Nábytek pro čtyletou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
22.1.17 00:03
@Tamtama píše:
@holkaZ mám, maminku :mrgreen:

No tak vidíte, ve dvou a s návodem to zvládnete :palec: Já jsem taková že kdybych neměla chlapa, řekla bych jakýmukoliv mužskýmu z okolí, neboť,,líná huba, holé neštěstí" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.1.17 00:18

@holkaZ taky nad tím uvažuju, ale nevím, jestli je dobrý nápad to svěřit ajťákovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
22.1.17 00:30
@Tamtama píše:
@holkaZ taky nad tím uvažuju, ale nevím, jestli je dobrý nápad to svěřit ajťákovi :mrgreen:

Jó, to je určitě dobrý nápad, aspoň protáhne svaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
22.1.17 20:00

@krrrrenka Stuva je moc pěkná a není vyloženě pro malé děti. I když šatní skříň mi přijde nedostatečná a není zase extra levná. Pro dospívající by musely být 2 a k tomu nějaké šuplíky a to už mi skoro přijde lepší dát rovnou velkou vestavnou skříň než zaplnit stěnu stuvou. A na pozdější dokupování se už u ikey spoléhat nelze. Poslední dobou se série nějak moc často mění. My teď narazili u knihovny billy, že jsme chtěli dokoupit druhou a ejhle dvířka už vypadaly po 2 letech jinak a museli jsme shánět po bazarech. Známí zase měli problém se systémem na záclony a chtěli dokoupit kuchyňská dvířka ke kuchyni, kterou dělali před rokem! (a to tehdy ta dvířka byla novinka…) a smůla. Už je nedělají. Takže nakonec holky dostaly do ložnice klasiku velkou skříň ikea faktum a super. Udělala jsem jim šatní tyč nízko, aby dosáhly a na dvířka dala folie s obrázky. Navíc tam mám prostor na povlečení, náhradní peřiny atd. A nahoru jim dávám parádní oblečení, co nechci aby si vytahovaly samy. Vejde se tam sezonní oblečení. To by mi stuva úplně neumožnila. Pokud skříň nezničí, tak vystačí a bude rozměrově dostatečná i pro puberťačku.
Do herny jsem jim potom sehnala z druhé roky regál kallax. Ten je pro děti super, je tam spousta možností ukládání hraček - dvířka, šuplíky, nebo nechat volnou polici. Dají se tam dát krabice, do kterých se dají super uložit stavebnice. Navíc se dá v okýnkách udělat panenkám pokojíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
24.1.17 21:21

Dala bych dospelacky nabytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie