Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Je to kvůli tomu, že má malej odhad 3800-4000g a já přibrala 3 kila za 6 dní a to už skoro nejim. Tak aby se mě tam nešprajcnul
No ale Hamilton zabírá řekla bych..zátka fuč a tvrdnutí ( zatim bezbolestný ) už od tří a intervaly se skracujou
Tak snad to začne i bolet abych mohla vyrazit ![]()
Jen hlásím, že Lucka1234 je od včera v porodnici, čekáme, do večera by měla být mamča ![]()
JJ myslela jsem si to
Myslím na ní, jak je na tom. Chuděrka, to rod celkem dlouho…
hlásila, že ráno jí začali porod vyvolávat a do večera by měl být malý na světě, čekám na zprávu, pak se určitě podělím o radostnou novinu!!
včera už tam odjela a zůstala přes noc…stále žádná zpráva,,držím jí moc pěstičky, ať už má broučka u sebe!!! ![]()
Tak večer v 9 se malý narodil, pěkně maminku potrápil, ale jsou oba v pořádku!!!
![]()
Hurá, tak jestli jí budeš psát, že moc, moc moc blahopřeji a přeji aby jim malý rostl ve zdraví a pro radost ![]()
Maminky, mám dotaz, co je potřeba mít do náchodské porodnice?
A pokud někdo ví, jak to tam chodí po předchozím porodu CS, zda následuje přirozený nebo rovnou CS? Děkuji ![]()
@Zvonilka1983 Ahoj tak CS jsem jako první neměla tak s tím neporadím.
Rozhodně si sebou vem porodnický vložky(něco málo Ti dají,ale stačit Ti to na celý pobyt nebude),taky je nutnost vlhčný ubrousky-ty tam taky nedostaneš. Dají Ti balíček plen do začátku,ale nám ten balík taky nestačil(skoro žádný mamině) tak cca 3dny před propuštěním nám manža nesl plíny.
Jinak si myslím, že je to vše. ![]()
@Uju Děkuji
a co košile a župan a ručníky - dávají? Nebo mám mít svoje?
No, košile Ti daj na porodní sál jinak tyhle věci svoje to jsem nepsala bo si myslím, že každý si vezme. Taky ručník,mýdlo,šampon. Nějaké drobné na kafe do automatu nebo dole v nem. je kantýna kam moc teda nechtějí pouštět,ale dají se ukecat:-)
kdybychom neměli žloutenku a byli tam ten normální počet dní, tak mě stačil i ten 1 balík plen co jsme dostali. Hlavně už taky nedávájí mastičku na zadeček - třeba Bepanthen na rozjezd. Jinak vše sebou. Košili pak na pokoji už musí mít maminky svoji. A hodně štěstí.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.