Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Nikola.mach a kdybych já měla holku, tak si t můžeme prohodit ty věci
ale to snad ne.. nám tam bimbásek svíní na dálku vždycky ![]()
Jinak vidim ho vždycky..myslela jsem si, že je to normální a ted zjištuju že ne:( holky na kurzu ho viděli třeba jen 2×-3×..
Jinak včera jsem byla na prvním předporodním kurzu, co vede vrchní sestra z porodnice a super.. řekla nám jak to tam chodí a všecko:)) a 3. jdeme do porodnice mrknout..tak pak dám vědět!:))
Jé.. To se máš.. Taky jsme tam chtěla chodit. Ale manžel nechtěl.
tak pak dej vědět info ![]()
@Nikola.mach tam neni manžel povinnej..jen na jednu lekci kde se bude mluvit o porodu je to doporučený aby věděl pak co delat.. To je skoda ty jo:( dala nám i seznam co s sebou a taak, myslim ze to je fakt dobry a bude se to hodit
Když já bych se tam jinak neměla jak dostávat a v týhle zimě se mi nechce vlakem nebo busem.. to mě mrzí.. :-I nedá se nix dělat no. Pak teda písni nějaký zájímavosti.. ![]()
@Nikola.mach aha jasný:(( taky musim kus autem..ale zatím se to dá.. klidně ti ten seznam nascanuju jestli budeš chtít.:)
A utíká Vám to???Mne teda vůbec, ještě měsíc a kousek. Předporodní kurz nechodím a do porodnice jsem se chtěla jít podívat, ale dát 300Kč za chvilinku se mi zdá moc, tak si počkám, až tam půjdu naostro.
@Nannny já jsem ted 30.týden takže ještě o chvilku dýl..zatím to utíká teda šíleně..:-D
Už se fakt začínám báát
Aha:(( to chápu no.. já jsem ráda že to tam projdeme s tou asistentkou co nás,,školí,, a všecko nám ukáže.. pro ten klid to je taky fajn..ale u porodu mě to asi taky moc nepomůže, že vim jak to tam vypadá ![]()
No to by jsi byla moc zlatá, kdyby jsi to okopírovala. ![]()
Je fajn, že tam chodíš. Já bych si to moc přála, je to taková příprava. Aspoň nějak ![]()
Jinak já si říkám, že to neutíká, ale když se na to kouknu jako na celek, tak to letí jako blázen.
ale jsem hrozný nedočkavec. ![]()
@Nikola.mach Jasný že jo:)) chceš to poslat pak tady nebo na mejla nebo někam?? Já jsem ráda že tam chodim..protože tam říká tolik věcí co mě zajímalo..
Jinak mě se to šííleně táhlo do 12 týdne..moc dobře to ze začátku nevypadalo..maličkej se mi usadil hrozně nízko a doktor tomu nedával moc naději..takže já byla od 6 týdne jak na trní co z toho bude jestli joo nebo nee:)) takže jsem pak byla štastná když se to překulilo a od ty doby si říkám: ty jo už 17?.. už 20? už 25? a ted už 30.týden!!! ![]()
Prosím poslat na email Nikolka. mach@seznam.cz
To je moc dobře, že to takhle dopadlo. Taky jsem byla ze začátku dost vyklepaná. A to bylo vše v pořádku. Nedokážu si to představit. ![]()
Ale je vše za námi a teď už budeme mít ty naše prdelky brzy v sebe.
![]()
Ahoj holky
mohu vás poprosit jestli by jste mi některá nemohla poslat ten seznam věcí co je potřeba si vzít do Náchodské porodnice? Mockrát děkuji ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.