Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Nezjistila jen jedna kámoška říkala,že se prý za to platí 5000což je mi divný když všude to je zadarmo.Zítra jdu na kontrolu tak mi snad doktor něco řekne.Malej byl tak aktivní a od včera je nějak v klidu až se mi to zdá divný tak málo pohybů.Zato mám dnes pocit jak kdyby jsem se měla pořád počůrat
A ty co jak se hojíš a vašík nezlobí?
no jen aby to nebyl klid před bouří..
a dneska te prcek neprekvapil
hele a nepremyslela jsi o prohlidce porodnice? tam by ses mohla zeptat na cokoliv, nevim kolik se za to plati ale potom bys mela i o 200kc levnejsiho tatku u porodu… je to kazdy utery myslim.. no Vašik je zatim hodnej, sice nas trapej prdiky ale za to chudatko nemuze, zatim nam proplakal jenom jednu noc jinak pekne spinka.. no a ja chodim porad jako kacena..
stehy boli boli ale je to uz mnohem lepsi nez ten prvni tejden po porodu… ![]()
Já uvidím co mi zítra řekne doktor myslím,že nic novýho,protože jinak tam nemám kdy jet když je to v uterý,protože to budu chystat Natálku na první den do školky
Kluci prý na prdíky dost trpí
já to u holky neznám v noci nám spala od mala tak ted se toho děsím
A nejvíc se děsím kdyby jsem rodila normálně nástřihu a tý bolesti ![]()
ty jo já ten nástrih ani nepostrehla, proste ty kontrakce byli tak velky a navic myslim ze te nastrihnou kdyz tlacis takze to uz vubec neni kdy na to myslet..
nebo tak to bylo aspon u me doktor prisel docela pozde fakt uz snad jenom k porodu..
nejhorsi bylo u me ze jsem uz byla tak strasne unavena ze jsem jim u toho ztracela vedomi tak me budili kyslikem a pichli mi adrenalin… pro me spis nejvic neprijemny bylo to siti potom… sili me cca 45minut tak to jsem si fakt uzila.. ![]()
Jéééééééééé z toho mám strach takhle jsem skončila na císaři,ale tam kde jsem rodila byla každá druhá po císaři takže to tam dělali asi rádi.Já byla dnes u doktora neotevírám se.Cs1 jen malý trošek sestoupil.Jestli do čtvrtka neporodím jdu naposled do poradny a tam bude volat do náchoda jestli mě vemou v pátek nebo během víkendu nejpozdějc do pondělí.Nechci nechci už vyvolávat
Jak jen tomu malýmu mám domluvit aby vyšel ven a sám
no tak to mas stejny jak ja. me jeste po pichnuti vody nutili chodit aby se malej sesplhal dolu..
a taky mas jeste tejden cas treba si to rozmysli a uz pristi tyden nepujdes do poradny
se mnou na pokoji byla mamina ktera prvni rodila tady cisarem a rikala ze je to o dost horsi nez normalne…
tak snad nepujdes na cisare… no a to vyvolani neni zadna ragedie.. ![]()
No jenže to letí potřebuju nejdýl do středy do večera porodit.Vyvolání nechci tím už jsem si prošla a jak to pak skončilo,proto se radči zeptám jestli by mi udělali císaře s epi.Už zkouším vše jsem zvědavá jestli něco zabere ![]()
ja myslim ze cisare ti na prani 100% neudelaji, rezat do tebe kdyz to nebude nutny asi nebudou…
no ja jsem strasne zvedava jak dopadnes…
snad dobre ![]()
uvidíme si,ale říkam byl jednou mohli by i po druhý.Sama jsem na sebe zvědavá a tobě strašně závidím že to mas za sebou.Sem na tebe v ten patek myslela ![]()
Oooo děkuji, no já jsem taky rada ze je to za mnou, hlavne ten ubijejici pobyt v porodnici..
a co ty? jeste nerodis??..
musis zkouset vsechno co tu zensky radi, urcite naka horka vana nebo sexovani musi pomoct..
![]()
bohužel horká vana,sex,masáž bradavek a nic.Nevím,že těm dětem se odemně nechce
Každopádně jsem rozhodnutá,že rodím naposled
Sem se celkem smířila že budu v pátek nastupovat a taky doufám,že hned ten den začnou něco dělat,abych tam nebyla dlouho při mím štěstí
![]()
Dotázek když je manža u porodu platí se to hned nebo až jdeš dom?Já jestli máme mít peníze rovnou ![]()
vsechno se plati az pri odchodu
tak co jak se citime?! dneska bys mela rodit ne?? ![]()
tak jak jak jak??? jsem napjata jak struna.. jezis kdyz si vzpomenu jak jsem se tesila na porod a pak jak jsem trpela kvuli stehum, tyy jo strasne to leti ten cas! ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.