Na konci kojení se pouští a zase přisává - bolest

15995
7.7.19 14:52

Mno ja v takovem pripade davala dudlik, kdyz uz nepil a chtel jen cucat a bolela me prsa…Sice pred tim nektere laktacni apod hodne varuji, ale nastesti ani u jednoho ditete s tim u nas problem nebyl. Prvni syn se vzdal dudliku kolem 8 mesicu a kojila jsem temer do 2 let, druhy ho zacal odmitat jeste driv a kojim zatim 10 mesicu, jak dlouho, to uvidime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.7.19 14:57

@beruska9
Dudlík mi bohužel plive a hlavně on pije, ne ze by jen cucal, ale proste u toho dela takovýhle blbosti… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.7.19 15:09

@cernycajscitronem : zkousela jsi ruzne? Moje deti nechtely zadne takove ty ortodonticke nesmysly, jen poctive gumove kulate :lol: A nevim, ono se tezko radi, kdyz to clovek nevidi, ale pri prvnim jsem taky byla „mekci“ a bala se neco delat, I s tim dudlikem jsem otalela, on byl navic trochu driv narozeny a s tim kojenim to bylo trochu problematicke…s druhym jsem se tolik neparala :lol: Blbnes, nedostanes, tady mas dudlika, dam ti zase za chvili, az to trochu prestane bolet. Jenze ten se narodil v terminu a pribiral tak, ze jsem se fakt nebala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová