Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
já se uplně bojím jít v pátek k doktorovi co mi poví.U prvního jsem říkala strachy neporodím a takyže ne a ted si to říkam znova nesnáším bolest.Strašně moc si přeju,aby to na mě přišlo samo.Budeme muset doma sexovat asi hodně
aby byli vitamínky
a co malinkej je určitě zlatíčko ![]()
jojo nas malinkej to je zlaty dite, ma nejakou spavou nemoc asi, jenom se vzbudi naji chvilku kouka a pak zase vytuhne…
hele neboj, ja byt asi ve tvoji situaci tak jsem zvedava jak boli porod kdyz jsi predtim rodila sc.
a budes tam mit muze ne? ten ti pomuze hodne! ![]()
Tak moc nepřechvaluj,aby se to neotočilo to ti nepřeju.Já jsem měla normálně vyvolávaný porod ještě jsem i tlačila,ale malá nesestupovala a já už nemohla trvalo to dlouho tak jsem šla na akut.císaře
Ted se modlím a pořád si říkam už musíš rodit!!Uplně se bojím v pátek k doktorovi co mi poví ![]()
Nevíte náhodou někdo kolik se tak platí za den za nadstandard na oddělení šestinedělí? Na stránkách nemocnice o něm sice píší ale o ceně tam zmínka není…
Tak to opravdu netuším.Taky si říkám,že bych ho chtěla.Prý je to ale lepší na pokoji líp se pobavíš.Počkáme až se tu objeví Freonit ta tam ted rodila třeba bude vědět já ![]()
tak za nadstandard je to za 500,– na den - aspoň v roce 2008 bylo ![]()
Fish píše:
tak za nadstandard je to za 500,– na den - aspoň v roce 2008 bylo
Ahojky jojo myslim ze 500 a 150 pristylka..ale co jsem tam byla ja tak to bylo obsazeny, nevim jestli si to nemusis nejak do predu rezervovat, ikdyz to je zase blbost protoze nevis kdy tam nastoupis, proste musis mit stesti.. ale ja byt sama na pokoji tak se asi zblaznim, unudila bych se tam, ikdyz je fakt ze si urcite vic odpocines, u nas kdyz zaclo rvat jedno mimi tak vzbudilo dalsi a to bylo docela naprd… ![]()
Já jsem nad tím jen uvažovala,ale zase si myslím,že být s více maminama na pokoji je lepší aspon pokecáš
S těmi mimi to je pravda to jsem si zažila,ale náš si musí zvykat sestřička mu moc klidu nenechá.-)Já ho nechci učit uplně na ticho to je na prd ![]()
nojono, to zase vasikovi se nelibi uplny ticho to nemuze spinkat
jak ho nechame samotnyho spat nekde.. ale jakmile tam hraje telka nebo radio to je jeho to spi jak zabitej
… no ja co jsem byla vporodnici tak se mi na pokoji vystridali 4 maminy
… a taky ja jsem porad po porodu nejaka ciťa, ja byt sama na nadstandarte tak to tam cely probrecim.. ![]()
jo vlastne me e ptali po porodu jestli nemam zajem o nadstandart
! takze pokud maji volnej tak se te zeptaji po porodu at vi kam te maji ulozit! uplne mi to vypadlo z hlavy ![]()
Seš cíta po porodu to já jsem už ted.Mám strach,že až přijde manža s malou za mnou se rozbrečím my bude po nich smutno i když tam budu mít mimíse.Nevíš jestli u plánovanýho porodu může být manža semnou nebo koukat jen přes sklo?
no to vazne netusim kazdopadne v nachode zadny sklo neni takze jestli nebude moct byt u porodu tak bude na chotbe a nic neuvidi ![]()
tak co?
uz jsi zjistila ohledne toho planovanyho porodu??? a jak prďous? jeste se mu nechce ven? ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.