je to pak lepsi počítat na hodiny. Nicméně zakladatelce to může být jedno, proste má 30 dni a at si to tam účetní vypíše jak potřebuje ![]()
Nemas, protože se dovolena pocita v hodinach a tedy spotrebujes na kazdou smenu vic hodin.
@Kriss Tina píše: Více
Ne, ani ty nepracujes 7 dnu v tydnu, takže ani ty nepotrebujes na tyden volna u dnu dovolené.