Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Porodní bolesti určo poznáš pak musíš dát vědět co a jak v porodce
My už jsme z prasátka doma bylo to dobrý,ale sedět tolik hodin na jednom místě mi dělá problém
Ještě když je člověk unavenej.
jojo nase prasatko taky dobry, ja se teda docela aji nachodila, bylo to v prirode u lesika tak jsme se sli podivat jak rostou houby..:-D jojo jasnyy dam vedet pak jak jsem to tam prezila..
ted me spis zajima co bude to nase maly prte zac, znami zili celou dobu v tom ze to bude chlapecek a vcera se jim narodila holcicka, tak snad u nas to bude kluk jak doktor rikal… kdyz uz mame teda vsechno v modre a zelene barve..:-D
Tak to držím palce at je to kluk mě to doktor řekl na 100pro ptala jsem se ho na dvou ultrazvukách
Mám taky vše klučičí,ale kdyby to byla holčička tak co hlavně at je mimísek ok to je důležitý.Jinač dnes jsem mluvila s dvěma holkama co rodili v Náchodě a obě si jen chválili ![]()
tak to je dobre, ja byla dneska na poradne a prcek porad nic…:) jsem ve 41tt tak ve ctvrtek to jedu uz okouknout do nachoda, no snad si me tam uz nechaji…
docela se tam aji uz zacinam tesit aniz bych vedela do ceho jdu ![]()
Neboj ono to přijde samo od sebe
nebo ti pomůžou.Nejlíp se jde rodit když nevíš do čeho jdeš
Já už tak tuším pač nevím jak budu rodit tentokrát,ale mám strach
a zároven se těším
Zabal si sebou ještě přebalovací podložku tu tam prý taky nedávají
Člověk by potřeboval sebou dvě velký tašky,aby se mu tam vše vešlo
prebalovaci podlozku fakt jo?? a na cem tam teda prebaluji?? na tvrdym stoje??? to uz se mi ani nevejde do auta! no ale snad si me tam nenechaji na patek 13 na vyvolani, takovej stastnej den! ![]()
Já myslím podložku takovou co si dáš pod mimi třeba u doktora.Když jsem rodila v Praze dávali ji i pod nás at nemame špinavý prostěradla.Na pátek 13 nevěř,že je špatnej den mě se narodila holka a já taky
![]()
no ja jsem teda taky 13. ale ne v patek…:-D aha myslis takovy ty jednorazovy podlozky? jak se to pouziva jako plinky pro zviratka?…
zni to blbe ale myslim ze je to ono… a kde to poridim? maji to v lekarne?? ![]()
Já nevím jestli se to dává pod zvířátka,ale používáš to třeba u doktora pokládáš na to mimíska.Mají to v lékarně i normálně v drogérii.Dneska mám pocit jak kdyby jsem měla rodit bolí mě tak nějak břicho a záda
prcek se do toho vrtí jak blázen jsem zvědavá jestli bude takhle aktivní zítra na monitoru ![]()
freeonit píše:
tak jednorazovy podlozky mame..krasny s obrazkama..
![]()
Ještě se chci zeptat to se musíš do porodnice nějak hlásit dopředu?Nevíš jestli se v Náchodě platí za epidural?
ahojky tak co prcek? predvadel se u doktora?
no do náchodské porodnice se hlásit dopředu nemusíš, já si myslela že jo, kdyz zrusili porodnici v Opočně a v Jaroměři že tam bude větší nával ale ne… hele ohledne toho epi to fakt netusim, nikde jsem se to nedocetla ale myslim ze se neplati… ja si ho necham asi pichnout az v pripade nouze ze uz bych to asi opravdu nejak nezvladala,
uvidim jaka budu hrdinka, a myslim ze v tu chvili mi bude jedno jestli se to plati nebo ne-e ![]()
Ahojky prcek to samozřejmě prospal
v pátek musím znova
Já jen,že ten epi.stál v Praze kde jsem rodila 5000Kč tak by mě to docela zajímalo.Já si ho taky nechám píchnout podle situace.Mě říkal doktor,že můžu zase skončit na akut.císaři jako při prvním mě z toho asi hrábne
A co ten Tvůj mimísek ještě ne ven? Od včera mám dost posli,aby jsme se v tý porodnici ještě nesešli
![]()
já pořád nic nic nic..
zadni posli uz mi je dokonce aji dobre, jako bych byla v 5mesici.. otoky zmizeli, zada neboli no proste vsechno v pohode, jestli to ale neni jenom klid pred bouri.. no uvidim v ten ctvrtek co mi reknou ja pocitam s tim ze si me tam asi nechaji na vyvolani… ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.