Porodnice Náchod?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
18.8.10 14:41

pro sebe hlavne nocni kosili- minimalne 2, me se pak docela sikli ty jednorazove podlozky pro mimi ale to neni nutnost skoro nikdo je tam nemel, pak teda ty vlozky do podprdy a normal vlozky- ikdyz ty jsem potrebovala jenom 2 protoze ja dostala asi 20 tam. pro mimi je nejnutnejsi jenom ty vlhceny ubrousky, balicek plinek co jsem tam dostala jsem si jeste dovezla zbytek domu.. a taky si vem toaletak protoze ten co je tam to je docela krutost na ty stehy!.. :lol: taky jsem byla rada ze jsem si s sebou vzala nejaky jidlo protoze to byla asi nejvetsi slabost cely nemocnice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.8.10 19:37

Tak mám snad zabaleno vše jen ještě ten toaleták :mrgreen: Rodila si na tom sále s výřivkou?Jaký tam jsou pokoje a po kolika?Co doktoři a sestry jsou v poho?Promin za tolik otázek,ale jsem z toho nervozní :cert: Už to chci mít taky za sebou a nechci tam být dlouho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
18.8.10 19:57

Ted jsem koukla na galerii na Nachodskou nemocnici Vašík je užasnej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.8.10 13:43

jee dekuju, jojo je to naš milaček krasnej.. :huban: jojo ja byla na velkym sale s vyrivkou ale vubec jsem ji nejak nepotrebovala nebo me pri tech bolestech ani nenapadlo si ji nechat napustit ikdyz PA mi to nabizela, i na sale jsou balony tak to hopsani mi trosku pomohlo, sestřičky jsou skvěli jak na odděleni pro novorozence tak i na šestineděli, jsou ochotny a jednaji s tebou taky jak s miminkem, klidne ti vsechno desetkrat znovu vysvetli a ukazou, hodne pomáhají pri kojení, koupání a kdybys v noci nemohla kvuli prckovi spat tak ho muzes šoupnout k nim aby sis odpocinula, hodne maminek to tam delalo.. me to teda prislo docela blby, ale tak vasik v noci skoro vubec neplakal tak jsem se vyspala. Doktori tam jsou taky príma! nás rodil takovej tmavovlasej mladej vysokej fešák… :palec: ale ani nevim jmeno… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.8.10 13:51

jo a pokoje tam jsou po trech s tim ze maji pruchozi koupelnu s druhym pokojem, takze vlastnena koupelnu je vas 6, což bylo docela blby rano kdyz chodila na 7 vizita a vsechny se najednou chteli sprchovat… :-D ale je tam docela malo maminek takze my jsme byli a pokoji jenom 2 a jeden nebo dva pokoje byli prazdny uplne.. a s navstevama to bylo v pohode! do poledne je tam sice srumec tak to ne-e ale jinak od obeda az do tmy klido muzou chodit, sestricky jsou v pohode…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
19.8.10 13:58

Gratuluji k porodu :wink:
Taky jsem rodila v Náchodě a spokojenost :palec:
jinak doktor to byl jistě pan Doležal :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.8.10 14:52

Ty ani nevíš jak moc ti závidím,že to máš za sebou já ze strachu snad ani neporodím :cert: Nesnáším nemocnice :cert: Tak teda ty koupelny to je dost blbý.A kolik v ní je sprch a záchodů?Vím sem hrozná pořád se jen ptám,ale mám z toho nerva jako kdyby jsem šla rodit poprvé :oops: Hlavně,že personál je OK to je moc důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.8.10 14:53
Tak to jsem ráda,že slyším další pozitiva :pankac:
Andrimka píše:
Gratuluji k porodu :wink:
Taky jsem rodila v Náchodě a spokojenost :palec:
jinak doktor to byl jistě pan Doležal :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.8.10 17:19

normalne jeden zachod jedna sprcha 2 umyvadla, kos na vlozky a pliny… hele to prostredi je tam fakt pekny ani to jako nemocnice nevypada.. pro me teda nejvetsi peklo byla postel, zaprvy je vysoka s rucnim polohovanim takze s tema stehama si sedat a slizat byl zazitek, a taky jak jsou pogumovany a je na nic jenom prosteradlo tak jsem se v noci potila jak prase… :-x sporebovala jsem tam 4 nocni kosile…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.8.10 19:05

Bože to jsem zvědavá jak budu rodit.Bojím se,že opět skončím na císaři :cert: to pak z tý postele nejde taky slíst.Zítra jdu k dokt.bude tam po 14dnech měl dovolenou jsem zvědavá jestli mi třeba aspon řekne,že se otevírám.Pila si ten maliník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
20.8.10 00:08

Tak já taky rodila v Náchodě a za mě dostávají 1 :palec: Jak doktoři tak i sestřičky.
Po druhý bych tam šla znova.

A neboj určitě to zvládneš.

PS: toaletní papír jsem si brala vlhčenej s heřmánkem - bylo to lepší než klasika papír :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.8.10 10:31
Další pozitiva to je super on totiž někdo chválí někdo nadává.Když jsem rodila první tak to bylo v Praze a tam se chodilo měsíc před porodem do poradny do nemocnice takže už jsem věděla co mě čeká a znala jsem doktory a tady vůbec nic.Kdyby nebylo netu nebo známých co tam rodili tak nic nevím :zed:
Fish píše:
Tak já taky rodila v Náchodě a za mě dostávají 1 :palec: Jak doktoři tak i sestřičky.
Po druhý bych tam šla znova.

A neboj určitě to zvládneš.

PS: toaletní papír jsem si brala vlhčenej s heřmánkem - bylo to lepší než klasika papír :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
20.8.10 14:13

no ja jsem cekala ze to tam bude v pohode, ale fakt me jeste prekvapili, chovaji se tam k tobe hezky a vzdycky vyjdou vstric… akorat si teda nezvi dopoledne ty navstevy no… to vetsinou byva takovy zaucovani treba koupani, pece o novorozence atd… dneska jsme byli u pana doktorana 1.prohlidce a pribral 300g za 3 dny takze kojit tam uci dobre!!… :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
20.8.10 18:54

Dopolko stejně bejvá každej v práci takže to mě tak netrápí.Tak to máš asi dobrý mlíčko když takhle hezky přibívá to je dobře :pankac: Já byla dnes u doktora a řekl mi že na porod se ještě nechystám :cert: A to mi přitom vylítla jedna kontrakce až na 100.Prý jestli neporodím tak 3mě požene do nemocnice.Tak jsem se lekla,že jsem se zapoměla zeptat jestli na vyvolání nebo císaře :nevim: pomoc to nechci :pocitac: Je mi divný,že se neotevírám když mívám dost často bolesti a tvrdnutí břicha a do toho i záda.
Doufám,že zase nebudu mít křížový bolesti to je hnus měla si je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.8.10 10:14

nene ja prave nemela vubec zadny bolesti, ani poslicky, no toho 3. si te tam asi vysetri a kdyz jim toto reknes tak si te tam uz mozna aji nechaji, me si tam taky chteli uz nechat ale nakonec jsem to jeste ukecala ze chci se jet vyspat domu.. :-) a to ja myslim ze o cisari ti rozhodnou az v porodnici po vysetreni.. :nevim: kazdopadne budu na tebe myslet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková