Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ha ha zakže máme kluka narodil se 10.9. v 10.15.nakonec po dvou dnech prosení a odmítání tablety mi udělali císaře ve spinálu
super zážitek
Vůbec to nebolelo malýho hned u sebe i manžu co víc si přát.v porodce to bylo celkem fajn,ale jsem ráda,že uý jsem doma ![]()
tak to je super ze ti to dopadlo jak si chtela
a gratuluju k chlapeckovi
tak vidís nakonec to stresování bylo zbytečný, a to te pustili z porodky teda brzy! po 5ti dnech?… ![]()
Brzy jo se mi nezdá.Když je vše ok pouštěj 5den,ale nepočítá se den operace.Já byla čilá hned den po operaci sem mohla jít domů tedka to nebyla taková bolest jako poprvé:-))
ahaa no ja myslela ze tam nechavaji tejden, tak to mas dobry ze je ti fajn ja byla jeste 14dni po porodu zcela nepouzitelná.. a jak zvladate s miminkem doma vsechno ok? me se zda ze to vsechno s prckem tak strasne utika… ![]()
Jo ti povím docela fofr když jsme ve středu dorazili dom byla jsem jak dojna jen kojit a odstříkávat to trvalo dva dny takže se nic nestíhalo.Ted už to jde manža je doma a malá zítra do školky tak už to bude veget,ale povím se dvouma docela záhul ještě jak nemůžu zvedat těžký věci tak je to mazec,ale každej den líp a líp:-))
Achojky jak se máte?co Vašík jak ti spinká?Kojíš nebo jste na umělý?
Ahojky, my se máme dobře ikdyz zrovna vcera jsem dostala prvni mesicky po porodu a malej se u kojeni krouti jak zizala, no moc mu nechutna..
jinak uz spinkame skoro celou noc, davame spinkat po koupani kolem 8 a budi se na krmeni az po 4 rano, takze pohodicka, uz mame 5500g a 61cm.. a jak vy? jak zvladas s dvouma detickama? pomaha mala sestricka?? ![]()
Jéé tak to máš krásný.My jsme na UM pač mi po kojení přestal přibejvat a šel dolů
Naposled jsme byli před 14dny a měli jsme 3760g ted si myslím,že ty 4kila máme jdem až 25 tak
Se máš krásně se vyspíš.Já stávám většinou 2× za noc,ale ještě to jde.Ve středu se mi poštěstilo,že papal v půl desátý a pak až v pět ráno to sem byla uplně vyspalá
Jinač chodí spát do sedmi s Natálinou.Pomáhá,ale je to hlídání.Ze začátku to byla fuška to byl manža doma,ale už jsem se zaběhla tak to jde a Naty chodí do školky tak pohodička jen ted byla doma měla rýmu a kašel se bojím,aby na malýho něco neskočilo.
no mi jdeme v patek taky na kontrolu ale ja si ho vazim a merim doma..
ja te steje obdivuju, ze to zvladas, ja sem rada za kazdou minutu kdy je pepa doma a venuje se malemu… ja se navic tedka jeste ucim na maturu a ridicak je to peklo! jinak dneska vasik usnul uz po sedme ani nemel cas se najist po koupani, zitra jdeme na vitani obcanku, a uz se ani tak na to moc netesim jak jsem se tesila, nejradeji bych byla doma ![]()
Tak to máš frmol máš toho dost,ale on ještě spinká přes den aspon ne?Zvládám musím,ale taky jsem ráda když přijde dom nebo o víkendu a věnuje se aspon Natalce.Ted chodí z práce většinou když děti spí maj toho moc tak mě dává záhul koupání a všechno stihnout,aby byli do sedmi v posteli.Naty má od mala režim tak na to učím i Lukáše.Já doma váhu nemám tak právě nevím kolik má,ale už se mu dělaj pěkný tváře ![]()
jo vítání není to dlouhý,ale je to krásná památka.Já jsem měla výtání v Praze s Naty a dostali jsme kytku,botky,šek do DM.Groš s a nějakej pamětní papír ![]()
ahojky, no právě poslední dobou je nejakej podráždenej a tedka premyslim jestli se mu neklube zoubek, je strasne podrazdenej, desne slinta, bez dudliku ani ranu prujem atd.. no strasny, pres den mi nemuze usnout porad place chjo… vítáni bylo hezky akorat ho cely prospal, dostali jsme ruze, plyšáka a šli jsme dom.. ![]()
Takhle jsem to měla u malý byla jsem na pohotovosti pač jsem si taky myslela zoubky,ale nabyla jistá a nakonec jsme měli afty v puse
ted malýmu projistotu dávám tu fialovou vodičku pač má býlí jazyk z mlíka a může se mu to taky udělat tak preventivně
no tak zoubek to nebyl…
stale patram co mu vadi a nelibi se mu.. ale uz se to lepsi, nejsem si jista jestli to nebyl rustovej spurt ale prijde mi na to jeste moc malej kdyz ma 8tydnu… taky jsem skoro prestala kojit, tedka musim odsavat mliko a davat mu z lahvicky protoze u prsa se strasne vzteka…
a jak vy? jaky davate mliko? ja premyslela ze jestli to bude tak jak ted s tim kojenim tak se na to vyprdnu protoze nemam cas odsavat a kupovat el. odsavacku za 3tisice se mi nechce protoze potom jak naschval mi dojde mliko… tak prave nevim na jaky UM by jsme meli prejit, koukala jsem na nutrilon, ten pro ty citlivy briska, protoze trosku trpime na prdiky…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.