Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No nic na porod nevypadám
Zítra musím do porodky a tam se prý domluvíme co a jak
říkal,že se může stát,že se za týden ještě potkáme
Nevím jestli si mám brát sebou tašku nebo co.OPrý mi to možná zkusí vyvolat,ale já nechci malej je nahoře,otevřená nejsem tak bych radči ten spinál.Uvidíme,ale bojím bojím a chci to už mít za sebou.Já si radči vytrpím jizvu na břiše než se nechat zašít tam dole ![]()
no tasku si vem treba si te tam nechaji, me se ptali jestli ji mam s sebou
ja na tom byla stejne jak ty, taky me nutili chodit po propichnuti vody to byl horor
… ono spis nez na tom jestli ty jsi pripravena se divaj jak je na tom prcek jestli by nebylo pro nej lepsi aby byl uz venku
.. ja myslim ze kdyby vasik nemel omotanou snuru tak me nechaji klidne prenaset
… no drzim pesti at ti to vyjde jak si to prejes ty ![]()
děkuji moc co ti tam dělali za prohlídku?Tebe,ale pustili dom když si sebou neměla tašku?Monitor byl dneska uplně ok tak si myslím,že malej je taky
no napred me dali na pul hodky na monitor, potom me vysetrila doktorka a pak asi 20ti minutovej ultrazvuk… ja mela tasku, ale ptali se me jestli uz tam chci zustat nebo jestli prijedu v 7 rano, tak jsem jeste jela radeji domu..
tak jsem doma z nemocnice.Byl tam doktor takový ucho skoro jak ja
Císaře na žádost pacienta nedělaj,ale napsal mi to do papíru,že bych ho chtěla
Ještě mě řekl dám Vám do uterý bud porodíte sama nebo ve středu nástup a na noc zavedeme tabletu teda nevím proč na noc.Při prvním jsem jich měla tolik a neučinkovali jen slabý kontrakce.No a když to nějak nepujde tak pak prý pujdu na toho císaře.Musím přemluvit malýho,aby vylezl ven sám,ale
jak
nebo se připravit na tu blbou vyvolávačku kterou nechci nechci
![]()
jo ten mladej vysokej tmavovlasej?? ten rodil vasika..
to je sekac jak svina, ale nevim jak se jmenuje
… a ty jsi tedka v kolikatym tejdnu? vasik se narodil presne v 41. tak to teda drzim pesti, ale nikdy nevis, treba to kazdou chvilku prijde ![]()
Jo jo to je asi on ted si nejsem jistá,ale myslím,že doležal nebo tak nějak.Se budu stydět před tak mladým doktorem
39+4tt tak říkal,že mě nechá do 40+2tt a pak už musí ven.Mě ani dnes neprohlížel nic až v tu středu.Tak mladýmu domlouvám at už vyleze konečně
Jakej je u porodu?Tě i příjmal?
jojo dolezal! jo i na prijmu byl pak chodi i vizity. tak byl v pohode do porodu jsem ho videla vzdycky jenom chvilku vetsinu casu jsem byla s PA, a u porodu jsem o nem ani nevedela.. ![]()
tak jsem zvědavá jestli bude rodit i mě
Dneska si ho jedna kámoška taky strašně vychvalovala tak uvidíme.Už se mi to blíží ![]()
no to jo blizi blizi… a tak kdyz jsi tam byla na tom vysetreni tak si se nestavovala ve 4 patre? my kdyz jsme tam byli tak jsme tam sli se zeptat co si nemam hlavne zapomenout…
protoze ja jsem strasne nezodpovedna a nevzala bych si snad ani nocni kosili kdyby jsem to nemela napsany a 4krat si nezkontrolovala tasku ![]()
Já byla jen ve čtvrtém patře a vůbec mě neprohlížel jen se semnou domlouval co a jak.ti povím čím se to blíží tím větší strach mám.Ty dny tak letí a to mám ted nemocnou holku vůbec se mi od ní nechce ![]()
jeej tak to mi je lito, ale tak tatik to snad s malou doma zvladne..
aha tak to jo, no me hodne uklidnilo, kdyz jsem se potkala s doktorem a PA, jsem videla ze jsou v pohode, prostredi tam je pekny tak jsem se niceho nebala.. dokonce jsem se aji na ten porod tesila
no ja uz se tesim az prijdes z porodky domu a napises co a jak ![]()
já zase nesnáším nemocnice vůbec na to nejsem připravená.Ten porod bože to zas bude ti tak závidím,že to máš za sebou.Neřekli mi v kolik mám dorazit tak zas pujde jak v pátek sem tam měla být.Jsem z toho nervozní dneska naposledy doma.Už aby byl malej venku pak mě to tolik trápit nebude
hele ja jsem nervozni jak pes! uz mas urcite prcka u sebe a ja jeste nemam zadny info
tak sup sup, hned jak tu budes tak info! jak se ti libilo v porodce co mimisek a jak je?? ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.