Na lovu vědomostní soutěž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
3.12.21 10:47

Děkuju mnohokrát za vyčerpávající odpověď. Dozvěděl jsem se mnohem víc věcí, než jsem si myslel, že potřebuju vědět :D

Napadá mě ještě pár otázek.

1. Poté, co skupina 1 skončí, může odejít. Může, nebo musí? Může sledovat i další průběh, nebo (např. kvůli covidu) jsou raději, když prostory opustíte?
  2. U ostatních skupin je to jasné, ale má i první skupina čas na domluvu ohledně nějaké taktiky (kolik brát peněz proti jakému lovci, kdy říct dál u štvanice apod.)?
  3. Tohle je spíš taková domněnka, ale.. myslíte, že se náročnost otázek odvíjí od něčeho odvíjí? (Lovec, správnost odpovědí v online castingu, uvedené záliby…)
  4. A snad poslední oddychová otázka. :D Je po natáčení prostor „pokecat“ s protagonisty? :D Lovci, Ondrou Sokolem, režisérem, produkční atp.? Nikdy jsem se ničeho podobného neúčastnil, tak omluvte, pokud jsou některé otázky mimo. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.21 22:17

1. Klidně tam můžou zůstat, dívat se nebo se bavit s dalšími účastníky. Nikdo je nevyžene :)
2. První skupina se jde hned připravovat na natáčení, takže mají méně času na seznámení a domluvu, ale určitě se stihnou poradit. I těsně před finalovou štvanicí si můžou domluvit mluvčího a taktiku, podle toho, kdo zbyl v týmu.
3. Bylo nám řečeno, že s právy na soutěž dostala Nova program, který pro každé kolo vybere a uzamkne sadu otázek z databáze a ty pak jdou popořadě bez ohledu na to, kdo zrovna soutěží. Např. první soutěžící využije 13 otázek, 14., 15. a další ze sady pak případnou druhému soutěžícímu atd. Můžou přijít po sobě třeba 3 těžké otázky a pak neuvěřitelně lehká. Viděla jsem lékaře, na kterého vyšla otázku z jeho oboru. Já jsem třeba vyplnila, že ve sportu jsem slabá a neměla jsem z něj žádnou otázku. Štáb výhru přeje soutěžícím a věřím tomu, že se snaží sestavit tým tak, aby mohl uspět.
4. Na pokec moc prostoru není :( S lovcem můžete na konci prohodit pár vět, vyfotit se s ním a s Ondrou. S tím si můžete chvilku povídat spíš během prostojů při natáčení, když budete na řadě a budete toho schopen :D a taky trochu na konci po finále, ale na dlouhé rozhovory to není. Se štábem asi taky moc nepokecáte.

Z mého pohledu bylo první kolo v pohodě, druhé kolo klidnější než v televizí (i lovci nevědí hned odpovědi a dělají chyby) a ve finále 2 minuty utekly jak nic a nevěděla jsem čí jsem :D

• Citovat
  • Upravit
27.1.22 17:55

Dobrý den mohu vás poprosit jestli by sem někdo mohl napsat přesnou adresu natáčení. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.22 19:06

Natáčení

Ví někdo prosím, v kolik se musí ráno dostavit do ateliéru na natáčení? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.8.22 20:09

Soutěžící - kompars

Zdravím,
ví prosím, někdo, jestli v soutěži „na lovu“ účinkující (soutěžící) jsou opravdu obyčejní lidé - tzv. soused od vedle nebo jen komparsisté? Bohužel jsem strávila vloni skoro půl roku v nemocnici a na pokoji se mi vystřídaly dvě starší dámy, které sledovali povětšinou TV Barrandov a tv prima. Takže jsem měla nasledované pořady typu nebezpečné vztahy, soudkyně, poldové v akci… A v nich účinkovali komparsisté a asi ochotníci. Ti se opakovali, takže tváře jsem si zapamatovala. A teď sleduji soutěž Na lovu a tyto lidé se objevují v týmu soutěžících. Kdyby to bylo jednou, dvakrát, tak neřeknu, ale bylo jich víc a jeden pán tam byl dokonce dvakrát, tak nevím, přijde mi to divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
10.8.22 20:19
@Maduška píše:
Zdravím,
ví prosím, někdo, jestli v soutěži „na lovu“ účinkující (soutěžící) jsou opravdu obyčejní lidé - tzv. soused od vedle nebo jen komparsisté? Bohužel jsem strávila vloni skoro půl roku v nemocnici a na pokoji se mi vystřídaly dvě starší dámy, které sledovali povětšinou TV Barrandov a tv prima. Takže jsem měla nasledované pořady typu nebezpečné vztahy, soudkyně, poldové v akci… A v nich účinkovali komparsisté a asi ochotníci. Ti se opakovali, takže tváře jsem si zapamatovala. A teď sleduji soutěž Na lovu a tyto lidé se objevují v týmu soutěžících. Kdyby to bylo jednou, dvakrát, tak neřeknu, ale bylo jich víc a jeden pán tam byl dokonce dvakrát, tak nevím, přijde mi to divné.

tak já znám člověka, který tam byl. A ne, herec to není. Ale obrazil už více soutěží napříč televizemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.24 03:23

Tento pořad není špatný, ale nemusím belladonnu a lišáka. Upřímně moderátora si dovedu představit také lepšího. To že lovci neznají otázky dopředu, tak tomu nevěřím.. Kolikrát je i znát, když mají naučené podrobnosti u nekterých odpovědi …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.25 21:20

Soutěž Na Lovu

Dobrý den, zajímá mě jestli soutěžící dostávají nějakou peněžní částku i za samotné natáčení nebo se vyplácí pouze případná výhra? Díky za odpovědi.
Ne že by o to šlo, ale bádáme nad tím s přáteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65441
9.5.25 21:45
@anonym0712 píše: Více

Jenom výhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek