Porodnice Náchod?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
13.10.10 13:05

Dávám Nutrilon já měla mlíka dost,ale nějak byl po něm pořád hladovej tak sem se na to vykašlala.A ted kupuju bebilon je to z polska stejn¨á verze Nutrilonu i složení stejný je to taky od Nutricie a vyjde mi krabice o 100levnějc což dělá 7-8stovak měsíčně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
3.11.10 10:42

Chci se zeptat jestli v porodnici v Náchodě měl někdo epidural? Já ho chtěla před 8mi lety, to mi ho lékař odmítl dát. Nyní budu nejspíš také rodit v Náchodě(je ještě brzy),ale ráda bych prubla epidurální anestezii. Jen nevím, jestli ji rodičce dají na požádání(pokud to zdrav.stav dovoluje) a nebo jestli s tím dělají ofrky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
3.11.10 10:50

ahojky, no moje spolulezici na pokoji o nej skemrala ale pry ji ho nechteli dat… Já nad ním taky premyslela ale pak jsem si to rozmyslela… byt tebou tak se tam zeptam predem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
3.11.10 11:39

Ahoj, moc děkuju za odpověď. No, asi si tam cinknu.Pokud ho tam odmítají dávat, tak se nejspíš porozhlédnu jinde po kraji:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
3.11.10 12:13

ale vis co ona tak prijela s rozjetym porodem tak asi proto… mozna by ti ho daly, v mojem pripade si myslim ze by mi ho pichli protoze sestricka mi rikala ze kdyby to bylo nesnesitelny tak s tim neco udelame-z cehoz mi vyznelo ze asi jinak nez s epi mi nepomuzou… Ono asi fakt zalezi na situaci.. fakt si tam cinkni bude to nejjistejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
4.11.10 09:37

budu je prudit :-) Ještě jednou moc dík:-) Nerada bych jinam, protože mám Náchod nejblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.11.10 10:53

Ahoj,mám jít za 3 týdny rodit do Náchoda,chtěla bych se zeptat jak to tam chodí?Hlavně jaký tam je personál? :-D Moc díky za nějaké rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.11.10 13:22

Ahoj holky ja rodila v nachode a fakt spokojenost. Jeli jsme ve dve rano, hned na vysetrovnu, tam uznali, ze je to k porodu a mohla jsem si vybrat sal, zvolila jsem dvojku, jednicka ma vyrivku, ale tu skoro nikdo nevyuziva a tudiz pak nechteji poustet do sprchy ta je pak pro dvojku a trojku, v trojce je takove obycejnejsi porodni luzko, ale neni spatne. Ja mela porodni bolesti krizove do zad, moje sestra take, tak to mame asi v rodine, takze hruza, bolesti stale po 5 min az do porodu, chlapak byl se mnou, naprosto uzasne, sama bych to nezvladla, musel me busit do zad, aby ta bolest ustoupila, tohle se vydychat neda, kdyz jsem se ptala na utiseni, tak ze ano, ale nemuzou driv nez budu otevrena na 5cm, coz trvalo sest hodin a stejne jsem byla na 4cm, presto mi to uz pichli, sami mi to i doporucili, uzasny anesteziolog, klika pro me, ze jsem je mela po 5 min, nesmis se ani pohnout, to bych nevydrzela, tak se trefil to pichnout mezi kontrakci, uz jen umrtvovacka do zad, aby to mohl pichnout mi pomohla od bolesti a bylo mi happy, za hodinu prestavala pusobit a sestra prisla, ze by mi pichla druhou a ja krava ji rikala, ze me to zacina zase bolet ale uz me to nuti i tlacit, tak to uz mi nic nepichla a ze rodime, kdybych to nerekla, tak mi to pichne a rodim bez bolestne. epidural opravdu velice pomohl a prispel, ze uz za hodinu jsem byla plne otevrena. rodila me nejprve sama sestra, ale byla super, jen to neslo, ve stoje, na boku v leze, pak zavolala doktora, ze mam tlaci, jenze stale bolesti v zadech, tak jsem se vzpouzela a pak tlacila, vubec to neslo, sestra mi pak skocila necekane na bricho, bolest jako svine, tak jsem ji skopla, doktor me okrikl a rekl, ze to jeste zkusi sestra jinak ze pujde zvonem, ja hned, ze chci zvonem, koukal na me jako puk, ale uprosila jsem ho, ze uz ho chci vindat, po hodine cisteho rodeni a tlaceni, mi pomohli zvonem, nastrhl hodne, vubec jsem to necitila, smudla byl venku, tatinek musel pryc na zakrok zvonem, hned potom ho zavolali zpet, strihal snuru, pri zakroku byli dva doktori a tri sestry, vse i sestra fotila, kdyz tam nemohl byt tata. dali mi ho, vubec jsem ho nechtela a ani jsem to nevnimala, pak ho sli umyvat atd. vaha 2960g, 49cm, merili ho po 20 min, protoze ze zvonu mel zvetsenou v zadu hlavicku, ale vse naprosto v poradku, vubec ho nedavali do inkubatoru vubec nic, a i ten otok mu pry splaskl hrozne rychle, byl nezmackany a narozeny s otevrenyma ocima a obrovskyma. siti jsem moc necitila a rozeni placenty taky ne, pak mi ho dali na kojeni, me to bolelo desne, ale nikdo se me na to neptal, az na pokoji mi dali kloboucky, ze stresu a strachu z bolesti jsem stejne prisla o mleko po mesici a pul, kdybych radeji nesetrila a koupila si zrovna kvalitni odsavacku,t ak mohl mit mleko dyl, opravdu se do kojeni nenutte, to radsi odsavejte. Nechali nas na porodnim sale dve hod, pak jsem chtela na pokoj, uz jen co jsem vlezla do proodnice, jsem kricela ze chci nadstandart, jeste tam byl posledni, sice trojka, tzn, ze je spolecna koupelna s obycejnym pokojem, takze tatinek tam nespi, ale byl tam se mnou od sedmi rano do deviti do vecera. jinak nevim jak tam jsou navstevni hodiny, na nadstandardy je to jine, ja nevytahla cumak ze sevho pokoje, bylo to naprosto super, hlavne muj muz, staral se krasne o me a pomahal mi a uzasne si uzival i syna, mela jsem tam i net a televizi, mne jidlo chutnalo, nikdo me tam neotravoval, nemusel jsem se otravovat s ostatnimi a poslouchat dalsi rvouci deti. Syna si na noc nenechali i kdyz mi to slibili, protoze se rodili dvoje dvojcata a on uz se jim tam nevesel, pry ze stejne bude spat, prd nespal a jecel, takze jsem dva dny nespala,to asi jedine. Jinak vazne vse super, ale asi proto, ze jsem mela nadstandard, platila jsem 2000, ale nejuzasneji investovane penize uz jen proto, ze jsme mohli byt vsichni spolu.
Asi se budete divit a rikat si, co jsem to zac, pro me ten porod byl hruza, myslim pro tu bolest, ale jinak nachod dostava jednicku. Nikdy bych nechtela normalni pokoj, nikdy nevite jakou smudlu, dostanete, kdyz jsem byla na ukazce, tak tam jedna byla, pokoj smrdel no hruza. Jediny co vim, tak kdyz jste na normalnim, navsteva na pokoj nesmi a sedite na chodbe, jak na autobusove zastavce. Tak vse drzim palecky at vse dobre dopadne jako mne, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
26.12.11 22:25

Holky, rodila jste teď některá v Náchodě? Jaké je to tam??
Nemají problém u Epiduralu? Starají se či jsou nepříjemní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
27.12.11 10:20

Já sem tam sice nerodila ale chystám se tam. Zejtra mam konečně termín. Na Epidural sem se jich ptala na kontrole a řikali mi že s nim problén není, ale musíš bejt otevřená na myslim 5 cm než ti ho píchnou aby se porod nezastavil, ale jelikož to jde od půlky otevření už rychle tam ti stejně nikdo ( a nikde ) nezaručí že ho stihneš.
Kdyby se dal pozdě,tak pak necítíš kdy máš tlačit a to je dost blbý, bez kontrakce to nejde… Kdypak máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.12.11 13:47

Ahoj já rodila v Náchodě sice před rokem a půl a super.Před dvěma měsíci tam rodila segra a chcála samotná.Náchod doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
27.12.11 13:48

teda chvála:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
28.12.11 00:09
Lucka1234 píše:
Já sem tam sice nerodila ale chystám se tam. Zejtra mam konečně termín. Na Epidural sem se jich ptala na kontrole a řikali mi že s nim problén není, ale musíš bejt otevřená na myslim 5 cm než ti ho píchnou aby se porod nezastavil, ale jelikož to jde od půlky otevření už rychle tam ti stejně nikdo ( a nikde ) nezaručí že ho stihneš.
Kdyby se dal pozdě,tak pak necítíš kdy máš tlačit a to je dost blbý, bez kontrakce to nejde… Kdypak máš termín?

Luci, tak tzv. tfuj tfuj tfuj a ať vše dobře dopadne a rychle ;-)
Já mám termín 22.6, takže ještě čas. Sic se na porod ještě snažím nemyslet, ale v koutku duše je malá bojácná dušička… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
28.12.11 14:10

Tak mi dneska udělali Hamiltona a jestli to k ničemu nebude, tak v úterý vyvolání… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
28.12.11 20:58

No celkem brzy po termínu vyvolání. Nebo mi to přijde? Někdo někde psal že čekali klidně 2 týdny, ale zas na jednu stranu lépe dřív než dýl, že. Tak budu na Tebe myslet holka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková