Porodnice Náchod?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
2.9.10 14:03

No nic na porod nevypadám :cert: Zítra musím do porodky a tam se prý domluvíme co a jak :nevim: říkal,že se může stát,že se za týden ještě potkáme :zed: Nevím jestli si mám brát sebou tašku nebo co.OPrý mi to možná zkusí vyvolat,ale já nechci malej je nahoře,otevřená nejsem tak bych radči ten spinál.Uvidíme,ale bojím bojím a chci to už mít za sebou.Já si radči vytrpím jizvu na břiše než se nechat zašít tam dole :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
2.9.10 14:17

no tasku si vem treba si te tam nechaji, me se ptali jestli ji mam s sebou :-) ja na tom byla stejne jak ty, taky me nutili chodit po propichnuti vody to byl horor :pocitac: … ono spis nez na tom jestli ty jsi pripravena se divaj jak je na tom prcek jestli by nebylo pro nej lepsi aby byl uz venku :wink: .. ja myslim ze kdyby vasik nemel omotanou snuru tak me nechaji klidne prenaset :nevim: … no drzim pesti at ti to vyjde jak si to prejes ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.9.10 14:20

děkuji moc co ti tam dělali za prohlídku?Tebe,ale pustili dom když si sebou neměla tašku?Monitor byl dneska uplně ok tak si myslím,že malej je taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
2.9.10 14:52

no napred me dali na pul hodky na monitor, potom me vysetrila doktorka a pak asi 20ti minutovej ultrazvuk… ja mela tasku, ale ptali se me jestli uz tam chci zustat nebo jestli prijedu v 7 rano, tak jsem jeste jela radeji domu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
2.9.10 19:07

tak jsem zvědavá na sebe jak dopadnu.Mám tam byt po desaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
3.9.10 13:03

tak jsem doma z nemocnice.Byl tam doktor takový ucho skoro jak ja :mrgreen: Císaře na žádost pacienta nedělaj,ale napsal mi to do papíru,že bych ho chtěla :pankac: Ještě mě řekl dám Vám do uterý bud porodíte sama nebo ve středu nástup a na noc zavedeme tabletu teda nevím proč na noc.Při prvním jsem jich měla tolik a neučinkovali jen slabý kontrakce.No a když to nějak nepujde tak pak prý pujdu na toho císaře.Musím přemluvit malýho,aby vylezl ven sám,ale :nevim: jak :cert: nebo se připravit na tu blbou vyvolávačku kterou nechci nechci :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
3.9.10 16:00

jo ten mladej vysokej tmavovlasej?? ten rodil vasika.. :palec: to je sekac jak svina, ale nevim jak se jmenuje :zed: … a ty jsi tedka v kolikatym tejdnu? vasik se narodil presne v 41. tak to teda drzim pesti, ale nikdy nevis, treba to kazdou chvilku prijde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
3.9.10 19:41

Jo jo to je asi on ted si nejsem jistá,ale myslím,že doležal nebo tak nějak.Se budu stydět před tak mladým doktorem :oops: 39+4tt tak říkal,že mě nechá do 40+2tt a pak už musí ven.Mě ani dnes neprohlížel nic až v tu středu.Tak mladýmu domlouvám at už vyleze konečně :pocitac: Jakej je u porodu?Tě i příjmal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
5.9.10 12:30

jojo dolezal! jo i na prijmu byl pak chodi i vizity. tak byl v pohode do porodu jsem ho videla vzdycky jenom chvilku vetsinu casu jsem byla s PA, a u porodu jsem o nem ani nevedela.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
5.9.10 19:43

tak jsem zvědavá jestli bude rodit i mě :think: Dneska si ho jedna kámoška taky strašně vychvalovala tak uvidíme.Už se mi to blíží :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
6.9.10 14:59

no to jo blizi blizi… a tak kdyz jsi tam byla na tom vysetreni tak si se nestavovala ve 4 patre? my kdyz jsme tam byli tak jsme tam sli se zeptat co si nemam hlavne zapomenout… :palec: protoze ja jsem strasne nezodpovedna a nevzala bych si snad ani nocni kosili kdyby jsem to nemela napsany a 4krat si nezkontrolovala tasku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
6.9.10 19:27

Já byla jen ve čtvrtém patře a vůbec mě neprohlížel jen se semnou domlouval co a jak.ti povím čím se to blíží tím větší strach mám.Ty dny tak letí a to mám ted nemocnou holku vůbec se mi od ní nechce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
6.9.10 22:16

jeej tak to mi je lito, ale tak tatik to snad s malou doma zvladne.. :palec: aha tak to jo, no me hodne uklidnilo, kdyz jsem se potkala s doktorem a PA, jsem videla ze jsou v pohode, prostredi tam je pekny tak jsem se niceho nebala.. dokonce jsem se aji na ten porod tesila :-) no ja uz se tesim az prijdes z porodky domu a napises co a jak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
7.9.10 12:18

já zase nesnáším nemocnice vůbec na to nejsem připravená.Ten porod bože to zas bude ti tak závidím,že to máš za sebou.Neřekli mi v kolik mám dorazit tak zas pujde jak v pátek sem tam měla být.Jsem z toho nervozní dneska naposledy doma.Už aby byl malej venku pak mě to tolik trápit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
10.9.10 11:51

hele ja jsem nervozni jak pes! uz mas urcite prcka u sebe a ja jeste nemam zadny info :zed: tak sup sup, hned jak tu budes tak info! jak se ti libilo v porodce co mimisek a jak je?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková